Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

hm, ved aj ty pises len na webe, tak v com je rozdiel!?

a ked si to pozries, tak tam pisem, ze to nemusi byt pravda, ale vela ludi v tom zije a tom je tam rec!

Odesláno

A jedno slovo tam chybi ne: "One story, never confirmed by Wilsdorf, recounts that the name came from the French phrase horlogerie exquise, meaning "exquisite clockwork"[7] or as a contraction of "horological excellence". "

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mel jsem asi patery Rolexy a nikdy je nikdo nepoznal. Vždycky reagovali, az když jsem jim řekl, ze to jsou Rolex. A byli to i lidi, kteří jakž takz rozumné hodinky meli.

ano, napisal si nam, ze si mal asi - patery ( no uz asi nevies presne  :lol2: ) Rolexiek a NIKDY ich nikdo nespoznal...

hm.... no fajn

a potom si napisal, ze co sa pise na webe, to je zarucene blbost

no fajn, tak asi aj to je pravda.

ja som sem nahodil len zopar ukaziek, ako tam pisem - je ich tam fakt dost vela a uz som aj hore spominal, to meno sa uz pouziva aj tam, kde len chcu naznacit, ze je to to naj.

ale tvoje argumenty su tak silne presvedcive,ze je tazko rozumne argumentovat. heheh.

:notworthy:

.......Mel jsem asi patery Rolexy a nikdy je nikdo nepoznal. Vždycky.......

Odesláno

A jedno slovo tam chybi ne: "One story, never confirmed by Wilsdorf, recounts that the name came from the French phrase horlogerie exquise, meaning "exquisite clockwork"[7] or as a contraction of "horological excellence". "

Pak by to smysl dávalo :)

Jsem fanda jiné značky tak se omlouvám za neznalost.

Odesláno

ano, napisal si nam, ze si mal asi - patery ( no uz asi nevies presne :lol2: ) Rolexiek a NIKDY ich nikdo nespoznal...

hm.... no fajn

a potom si napisal, ze co sa pise na webe, to je zarucene blbost

no fajn, tak asi aj to je pravda.

ja som sem nahodil len zopar ukaziek, ako tam pisem - je ich tam fakt dost vela a uz som aj hore spominal, to meno sa uz pouziva aj tam, kde len chcu naznacit, ze je to to naj.

ale tvoje argumenty su tak silne presvedcive,ze je tazko rozumne argumentovat. heheh.

:notworthy:

.......Mel jsem asi patery Rolexy a nikdy je nikdo nepoznal. Vždycky.......

Mas samozrejme pravdu, omlouvám se, ze si dovoluji oponovat. Jak rikam, ty to víš nejlíp......jako všechno. Respekt!
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

He

uz sa nestrapnuj.... si tak lahko citatelny!

stacilo z tejto debaty

Odesláno

uz sa nestrapnuj.... si tak lahko citatelny!

stacilo z tejto debaty

Mas samozrejme pravdu, omlouvám se, ze si dovoluji oponovat. Jak rikam, ty to víš nejlíp......jako všechno. Respekt!
Odesláno (upraveno)

ze si mal asi - patery ( no uz asi nevies presne

Pokud neveris tomu, ze nekdo fakt nevi kolik ceho mel, jak rychle to toci(l), tak jsi houby chronomagor a asi fakt patris vyhradne do tech off topic vlaken, ktera tu zakladas... Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

ale tak zas je dobrý, že tu je mězi náma někdo, kdo se dokáže vyjádřit ke všemu, ne?  :lol2:

jinak sorry za off....

Pokud neveris tomu, ze nekdo fakt nevi kolik ceho mel, jak rychle to toci(l), tak jsi houby chronomagor a asi fakt patris vyhradne do tech off topic vlaken, ktera tu zakladas...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...