t2 Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 jo tyhle znám.mám je v katalogách.ty seika vyfotím,ale dostanu se sem s nima nejdřív v pondělí.
t2 Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 pro casiotrona: je mi líto že se mi to nepovedlo dostat sem ty seika ale doma jsem se sotva otočil.tak to napravím v pátek.
t2 Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 vím trvalo to dlouho ale už je to tu.tady jsou ty seika:
casiotron Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 No to jsou krásný Seika, kde to nakupuješ??? Za 350,-? Na ebayi bys za ně dostal tak 80-100 éček. Tipoval bych to tak na rok 1983-84 a jsou krásně zachovalý! Fakt pěkný.
t2 Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 no to bylo velké štěstí.náhodná koupě od kolegy z práce. ten je měl zas po svym tátovi.chtěl si koupit nový swatch s melodiema tak jsem ho ukecal ať mi je prodá.mám je už cca 6 let.mají taky jen stopky a světlo,to ale nesvtí a slkíčko je mírně odřené ale jinak nemají chybu.
t2 Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 a co říkáte na značku ORIENT ? vím,že existuje a dneska dělá asi jen ručičkový. tyhle digi mám asi rok:
casiotron Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Jo ORIENT vyráběl zajímavý digi. Měl jsem tuty, vypadá to, že měly dokonce stejnej modul, ale měly totálně odřený sklíčko. Měly datum a stopky, ale poměrně hodně složitý ovládání a nařizování. Displeje většiny ORIENTů měly zajímavou grafiku, řekl bych, že tvary segmentů číslic i symboly byly takový "zdobný". A pak mam ještě jedny s kalkulačkou, ale ty nemam nafocený.
t2 Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 docela mě překvapilo kolik mají možností zobrazova různý hodnoty času a datumu. opravdu to vypadá že můžou obsahovat stejný modul.
Ondraj Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Pánové při pohledu na ty obrázky mě přepadá nostalgie. Měl jsem je kdysi taky, stály fůru peněz. Byly to jedny z prvních, které neuměly ještě žádné melodie a byly dost přesné. Byl jsem na ně tenkrát moc pyšný, ale celkem brzy mi je ale ukradly. Jiné digi jsem už nekoupil. Pamatuji si ještě na jedny tenkrát moc zajímavé s rádiem tuším od Casia ale kecal bych, do kterých se strkaly normální sluchátka s konektorem jack 3,5. Když jsem poprvé viděl hodinky s kalkulačkou byly pro mne nepřekonatelné a tenkrát se mi zdálo, že nic lepšího už vymyslet nejde. :)
jjjj Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 ty Casia s rádiem měl jeden spolužák , když jsem chodil ještě na základní školu :-) Pamatuju si , že měly dvě baterky- jednu malou na hodinky, a větší na rádio, a měl k tomu i originál skládací minisluchátka. Akorát myslím že ten jack nebyl 3,5 ale ten ještě menší , ale bylo to cca v roce 1990 tak už si to tak nepamatuju :-)
Ondraj Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 ty Casia s rádiem měl jeden spolužák , když jsem chodil ještě na základní školu :-) Pamatuju si , že měly dvě baterky- jednu malou na hodinky, a větší na rádio, a měl k tomu i originál skládací minisluchátka. Akorát myslím že ten jack nebyl 3,5 ale ten ještě menší , ale bylo to cca v roce 1990 tak už si to tak nepamatuju :-) Jo to bude ono, ten jack mohl být menší, ale zdálo se mi, že tam šly i běžné sluchátka od walkmana. Já jsem je viděl tak 1987.
casiotron Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Odesláno 21. září 2006 Tuty ORIENT s kalkulačkou jsou to, ale mam je v podstatně horším stavu, s prasklým sklíčkem, ale funkční. (jsou v jiným barevným provedení - v tom správným se mi nedaří nahrát obrázek) Jinak digi s rádiem se vyráběly od roku 1982, ale Casio, myslím tak na 99 % je nevyrábělo. Zatím jsem se s nima nesetkal. To Seiko vyrábělo v roce 1982 digi s televizí s černobílou obrazovkou. Měli je ve filmu v Bondovi "Octopussy", ale tam udělali jako že je obrazovka barevná.
t2 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 tak koukám,že se tu nic neěje. trochu to tu oživím. dávm sem pár ukázek z casio katalogu pro rok 1985.
t2 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 no musim se pochlubit-tenhle tejden se moje sbírka rozrostla nejrychlejc za celou dobu. a to tempem tři kusy za tejden.ukážu vám jen ty nejlepší. tak schválně co jim řikáte?
casiotron Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Ten katalog je fakt fantastickej a to jsem viděl jen pár stránek. Za ten bych dal leccos... Dyžtak sem šoupni i další stránky. Ty SPF-100 jsou hodně zdařilý a ten plášť z titanu je mnohem lehčí než ocelový u předchozích typů. Jo a který byly ty třetí do sbírky v týdnu? Dám sem taky ňáký fotky na oživení.
t2 Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 hezký kalkulátory.když jsem zkoumal detailněji ty fotky z toho cat85 tak jsem objevil nedostatky.budu to muset na některejch stránkách přefotit znovu.ale určitě sem ještě něco dám. no kromě titanek a těch historickejch kovovejch ještě jedny kombinovaný G-SHOCKY. teď procházej čištěním a musím jim sehnat nový řemínek.pak je nafotím.
vito Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Mám taky několikery digitálky, mezi nimi také jeden typ, o kterém se zde myslím zatím nemluvilo. Neumím fotit, tak je popíšu. Obdélníkové, ve větší horní části ciferník analogového vzhledu, ale digitálně provedený, v dolní části digitální údaje dalších funkcí v běžném řádku. Bez baterky na hodinkách zůstávají indexy v kruhu. Jsou moc pěkné, ale ručičky se na první pohled špatně od sebe rozeznávají, vteřinovka je stejná jako minutovka a musíš se na odečtení času soustředit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se