Leviathan Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Konecne dorazili...Viac neskorPrvy dojem je vynikajuci Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Leviathan Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Chlapi zaroven sa chcem spytat, nemate niekto naviac jeden clanok tahu + pin a collar na SUMO?
kulix Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Jsou husty.. Z ceho je ta vlozka lunety?
Leviathan Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 na prvy pohlad aj osahanie je to ako u MM300. Ale zdanie mozno klame
Leviathan Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 takze som sa konecne dostal k tomu, aby som sa podelil o radost. Na zaciatku musim povedat, ze nie som daky velky SEIKO fanusik a ta cesta nebola dlha.. Sumo sa mi pacili najma koli tvaru puzdra, no dako som sa nevedel stotoznit s ruckami a dialom..preto prva cesta viedla cez SUMO MM300 modifikaciu.. Tato uprava viac menej korigovala, to, co sa mi na Sumo nepacilo..snad s vynimkou strasne plechovej lunety.. Dalsia prirodzena evolucia bola samozrejme MM300 no tu som si uvedomil, ze SUMO puzdro mi viac vyhovuje.... potom nasledovala dlhsia pauza..a....SEIKO PROSPEX KINETIC GMT DIVER SUN019P1 a to bolo na moju drubnu rucku trochu moc... Ked som dakedy zaciatokom marca nadabil na SBDC027..teda SUMO LE..vazne som sa potesil, nakolko riesili hned par veci, ktore som na SBDC001 nemal rad + safir a Dia-Shield.vyborna recenzia + fotky su tu ked to zhrniem...je to klasicke SUMO+ Dial odkazujuci na vobec prve potapky od SEIKO..6217-8001 (62MAS) z roku 1965.+ Safir s vnutornym AR+Dia-Shield+MM300 podobna luneta. Niekde pisu ce je lakovana..ja fakt neviem. prva fotke je web..ostatne..(tie hnusne) su aktualne moje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
karel hb Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Chci se jen zeptat. Ten safír si tam dodával nebo je to originál? Všude jsem se dočetl, že je tam origo hardlex. Dík za info.
Leviathan Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Safir je tam orig.http://seikousa.com/collections/prospex/SBDC027 LIMITED EDITIONDiver Caliber 6R15AutomaticSelf and automatic winding capabilityPower Reserve: approx 50 hours23 jewelsDate calendarSapphire crystal with inside anti-reflective coatingScrew down crown and case backLumiBrite hands and markersStainless steel case and bracelet with super hard coating200M water resistantCase diameter: 45.0mm
tano Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Paradni Suma a jeste limitka, bravo! Libi se mi ty hranate indexy, kez by neceho takove vyrobili vice i barev.
instant Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Sedia ti dobre, velkostou aj stylom - gratulacia! Upraveno 2. července 2015 uživatelem instant
Jarett Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Hranatý indexy jsou perfektní a luneta jakbysmet ! Congratz
ricous Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Obrovská gratulace!!! Tu "Seiko cestu" máme prakticky stejnou, já jsem momentálně na SUNech, Sumama L.E. bych to tak nějak ukončil, doufám... Takže kdyby si je náhodou pouštěl, pls SZ
Karussell Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 To je prostě paráda, skvělá luneta, hranatý indexy a hlavně na cifru není ten škaredej nápis automatic, ale konečně to vypadá hezky. Myslel jsem, že moje další cesta se SEIKO vede už jen k MM300, ale toto by se mi mooooc líbilo. Užívej si je :-)
solidus Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Úúúúžasný! Evoluce Sum v tom nejlepším smyslu slova. Vážně paráda. Nikdy dříve jsem to neviděl (ono je toho hodně, co jsem neviděl, co si budem povídat ) a těším se, až je uvidím v prodejním vlákně
Leviathan Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Dakujem vsetkym za slova chvaly.Za mna jedina vytka je otrasna plechova spona sice s DiaShield...ale hnusna.Bud.tyzden tam pojde titanova spona z MM300..a bude pokoj
Leviathan Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Konecne spona, aku si zasluzia. Posledne dni ani nejdu z ruky.. Idealny daily beater Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Dantechno Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Hezky - nejdriv jsem myslel , ze to je mod...
mmaass Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Pekny kousek a ted vzhuru do more
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se