Přejít na obsah

LONGINES NONIUS 1975 pár fotek

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Pořídil jsem si Něco, co možná rozčeří hladinu zdejšího poklidného rybníka, přeplněného hujerkami. Původní, kompletní balení plus pravděpodobně původní řemen, takže opravdu málo nošené. Uvnitř masivního ocelového pouzdra o velikosti 39 mm bez korunky tepe kalibr Valjoux 72. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ještě jedny hrábě spešl pro Wanderera

Odesláno

Moc pěkný to máš. Jak se ta stupnice používala? Teda tohle běhat kolem ciferníku, tak musí každý čumět. Ještě je tak vyfotit společně s 8229, oranžová vedle oranžové...

Návštěvník tolja
Odesláno

Moc pěkný to máš. Jak se ta stupnice používala? Teda tohle běhat kolem ciferníku, tak musí každý čumět. Ještě je tak vyfotit společně s 8229, oranžová vedle oranžové...

model se jmenuje nonius, takže bych řekl, že ty hrábě mají něco společného s odečítáním desetin sekundy

Odesláno

Podle mě to funguje stejně jako šuplery - tam, kde se setkává desetinná stupnice s minutovou, je desetinná hodnota. Hodně zajímavé hodinky, Toljo.

Odesláno

Přidávám se ke gratulacím. To je fakt paráda! A tu "šupleru" jsem ještě neviděl...

Návštěvník tolja
Odesláno

Koupím je od Tebe, nebudeš na tom tratný, zaplatím, jako kdyby byly nové, 2.980,-, anebo víš co, dám 3.000,-, nejsem lakomý. To se nedá odmítnout!

Sou tak pěkný.

zdvojnásob nabídku, přihoď nulu a kup si je na chronu24 bez řemenu, škatule a notiček   :lol2:

Odesláno

Nádherný Toljo. Gratuluju.    Nemůžeš sem hodit malé video jak obíhaj ty hrábě?

Odesláno

A já bych si tu košili moc rád koupil. Jak se na ně dívám, tak nejen sobě, ale i bráchovi, sousedovi..celýmu baráku, jen aby mi říkaly pane ! :) Samozřejmě taky moc gratuluju! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...