dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Bych radši jen degustoval, ale budiž Kdybych je měl, tak si první den obsedantně 50krat nechám odpípat, kolik je, druhej den by šly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 50 minutami, Micey napsal: Vyborne, ja ti to muzu degustovat a Kuba vymejslet, co budes varit:) Blaznis?! Von je na ty IPY a podobny sracky. Ja budu varit cisty 10, 11, 12…a u ty dvandy si jeste nejsem jistej. A bude to chutnat jako Plzen. Cisty pivo, nic navic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 50 minutami, Micey napsal: Vyborne, ja ti to muzu degustovat a Kuba vymejslet, co budes varit:) Blaznis?! Von je na ty IPY a podobny sracky. Ja budu varit cisty 10, 11, 12…a u ty dvandy si jeste nejsem jistej. A bude to chutnat jako Plzen. Cisty pivo, nic navic! A ze to bude hlavne filtrovany, o tom se snad vubec nemusime bavit. Nejhorsi je se z piva posrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Evidentně ti na tom hodně záleží, kdyžs to postnul dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 A ty me taky neser! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tím bys mě připravil o smysl pozemského bytí. Navíc už na ty microbrew mrtky nejsem vysazenej jako kdysi, plznička je plznička (to je trochu jako GS→R proces). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 (upraveno) Tvl tak von se omluví a hned na to ti dá herdu do zad! Hřál jsem si na prsou zmiji! Co povídám zmiji, celý klubko zmijí!!! Edit: v úterý to napravíš…cca kolem sedmý. Upraveno 9. června 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 No tak tě teda pozvu (o to ti tím výlevem stejně šlo ). Pan zakladatel vlákna si taky udělá čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Otec zakladatel jeste uvidi, se spisem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Proboha s jakým spisem? Na mě? Na nickolase? Nebo nickolas na nás na oba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Spíšem vole! Ikdyž..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 To je jak když ti žena napíše, abys cestou ještě koupil nějaký oříšky - a máš průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Už sem dlouho neaktualizoval a konečně mám zas hodinky, který si zaslouží pár vřelých, až teplých slov. Kousky výše už samo pryč, mezitím sem opět zavítal k IWC (a zase nejvíc nejlepčí hodinky na světě, pochopitelně, až na pár věcí, který mě zásadně sraly:)), pak sem teda zkusil ten Tudor (ne, to fakt nejde.. a sou v servisu:)) no a z nudy sem vzpomínal, jaký hodinky za menší peníze na mně zanechaly kdy fakt dobrej dojem. A kromě obligátních základních Damasek a starejch Four hands KonTiki, jsem si vzpomněl jsem na pivo s lolohhem asi před osmi lety, kdy měl divný placatý německý hodinky s 1000m WR.. Limes! Koupit se to dá jenom na jejich stránkách a pak dva tejny čekat, což se mi nechtělo, nebo pohledat přes různý inzerce. Na chrono24 byly v inzerci rovnou chrona, který už se ani nedělaj.. a už sou u tatínka:) Pouzdro 39,5 - 40mm (dle zdroje), 7750 s datem, hezkej, leč nahovno tah (otom potom), čistej design, napláclý indexy.. takový nou bulšit hodinky. 1000m WR, šroubovací všechno včetně uchycení koncovek tahu do pouzdra a článků tahu, což mám rád. Jsem úchyl na kovový otočný lunety, takže další důvod ke spokojenosti. Zpracování moc hezký, respektive bez výhrad. Subsifry hezky zapuštěný, černá, prímově vyřízlá datumovka. Luneta 120 cvaků, jasnej, pevnej, sexy cvak:) Vysoký to je, ale co by tak člověk mohl čekat, žejo. Vážej 180 gramů s tahem na mojí ruku, cca 18,5cm. Rozčiluje mě na první dobrou akorát spona na tahu - motýlková. Takže upravit aspoň dírkou nelze, půlčlánky nejsou, takže mi buďto trochu plandaj, nebo mě trochu škrtěj. Nějakej 18mm řemen pořešíme, snad je neprodám než přijde, hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Hod fotku vic z boku. Ta tloustka me zajima. Valzuk je tlustej, ale u vetsich pouzder se to lip maskuje. Ze 40mm prumeru mi vstavaj chlupy na zatylku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Andy to sice muzu, ale bez nejakyho meritka stejne hovno poznas:) Je to myslim kapku pod 15mm, jako sou vysoky, ale jako nesmysl to nepusobi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Ty seš strašnej démon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 [mention]Micey [/mention] Tak voe poznam kdy je zenska krev a mliko nebo kdy uz je tlusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Pohmatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 A neni to pozde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se