rayethon Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Rad bych se zeptal zkusenych omegistu, kam davaji servisovat svoje poklady. Cekam na svoje prvni Omegy, konkretne Semaster Planet Ocean 2200.50 a jelikoz jsou z roku 2009 rad bych je dal do servisu vcetne vymeny AR. Pocitam ze to nebude levne, ale po mych predchozich zkusenostech vim ze se servis u AD vyplati. Vim ze v Praze dela sevis Omega Dusak, ale s tim nemam dobrou zkusenost po servisu mych predchozich hodinek a rad bych se mu vyhnul, pokud to bude mozne. Zbyva tedy Hanak v Brne - ma nekdo zkusenost? Klidne zajedu i do nemecka nebo rakouska, zvažoval jsem zdali to nebude nejlepsi a cena bude predpokladam stejna nebo podobna - ma nekdo zkusenost s kvalitou a cenou? Diky za informace a postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 V sekci recenze hodinaru se doctes vse, vcetne recenzi Hanaka v Brne a dalsich, sice mensich, ale o to lepsich hodinaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Mne jde spise o tu cizinu a srovnani, recenze servisu Hanaka jsou ponekud nwurcite, ta vlakna jsem cetl ale nic moc mi to nerika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 V cizině a u nas je cena servisu u AD v podstatě stejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Hanák je podle mě mytizovanej, na nás byli v servise zlatí, přebroušení hemiltonů 100% a za hubičku, krácení/prodloužení během minuty, všichni milý, pokec se servisákem taky. Ceny jsou podle mě jinak u AD +/- stejný ne? Osobně bych menšímu hodináři svěřil s klidem něco menšího, ale omegy až příjde čas půjdou k AD.Btw. jediný co se dá Hanákům vytknout je komunikace mejlem, trošku trvá ale dočkáš se. U dušáka jsou rakety, tam mejlujem ríltajm pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Nevim tedy jaký si měl problém, ale já byl s Dušákem spokojený, zavolal mi později a řekl věci na rovinu tak jak se má, samozřejmě byla odvedena prof.práce..jinam bych Omegy nedával.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 9. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Mel jsem kdysi problem s objednavan? kaucuku od Breitlingu, kdy si nakonec rekli o cca tretinu vice nez za kolik mi ho poslal AD z Rakouska. Uvazuju o WEMPE v Drazdanech, cena je vicemene stejna jako u Dusaka, ale mam tak nejak podvedomou duveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Aha, to je divné, poměry se docela dost změnily a dneska se i on snaží, neházel bych flintu do žita.. Upraveno 9. července 2015 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Souhlasím, že příslušenství je v ČR fakt dražší. Objednával jsem článek k IWC, sponu Breitling aj. a vždy jsem si to nakonec nechal poslat z Vídně - pokud jsem tedy volil AD. Naopak servisu v ČR věřím a ceny jsou stejné (tabulkově dané) jako jinde v zahraničí. Rozdíly může dělat kurz. Edit: pro příklad uvedu, že článek tahu z Carollina IWC cena 2 900 Kč, dodání 12-20 dní. Objednáno z IWC Boutique Vídeň, kde ho také neměli skladem, ale během 2 dnů jim ho dodali ze Schaffhausenu a pak jsem ho měl během dne v ČR. Cena 70 euro v červenci 13, v přepočtu cca 1 800 Kč. Upraveno 9. července 2015 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Ono je potřeba si vyjednat cenu, ale u Dušáka asi moc ne.. u servisu ale mají kvalitu práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Omega přestala dodávat díly nezávislým hodinářům, takže AD je bohužel jedná možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 U Dušáka jsem nechával servisovat již dvoje Omegy a vždy bez problémů. Naproti tomu zkušenost s Omega servisem u Hanáka v Brně byla výrazně negativní. Takže tam jen nechávám měnit baterku v Certinách a zatím dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Diky za rady, tak jsem se rozhodnul dat Dusakovi jeste jednu sanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakarcz Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 ja nemam nervy cekat 3 mesice, v DE je standard 5 tydnu, tak jsem speedmastery poslal do JUWELIER BÖHNLEIN E.K v Bayreuthu, DHL tam, uz nevim cim zpet. Komunikace i servis na urovni, seznam vsech servisnich center Omega zde rekl bych, ze cekaci doby jsou u nas tak torchu tristni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Dnes jsem psal Dusakovi mail s dotazem na cenu a dobu trvani VS. Odpoved byla 3 mesice a cena 17.600,- (hodinky z roku 2009). Ty 3 mesice jsou docela krute :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 To mi povídej ... PO si mám vyzvednout 28.11. Standardní cenu servisu jsem navýšil o výměnu cifru (když se mění ručičky, ať to svítí stejně, ne?) a o výměnu safíru... Doufám, že budou lepší než nové . Ale stejně už stříhám metr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Mě u Dušáka vysypaly tritiové ručičky u Moonů s tím že se hold stane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Edas: to bude pekny ucet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Cenu mi řekli hned při převzetí do servisu, takže možná proto ty 3 měsíce. Aby to zákazník rozdýchal ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Takhle jsem nad tim nikdy neuvazoval..ale jiste v tom neco bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se