Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mate nekdo ve sbirce nejaky ze 78? Od toho se to vse odviji :) I kdyz uz jsem se pomalu toho roku zacala vzdavat, kdyz sem videla par krasavcu z jine doby :)

Odesláno (upraveno)

@heureka: Malá rada do začátku: Pokud chceš tady na fóru odpovědět na několik příspěvků, klikni k každého z nich na tlačítko Multicitace a zahrň všechny odpovědi do jednoho postu. Jednak potom stránky vlákna tak rychle nenabubří a také se u některých členů vyhneš podezření, že jen sbíráš příspěvky :D

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Cim dyl tady s Vama budu, tím to pro me bude horsi vybrat :D

Nojo, jak tu chvíli koukáš tak jsi navždy ztracená. Koukni na starý digi Omegy. Jen pár kousků:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mate nekdo ve sbirce nejaky ze 78? Od toho se to vse odviji smile.gif I kdyz uz jsem se pomalu toho roku zacala vzdavat, kdyz sem videla par krasavcu z jine doby smile.gif

Tady jsou jedny z roku 1978.

Odesláno

Zdravím kuciii :)

Tak ty třetí Omegy se mi fakt moc líbí, i když mi jsou bližší hranaté ciferníky než kulaté, tak tehle design potěší příznivce obou tvarů :)

Hodinky ze 78 jsou teda v perfektním stavu, ale škoda jen, že mají ten kulatý tvar. Jak koukám na Tvou profilovku, tak jsi jejich obdivovatelem :)

Díky za všechny příspěvky, které sem dáváte. Moc ráda bych Vás také obohatila nejakými kousky, ale zatím se tu je orientuji a sbírám poznatky.

Snad tady nebudu pro někoho trnem v oku ;-) Děkuji

Odesláno

Jsou akorát, dříve byly hodinky oproti dnešním modelům znatelně titernejsi...Nenutno se bát

Odesláno

No, tak ty Seika Bond z prvního odkazu ovšem nemají chybu!

Jsou akorát, dříve byly hodinky oproti dnešním modelům znatelně titernejsi...Nenutno se bát

Jde nejak zjistit z jakeho jsou roku? Je tam jen uveden rozsah od 1970-1979

Odesláno

Jo a jak koukam, tak baterka se vymenuje odloupnutim spodniho vicka co? Neni tam ten klasickej uzaver na otoceni. Zda se to byt docela zkorodovany, tak snad to pujde

Odesláno

Zkus se pomocí sz obrátit na zdejšího člena Lucid, myslím, že bude mít větší rozhled

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...