Přejít na obsah

Miciho fotovlákno

Micey

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Nejak me v tydle debilni dobe ty hodinky vubec netesej.. ale kdyby jo, tak musim priznat, ze jak jsem z nich byl na kuzi lehce rozpacitej, na natu by to najednou slo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Už ani nevim kolikátý déčka. A jako dobrý, akorát, jak správně brácha podotkl, na mě takový málo čurácký:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Na miciho fronte klid. Toe stejne takova skoda ze prestali delat tydle klasicky ice-hardened decka, co vic clovek potrebuje. No dobre, maximalne tak lepsi lumi:)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tyjo malem sem z duvodu uplnyho hodinko-vyhoreni koupil nejaky novy Apple watche, doslova v posledni moment me zachranil Olda, kterej mi prodal moje stary, dobry, modry holky:) Takze diky pane!

Odkaz ke komentáři

V 22. 6. 2023 v 18:40, Micey napsal:

Tak Decka jsou v prdeli (bez urazky, Locky:)) dobre pul roku, obavam se..

Neboj, starám se ti o ně dobře. Do světa se na ruce podívaly, chvály i od chronomudlů se dočkaly, zkrátka se mají stále super. Jen svinit ti vlákno mejma fotkama jsem ti tu nechtěl. Nebo mám? 😅 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...