5etter Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Nádherné jednoduché a přehledné hodinky. A ten stav! Ta stovka, to bylo v dolarech nebo eurech, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Nádhernej stav, já je sám v takovým nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Jo jo stále rostou.... chce to jen hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Moc pěkné. Mám jedny velmi podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Casio W-35 z řady Marlin, esence dokonalých digitálek 80. let... další fotky zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Zcela přesný popis a nádherné foto. Já ještě doplním, že celokovové, se sctewbackem a minerálním sklem. Takové digi se dnes již bohužel nedají sehnat a pokud, stojí x-násobně více, než tenkrát nové v Tuzexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 V půli června jsem rozjel test měření přesnosti vintážních digitálek. Zavázal jsem se, že vždycky po měsíci budu sledovat odchylku. No přiznám se, že jsem na to v ikriminovanou dobu úplně zapomněl. Vzpomněl jsem si až teď v neděli, takže místo po měsíci tady máme odchylku po 38 dnech: Příjemný je zejména výsledek Seiko A259, který jsem tak trochu čekal, neboť čím starší, tím lepší. Ostatní japonské digitálky z první poloviny 80. let dopadly v podstatě všechny stejně, předbíhají se přibližně o půl sekundy za den.Překvapil zejména rozptyl u vietnamských digitálek Montana. Ač stejný design, modul je úplně jiný. Jedny se za měsíc a půl předběhly skoro o minutu, druhé o víc než 5 minut. Tragédie! Mnohé mechaniky jdou přesněji.Stolní hodiny jsou jediné, které se zpožďují a to asi o půl sekundy za den. To je stejná odchylka jako u marlinů, jenom na druhou stranu. Jedeme dál, další průběžné výsledky očekávejte, až si zase vzpomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Hmm, paráda a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Sice je to měřeno jenom proti mobilu, ale jak vidíš, odchylky jsou takové, že přesnější etalon není třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Tak to je potom otázka, jak dalece tomu lze věřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Jeden rychlý víkendový nákup a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Moooc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Moooc pěkný.Díky, díky. Jsou zde z fóra od zváženého člena a jsem z nich pořád nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Moje nove Casio TS-2000 vsetko funkcne uz len prist na to ako sa prepina na rezim 24h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Zkusil bych pravé dolní tlačítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Seiko calculator c 153. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Zkusil bych pravé dolní tlačítkoTypoval bych, že tak se přehazuje údaj v okénku z datumu na teplotu a zpět. Zkus při štelování stisknout světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Seiko calculator c 153.Moje oblíbený taky je mám, dokonce v NOS kompletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Dakujem za odpovede nasiel som navod treba naraz zatlacit prave spodne tlacitko a lave horne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se