t2 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 (upraveno) Opravdu pěkné! Na vernisáž bych určitě rád jako asi spousta lidí tady.Takže držím palce. Upraveno 3. prosince 2008 uživatelem t2
Gilius Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 parádní hodinky a super představa..... Také bych jel......!!!
911 Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Také bych jel......!!! mam objednat autobus? je to skvela idea. v nejhorsim to muzes vystavit nekde na pude/ve stodole a ze vstupneho se ti rezije pokryje tak doufam, ze sem dalsi kousky das drive nez za mesic ;-)
filo-boxer Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 AMIDA Digitrend ...hodiny a minuty jsou natisknuty červenou barvou na dvou černých kotoučích a přes optický hranol jsou pak promítány na čelní "displej" hodinek. ... Teda tak to je uzasne.... Hlavne se mi libi, ze ke kazdemu kousku mas i historku a informace
casiotron Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Casio DB-1000, modul 285. Vyráběno v letech 1984-1985. Tento typ má dotykový displej, fungující tak, že lze vkládat znaky (číslice i písmena - mají kalkulačku i databanku) pouze pomocí prstu, a to vykreslením tohoto znaku přímo na sklíčko. Přesto, že se to zdá téměř geniální, je to nepraktické, protože pokud se znak nenakreslí úplně přesně, naskočí jiný a je nutno ho opravit. Když se vám třeba už popáté objevuje místo "1" "7", tak by to člověk rozmlátil...Proto byly vyráběny poměrně krátce a dnes jsou velmi cenné.
casiotron Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Casio QS-14, modul 52. Podle mně druhý nejstarší typ Casio se stopkami na 1/100 sec. Zajímavostí je také provedení pouzdra, anglicky nazývané stainless steel coated, tedy ocelová skořepina vyplněná plastovým jádrem. Takto provedený plášť jsem viděl ještě na začátku 90. let u Casio BP-300, jednoho z typů hodinek s funkcí měření krevního tlaku.
accutron Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Casio QS-14, modul 52. Podle mně druhý nejstarší typ Casio se stopkami na 1/100 sec. Zajímavostí je také provedení pouzdra, anglicky nazývané stainless steel coated, tedy ocelová skořepina vyplněná plastovým jádrem. Takto provedený plášť jsem viděl ještě na začátku 90. let u Casio BP-300, jednoho z typů hodinek s funkcí měření krevního tlaku. tak tyto hodinky jsou fakt hezký. gratuluji.
nAscA Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Casio DB-1000, modul 285. Vyráběno v letech 1984-1985. Tento typ má dotykový displej, fungující tak, že lze vkládat znaky (číslice i písmena - mají kalkulačku i databanku) pouze pomocí prstu, a to vykreslením tohoto znaku přímo na sklíčko. Přesto, že se to zdá téměř geniální, je to nepraktické, protože pokud se znak nenakreslí úplně přesně, naskočí jiný a je nutno ho opravit. Když se vám třeba už popáté objevuje místo "1" "7", tak by to člověk rozmlátil...Proto byly vyráběny poměrně krátce a dnes jsou velmi cenné. taky tyto se mi velmi libi. Asi diky tem cislicim, fakt zajimave.
t2 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Koukám, že ebaj je poslední dobou nějak bez šťávy. Mě připadá, že se tam motaji pořád dokola ty samý nezajímavý casia. Kde jsou ty časy když jsem prohlížel a chtěl každý druhý,třetí. Teď bych chtěl takový jednoduchý, ale pořád nic není.
Gilius Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 ebay bez šťávy rozhodně není.....koukni na US.......tuhle jsem tam takové viděl...ale je to asi týden zpět.....
t2 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 ebay bez šťávy rozhodně není.....koukni na US.......tuhle jsem tam takové viděl...ale je to asi týden zpět..... No mě se zdá, že to píšu pořád stejně (jestli us = com). Ale nějak mi to prostě přijde slabší, nemůžu si pomoct.
casiotron Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Casiotron CR-16, modul 25. Nejstarší typ Casio s budíkem.
casiotron Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Casiotron 11S, modul 06. Nejstarší dámské Casio z roku 1975. U nás dle účtenky prodané na vánoce 1980....V té době už to byla ve světě vykopávka.
cody Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Co maji ty Seiko Scuba od Snow za cidlo na pravo od displeje? A co je ten bazmek mezi tlacitky na pravem boku?
Gilius Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Ten bazmek,jestli mluvíme o tom samém?,by měl být malej repráček a čidlo je hloubkoměr.....celkem dost namašlený diversky
Snow Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Ten bazmek,jestli mluvíme o tom samém?,by měl být malej repráček a čidlo je hloubkoměr.....celkem dost namašlený diversky Repráček ? Ano, vypadá to nepochybně jako repráček, ale na Scuba hodinkách nedává smysl, musel by být speciálně upravený, aby ho nepoškodila voda.
Gilius Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Repráček ? Ano, vypadá to nepochybně jako repráček, ale na Scuba hodinkách nedává smysl, musel by být speciálně upravený, aby ho nepoškodila voda. buď je to repráček,nebo teplotní senzor.....já to nevím určitě,hodinky jsem nikdy v ruce neměl. Jen jsem slyšel,že celkem nahlas ječej(alarm)-a vzhledem k tomu,že jsou do 200 m,tak mi to přijde,že je to repráček. Ale měl jsem v ruce pozdější model a tam je teplotní senzor......tak nevím....
t2 Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Teplotní senzor mi taky dává větší smysl. Repráček mají mluvící hodinky nebo hodinky se záznamníkem, ale ani jedny z nich nejsou vodotěsné. No ale možná se pletu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se