Micey Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 @nickolas No tak dobrý, koníčci a malej řetízkáč, na vesnici teda. Labutě už sou moc. @Honza.manta Vida jaký mám pěkný, decentní hodinky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 No vidis! To ja budu nadosmrti trhat listky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Nejak me v tydle debilni dobe ty hodinky vubec netesej.. ale kdyby jo, tak musim priznat, ze jak jsem z nich byl na kuzi lehce rozpacitej, na natu by to najednou slo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Mám to stejně, pěkný hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Ale ten melanom u trojky ... navíc u automatů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 (upraveno) Už ani nevim kolikátý déčka. A jako dobrý, akorát, jak správně brácha podotkl, na mě takový málo čurácký:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Tak tě to třeba namotivuje bejt trochu menší čůrák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Tak to je rači prodám:) Ale jo, nějakej ten tejden by mohly dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 S modrou vterinovkou? Proc ty si dycky koupis takovou blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Definitivni dvojice! Fakt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 He he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Tak urcite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Na miciho fronte klid. Toe stejne takova skoda ze prestali delat tydle klasicky ice-hardened decka, co vic clovek potrebuje. No dobre, maximalne tak lepsi lumi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 U nás taky klid, až nebývale. Déčka jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Tyjo malem sem z duvodu uplnyho hodinko-vyhoreni koupil nejaky novy Apple watche, doslova v posledni moment me zachranil Olda, kterej mi prodal moje stary, dobry, modry holky:) Takze diky pane! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Hlavně neprodávej ty Déčka! I když nedávno tu byly a možná ještě jsou v prodeji s bílým cifrem, a to dost dlouho, sem nechápal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 (upraveno) Tak Decka jsou v prdeli (bez urazky, Locky:)) dobre pul roku, obavam se.. Upraveno 22. června 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Hanhart chválím pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 @Micey Dyk si chtěl s bílým cifrem a tady sou: https://forum.chronomag.cz/topic/162640-damasko-da35/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 V 22. 6. 2023 v 18:40, Micey napsal: Tak Decka jsou v prdeli (bez urazky, Locky:)) dobre pul roku, obavam se.. Neboj, starám se ti o ně dobře. Do světa se na ruce podívaly, chvály i od chronomudlů se dočkaly, zkrátka se mají stále super. Jen svinit ti vlákno mejma fotkama jsem ti tu nechtěl. Nebo mám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se