sashator Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Sice už mě víceméně přešly roupy si je pořídit, ale pořád se mi libí, ten brus na cifru je boží. Ale že u těkovejch hodinek nebude vůbec žádná mikroregulace bych teda nečekal. Tak ať co nejdýl vydržej....aspoň třeba měsíc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Díky za důvěru!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Já Ti dávám dva, ale tejdny...jestli Ti vadí tah už ted-je to na pytel...cifr ne pěknej - o tom žádná...velikost taky pecka...ale co datum že jo... no jak píšu-radost Ti určitě udělaly a ještě ty dva tejdny udělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 (upraveno) Restart radosti s origo remenem. Je to takovej ten typ hodinek jak na zacatku “no dobry, uvidime”, ale cim dyl je cek ma, tim se mu vic libej. Opak mejch par poslednich vic libivejch hodinek typu Zenith, Becek. Na remenu totalni pohodli, maly, nizky, relativne lehky. Absence data mi nejak neva, furt jsě v koronavirovym bezcasi a kdyz to naahodou potrebuju, tak se nekoho zeptam:) No abych to zkratil, jeste par tejdnu jim davam.. A kdyz Railmaster, tak na kolejich. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Takhle jsou top Zrus tu ucet a na vsechno zapomen A do duchodu mas vystarano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Jsou parádní! Gratulace dodatečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Diky chlapi. Jak jsem to zremenoval, fakt z nich mam vetsi radost.. a razem se i daj nosit na nedavno zlomeny ruce:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 To je hodně vyvoněnej řemen. Vypadá parádně! Hodinky prokoukly. Zatím spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Taková nepříjemná ostrost na náramku mě docela vadila u PO, takže chápu stesky a přehození na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 nejsou takhle ostry hrany i na Subech? taky to nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Jojo Lukasi, zatim spoko. Coz ale jeste nic neznamena:) Bandi ten mel aspon tu mikroregulaci, todle je vetsi mizerie. Jinak ten origo remen je sice peknej a pohodlnej, ale nevim, jestli je vodotesnej - nikde se to nepise, zvenku sice textil, ale zevnitr se to tvari jako kuze. Zas se mi nechce verit, ze by udelali textilni remen za sedmicku (bez spony), kerej by se nesmel spotit ci priblizit vode. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Řemen fajnovej, na té poslední fotce teprve vidím tu krásnou texturu. Povedená kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Tak v Omega butiku mi bylo receno, ze teda vodeodolnej ten textil samozrejme neni. Pani teda rikala ze s nim do vody muzu, akorat se pak brzo rozpadne, coz mi prislo hezky No, co by clovek za ty prachy chtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 V 13. 7. 2020 v 16:28, Micey napsal: Tak v Omega butiku mi bylo receno, ze teda vodeodolnej ten textil samozrejme neni. Pani teda rikala ze s nim do vody muzu, akorat se pak brzo rozpadne, coz mi prislo hezky No, co by clovek za ty prachy chtel. Bereš to sportovně, to je hlavní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 (upraveno) Tak, opět změna.. Omegy skoro fuč, in jedny žlutý a jedny modrý. Tydle béčka mám podruhý a sou prostě dobrý, sere mě na nich několik věcí, ale prostě sou takový zábavný. A tři kiláky WR se hodí, žejo. No a Wardy jako obvykle super zpracování a poměr cena/výkon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. srpna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Ty B jsou perfektní, ta žlutá nějak moc neřve a prostě k tomu dobře sedí. Wardy taky super, ale u těchto nových C60 se mi o kapku více líbí GMT verze, přijde mi vyváženější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Furt spoko. Wardy teda pudou (ne, zadnej objektivni duvod nemam, jedine, ze jsem debil:)), ale ty becka jsou bozi. V Chorvatsku je prima, az se divim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Já Ti věřím, nebýt těch dvou nových radostí do domácnosti hned bych někam vyjel. Tak užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 (upraveno) Furt jedu to samý a furt spoko, na meshi je to zas jiný kafíčko. Těžký, macatý, dobrý:) Schválně jsem našel svoje starý vlákno, když jsem se před sedmi lety chlubil těma modrejma.. Věci co mě štvou zůstaly (až na ten náramek, ten nemám), věci co mě bavily tehdy, mě bavěj furt. Nejlepší je ten pocit, že když s nima někde říznu, je to úplně jedno:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. října 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Tak, novej kousek, poprvé Rado. Vždycky šla tadle značka mimo mě, byť pár modelů dobrý. Tyto Captain Cook v rozměru 42mm byly celkem impulzivní nákup, jak nemám moc rád ty retro designy, prostě to je líbivý, ne že ne:) Váhal jsem mezi modrejma a šedejma ve stejnym rozměru, na první pohled padnou do oka ty modrý samozřejmě, ještě byly na náramku.. ovšem na druhej pohled jsou ty modrý leštěný, přičemž šedý maj pouzdro broušený, což mi k nim de víc. A ten náramek má tragickou sponu bez jakýkoli regulace (ani dírky), což nesnášim. Takže šedý na pěkný kůži s překlápěčkou. Nutno říct, že nebejt nezištný rady dr. sphinxe, bůhví, jak by to s výběrem dopadlo. Díky vole, měls pravdu. Dáme, jako obvykle, plusy a mínusy. Plus: Jsou úžasně tenký, na potápky (200m x 12mm), seděj úplně nádherně. No, v porovnání s těma mejma Seawolfama výše by sedělo asi skoro všechno:) Maj krásně vypouklej safír. Jsou moc hezky zpracovaný, ostrý hrany, luneta jde prima. Celkem svítěj, minimálně v porovníní s těma béčkama. Mínus: Luneta nemá lumi, sice nějaká supr keramika, ale vyříznout a napatlat tam lumi očividně neuměj. Možná by mohly mít o 2mm míň, přeci jen.. Jo a mám dojem, že mezi nožkama maj 21mm, ale to už teď maj každý druhý hodinky. Celkově jsem velmi spoko. Pár fotek následuje.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se