Daemonultimate Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Artur Akmaev Dvacetišestiletý Artur započal svou životní dráhu k hodinkám na vysoké škole uměleckoprůmyslové v Moskvě, kterou ukončil jako mistr zlatník zvládající obory šperkařství, gilošování, gravírování a jim podobné. Jeho vášeň pro hodinky a hodinářství rychle rostla a pro své první ruční práce na uměleckých úpravách hodinek a strojků si vybral Poljot 3105. Nejprve pracoval pro své vlastní potěšení. Po těchto začátcích stále častěji používá pro své umělecké kreace strojky ETA 6497 nebo 6498, které mu poskytují mnohem rozmanitější základ pro trojrozměrná umělecká díla. Každý strojek je rozebrán a nejprve je samostatně opracována každá jeho část, aby dala vzniknout celkovému obrazu zvoleného projektu.Podívejme se na některá jeho díla: Zdroj: Ablogtowatch
mAra_ Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Tak ty s tím batmanem by mi fakt dost slusely..
Daemonultimate Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Ano, ty jsou kapitola sama pro sebe. Objevily se v nich detaily nejen postaviček, ale i mincí a podobně již od začátku této série a je to kousek hodný pozornosti tvůrců filmového díla ... a já věřím, že jim hodinky neunikly. Na čí objednávku asi vznikly? V ofiko zdroji se uvádí, že vznikly z ještě dětské lásky stvořitele k tomuto hrdinovi. Obrovská piplačka. Upraveno 29. června 2015 uživatelem Daemonultimate
j.e.n.i.k.82 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Batman nemá chybu.. Je to tak úchylný, až je to skvělý :-) Ostatní mi přijdou přezdobené, i když autorovi patří můj velký obdiv za zpracování..
StanoBare Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Páči sami zakomponované Koloseum spolu s hodinovými indexami, zo zvyšku by som si nevybral. Rozhodne výborne ovláda remeslo.
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Uff, přijdou mi tedy dost kýčovité
Tyco Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Wow typek dostal do vienka az moc talentu.
azeppelin Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Je šikovnej, ale výsledek není můj šálek kávy.
Dagbog Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Kanec je hroznej. Koukal jsem na ebay na nějaký podobný kreace a tam zase bezkonkurečně vede v ceně ropná věž. Nakolik je to kýč a nakolik umění, to neumím posoudit, ale už jen to vidět člověka obohatí, takže umění to aspoň pro teď je. Jinak se mi to jako směr líbí. Tohle na mobilu fakt nemám a mít nebudu, žádný gravírovaný ručně opracovaný funkční součástky. Navíc teď už vím, proč jsou dnešní hodinky tak veliký.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se