Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám ruku 19cm a nosím 42mm,přijde mě to akorát.Nezávidím nikomu kdo nosí větší hodinky z hlediska praktičnosti je spíš lituju.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nikoho nelituj. Není proč. Záleží na tvaru ruky, na tvaru hodinek, velikosti a tvaru nožek...

Já nosím od 42mm (Laco Augsburg) po 48mm (Seiko Sawtooth) a lítost si fakt nezasloužím ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Nikoho nelituj. Není proč. Záleží na tvaru ruky, na tvaru hodinek, velikosti a tvaru nožek...

Já nosím od 42mm (Laco Augsburg) po 48mm (Seiko Sawtooth) a lítost si fakt nezasloužím ;)

Vidím to stejně. Každej ať si nosí co chce. Není nad spokojenost.  :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

mno je to opravdu o hmotnosti pořád 180 cm

126 kg  - 23 cm

116 kg - 21,5 - 22 cm

aktuálně 111 kg a cca 20,5 cm  mířím na  100 kg a rád bych těch 20 cm jinak budu muset prodávat :lol2:

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odesláno (upraveno)

mno je to opravdu o hmotnosti pořád 180 cm

126 kg  - 23 cm

116 kg - 21,5 - 22 cm

aktuálně 111 kg a cca 20,5 cm  mířím na  100 kg a rád bych těch 20 cm jinak budu muset prodávat :lol2:

TVL :eek: :eek: :eek:

Nene, tomu nevěřím :D , co z Tebe zbyde? :D

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

182/90/20,5 velikost hodinek na ruce spíš zvětšuje ciferník než pouzdro. Zkoušel jsem 47 mm s ciferníkem 39 a vy pdali celkem slušně a druhé byli 44 ale ciferník 40 a zdálo se mi velký.

• po 2 týdnech...
Odesláno

197 / 103 / 18     zápěstí se změnou váhy prakticky neměnný.

Velikost všech hodinek aktuálně 42 mm,  připadá mi, že bych mohl mít i větší.

Odesláno

187/88/17

Vtipné je, že pravé zápěstí mám o centimetr vetší než to levé (na kterém nosím hodinky). Tak si říkám, jestli to nebylo tím, že jsem od 18 měl na levé ruce furt hodinky (ve dne v noci) a to pravé, neblokované ocelovým tahem, si mezitím trochu povyrostlo. Je fakt, že od 18 jsem na váze přibral asi 15 kilo, takže prostor pro zvětšení tam byl. Co už no :D  

Odesláno

203/145/22

hodinky s průměrem pod 42 mm považuji za pouhé hračky, někdy pro potěchu oka...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...