casiotron Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Kontrolní otázka (hlavně pro Gomba, protože ten je asi má): Kam patří pérko k budíku u modulu v těchto hodinkách? (V jedněch je jiný modul, tak u toho je mi to jasné a doufám, že Gombo nemá právě ty...) Jedná se o modul na obrázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 K těm Montanam, díky kluci, zkusím to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Casiotro:perko bych naspal do diry na hongkong,kdyby to nehralo tak desticka nema minus a dal bych jeste perko do ty druhy dirky k no jewels.pruzinky lze pouzit z rozebrany stezejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Tak se mi neplánovaně a dokonce v našich luzích a hájích, podařilo ulovit tenhle skvost! Casio TC 600 ve skvělém stavu Dotyková kalkulačka, timer, stopky, čtyři budíky, dual time, prostě ultimátní vintage casio:-) Vše funguje perfektně až na číslo 3 na dotyku... Mám se k vůli tomu pouštět do rozborky? Může to být nějaká blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) Gratuluji! Jukni sem. Upraveno 4. března 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 1 hodinou, t2 napsal: Gratuluji! Jukni sem. Díky kouknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Tak ještě jeden dnešní úlovek sem dám. Seiko 128-5010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Ty Seika jsou luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Jo! Mají fakt koule... asi největší z toho co sem zatím v tomhle digi vintage světě dal na ruku... A taky jsem konečně zjistil, odkud se inspirovaly všechny ty Montana a Kessel moduly... Principy jsou stejné jako právě tady u těch Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 @Kristian.nov No vida. A to jsi ani nemus číst moje vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 2 hodinami, siwi napsal: @Kristian.nov No vida. A to jsi ani nemus číst moje vlákno Paráda! Moc pěknej článek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Psal jsm to už před lety jednou v zimě, když jsem měl nostalgickou náladu. Jo... A až tě ta digi vlna pustí a budeš se svých úlovků zbavovat, ty Seika bych asi chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 34 minutami, siwi napsal: Psal jsm to už před lety jednou v zimě, když jsem měl nostalgickou náladu. Jo... A až tě ta digi vlna pustí a budeš se svých úlovků zbavovat, ty Seika bych asi chtěl Tak zrovna dneska sem si říkal, že jestli mě časem ta digi vlna pustí a budu rozprodávat, tak zrovna tyhle Seika si stopro nechám:-) Jsou fakt povedený, i když funkčně proti třeba Marlinům nic moc, dyzajnově pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 No právě O funkce tu ani tak nejde.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 (upraveno) .... Upraveno 10. března 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Peknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Dva sourozenci A653 s modulem 80 a 81QS 40 s modulem 81. Oba budou z konce sedmdesátých let. Rozdíly mezi moduly sem nenašel, o tom 80 jsem toho ale nenašel moc ani na netu... Ví někdo okolnosti modulu 80 a 81? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Modul 80 je inovovaný modul 81. 81 se vyráběl od července 1979 a 80 od listopadu 1980. Vedle sebe jsem je zatím neporovnával, ale konstrukčně budou podle mě úplně stejné, akorát mají rozdílné technické parametry. Přestože mají oba životnost baterie stanovenou na 5 let, v číslech má větší spotřebu ten novější (2,1 vs. 1,6, ale nevím jakých jednotek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) Děkuji, Casiotrone. Ty ses vážně chodící Casio encyklopedie Upraveno 13. března 2021 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se