Josef01 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Tak to je docel a paleta já bych za UG 101 dal maximálně 1600 Eur
mmaass Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Ten vnitrek vypada uuuuzasne! Jsem tu fotku prohlizel snad 5 minut :-)
daur Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 JJ já sem chodím každý den. Začínám tak ráno s šálkem dobré kávy . Škoda, že ten snímek nemá animaci.
Josef01 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Tady jsou i v pěkném přehledu dalších hodinek. Takovou sestavu bych si nechal líbit. http://www.hodinkee.com/blog/whats-selling-where-six-great-vintage-sports-watches%C2%A0
daur Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Na You Tube jsou dvě hezké animace. Jedna je na Microtor UG 100 a ta druhá pecka je Microtor Cabriolet. Chtěl jsem dát odkaz, ale nejde to Boo něco dělám špatně.
nickolas Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Krasavci! Strojek je paradni...at dlouho slouzi!
Josef01 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Cabriolet jsem chtěl koupit už před 2 lety, bohužel zamrzla komunikace s majitelem, tak jsem to vzdal. Každopádně díky za motivační příspěvek, objednal jsem UG 101
Hodinkymartin Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Já vím, měl jsem na ně také nabídku v Praze. Věděl jsem o nich už víc jak 2 měsíce. Ale ta cena mi trochu odradila. To sklo nebo vlastně plexi je spešl silné, ale podařilo se ti to docela pěkně přeleštit. Ale jo , je to pěkný , sběratelský kousek.
Josef01 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Pokud se nemýlím ta stupnice 0-20 je ručně dokreslená, to je velká škoda
villain83 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Obavam se,ze nemylis, toho jsem si vubec nevsimnul.Ty indexy maj byt mnohem uzsi,takze puvodni to zcela jiste neni.Ale za oci to tolik netaha,celkem to koresponduje s cifrem...
Josef01 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Podle mě někdo přemaloval původní indexy ( ty původní prosvítají) nějakou lumi, sice to hezky svítí, ale historická hodnota utrpěla.
villain83 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Tezko rict,zda by ta nova barva sla nejakym setrnym zpusobem dolu,asi dost tezko...No,navic mi pripada,ze se nekdo ve snaze "ozivit" lumi hrabal tou barvou i v indexech samotnych,ty tecky tam imho nemaj co delat... Rucky budou taky relumed Upraveno 20. července 2015 uživatelem villain83
azeppelin Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Škoda té vnitřní lunety, ale i na fotkách z výše zmíněného zdroje Hodinkee, je podobně dodělaná lumi a vypadá to také dost neuměle. Třeba to je původní. Nevím. Jedny z nejhezčích hodinek tohoto typu a strojek paráda. EDIT:jakože na lunetu s určitým rádiusem ve výrobě dělali ručně lumi po 20. Upraveno 20. července 2015 uživatelem azeppelin
villain83 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Škoda té vnitřní lunety, ale i na fotkách z výše zmíněného zdroje Hodinkee, je podobně dodělaná lumi a vypadá to také dost neuměle. Třeba to je původní. Nevím. Jedny z nejhezčích hodinek tohoto typu a strojek paráda.Puvodni to neni zcela urcite,ten font je uplne jinej,rozostrenej.S ruckama jsem se asi sekl,z ty uplne prvni fotky mi pripadalo,ze maj jinej odstin,ale indexy a vnitrni luneta jsou dodelavany...
azeppelin Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Puvodni to neni zcela urcite,ten font je uplne jinej,rozostrenej.S ruckama jsem se asi sekl,z ty uplne prvni fotky mi pripadalo,ze maj jinej odstin,ale indexy a vnitrni luneta jsou dodelavany...Jo, máš pravdu. Dívám se na další fotky a nejspíš prostě na Hodinkee vyfotili kus s relumed lunetou.
Josef01 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Ty "tečky" v indexech je původní lumi to je OK, starší modely to měly.
azeppelin Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 A ta původní luneta byla plechová bez lumi? Z google mi padají neuměle relumi lunety tak 50%.
villain83 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Ty "tečky" v indexech je původní lumi to je OK, starší modely to měly.Aha,mas pravdu.Nicmene pripada mi,ze je tam jinej odstin,ale to je tam teda asi puvodni...
villain83 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 A ta původní luneta byla plechová bez lumi? Z google mi padají neuměle relumi lunety tak 50%.holt tam byl asi slabouckej nanos barvy a bledlo to a bledlo,ono u spousty vintage hodinek s vnitrni lunetou to vypada obdobne,ta barva je bud vysisovana,nebo uplne vypadana,vybledla..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se