Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Pořídil jsem si Něco, co možná rozčeří hladinu zdejšího poklidného rybníka, přeplněného hujerkami. Původní, kompletní balení plus pravděpodobně původní řemen, takže opravdu málo nošené. Uvnitř masivního ocelového pouzdra o velikosti 39 mm bez korunky tepe kalibr Valjoux 72. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ještě jedny hrábě spešl pro Wanderera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Moc pěkný to máš. Jak se ta stupnice používala? Teda tohle běhat kolem ciferníku, tak musí každý čumět. Ještě je tak vyfotit společně s 8229, oranžová vedle oranžové...
Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Moc pěkný to máš. Jak se ta stupnice používala? Teda tohle běhat kolem ciferníku, tak musí každý čumět. Ještě je tak vyfotit společně s 8229, oranžová vedle oranžové... model se jmenuje nonius, takže bych řekl, že ty hrábě mají něco společného s odečítáním desetin sekundy
Onipep Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Tak už mě je jasný co chcíííííí !!! Kde ty na to chodíš??? Vím, vím voják se stará - voják má !!
martar Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Podle mě to funguje stejně jako šuplery - tam, kde se setkává desetinná stupnice s minutovou, je desetinná hodnota. Hodně zajímavé hodinky, Toljo.
bandicoot Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Docela si dovedu představit, že tohle bylo ve své době na špici machrindexu.
VintageLover Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Tohle je pecka. Jedny kolem me před rokem šly a ja tehdy nevzal. Jaky vůl jsem byl. Mas je ve spicovnim stavu teda. Takováhle kompletka je sen. Gratuluji.
malda Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Přidávám se ke gratulacím. To je fakt paráda! A tu "šupleru" jsem ještě neviděl...
Georgeisin Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Koupím je od Tebe, nebudeš na tom tratný, zaplatím, jako kdyby byly nové, 2.980,-, anebo víš co, dám 3.000,-, nejsem lakomý. To se nedá odmítnout! Sou tak pěkný.
Tondaa73 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak ty jsou fakt krásný....gratuluju...
Návštěvník tolja Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Koupím je od Tebe, nebudeš na tom tratný, zaplatím, jako kdyby byly nové, 2.980,-, anebo víš co, dám 3.000,-, nejsem lakomý. To se nedá odmítnout! Sou tak pěkný. zdvojnásob nabídku, přihoď nulu a kup si je na chronu24 bez řemenu, škatule a notiček
Georgeisin Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Já myslel, že za ten nominál doplníš měnu jen, dle uvážení, záměrně jsem ji vynechal. Si jich užívej no .
Onipep Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Za mě si zasloužej fotku do kalendáře 2016 !! Pěkně s notama, krabkou atd. Fakt jsou moc pěkny!!!
JZED Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Nádherný Toljo. Gratuluju. Nemůžeš sem hodit malé video jak obíhaj ty hrábě?
NIGHTinGALE Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Fakt hezký. Moc.Mám oranžovou oblekovou košili. Byl bych frajer, barevně by mi ladily
olegunar Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 A já bych si tu košili moc rád koupil. Jak se na ně dívám, tak nejen sobě, ale i bráchovi, sousedovi..celýmu baráku, jen aby mi říkaly pane ! Samozřejmě taky moc gratuluju!
straspol Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak tyhle jsou opravdu hustý ode dna !!! Nádhera- gratuluju !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se