Přejít na obsah

Servis Omega-Prahaxostatni CRxzahranici

rayethon

Doporučené příspěvky

Rad bych se zeptal zkusenych omegistu, kam davaji servisovat svoje poklady. Cekam na svoje prvni Omegy, konkretne Semaster Planet Ocean 2200.50 a jelikoz jsou z roku 2009 rad bych je dal do servisu vcetne vymeny AR. Pocitam ze to nebude levne, ale po mych predchozich zkusenostech vim ze se servis u AD vyplati. Vim ze v Praze dela sevis Omega Dusak, ale s tim nemam dobrou zkusenost po servisu mych predchozich hodinek a rad bych se mu vyhnul, pokud to bude mozne. Zbyva tedy Hanak v Brne - ma nekdo zkusenost? Klidne zajedu i do nemecka nebo rakouska, zvažoval jsem zdali to nebude nejlepsi a cena bude predpokladam stejna nebo podobna - ma nekdo zkusenost s kvalitou a cenou? Diky za informace a postrehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hanák je podle mě mytizovanej, na nás byli v servise zlatí, přebroušení hemiltonů 100% a za hubičku, krácení/prodloužení během minuty, všichni milý, pokec se servisákem taky. Ceny jsou podle mě jinak u AD +/- stejný ne? Osobně bych menšímu hodináři svěřil s klidem něco menšího, ale omegy až příjde čas půjdou k AD.

Btw. jediný co se dá Hanákům vytknout je komunikace mejlem, trošku trvá ale dočkáš se. U dušáka jsou rakety, tam mejlujem ríltajm pomalu.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím, že příslušenství je v ČR fakt dražší. Objednával jsem článek k IWC, sponu Breitling aj. a vždy jsem si to nakonec nechal poslat z Vídně - pokud jsem tedy volil AD. Naopak servisu v ČR věřím a ceny jsou stejné (tabulkově dané) jako jinde v zahraničí. Rozdíly může dělat kurz.

Edit: pro příklad uvedu, že článek tahu z Carollina IWC cena 2 900 Kč, dodání 12-20 dní. Objednáno z IWC Boutique Vídeň, kde ho také neměli skladem, ale během 2 dnů jim ho dodali ze Schaffhausenu a pak jsem ho měl během dne v ČR. Cena 70 euro v červenci 13, v přepočtu cca 1 800 Kč.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...

To mi povídej :crying_anim02:... PO si mám vyzvednout 28.11. Standardní cenu servisu jsem navýšil o výměnu cifru (když se mění ručičky, ať to svítí stejně, ne?) a o výměnu safíru... Doufám, že budou lepší než nové ;). Ale stejně už stříhám metr :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...