vicomt Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Ahoj, někdy v dubnu se mi poprvé dostaly do ruky tyhle vintážní potápky UG s mikrorotorem a od té doby u mě začal vnitřní boj . Nevím, jaké moje JÁ vlastně vyhrálo , ale hodinky jsem včera koupil . Sice to nebylo úplně jednoduché , protože původní majitel přibližně věděl , jaké hodinky má , ale nakonec jsme se dohodli . Budu muset něco udělat se sklíčkem , jinak jim nic neschází . Průměr pouzdra na svojí dobu je poměrně veliký , 42mm , rozteč stěžejek je 22mm.Mělo by na nich být vše původní , takže super patina . Bohužel jsem neměl ještě čas si zjistit o hodinkách něco víc , rok výroby , kalibr , jestli se jedná o I.gen. nebo II.gen. , ale to má čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Tak vzhledem k růstu ceny UG za poslední 3 roky jsi určitě neprohloupil! Takové možnosti se musí využít. ( Ostatně nepředpokládám, že si za ně dal pár tisíc EUR http://www.hodinkee.com/blog/whats-selling-where-six-great-vintage-sports-watches )GRATULACE, jedny z nej vintage diverů na fóru. Strojek je lahoda, korunky vypadají jako původní. Upraveno 14. července 2015 uživatelem Rodkopf
daur Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Gratulace, opravdu povedené. Dokážu si představit ten vnitřní boj A ten odkaz s tou cenou to potěší Upraveno 14. července 2015 uživatelem daur
Kristian.nov Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Pecka! Po něčem takovým už delší dobu pasu... Nejlépe od Enicar... Ale tyhle jsou taky krásný!
Vlcak Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Páni tak to jsou opravdu nádherné hodinky. Veliká gratulace.
vicomt Odesláno 15. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Rodkopf : zadarmo nebyly , ale za ceny ve světě taky ne . Jinak kluci dík , mám z nich radost .
romulada Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Krásnej kousek!!! Gratulace převeliká!
Kid_A Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Tak to je moc pekny kousek. Nevim jak vam, ale mne UG s jejich mikrorotorama na trhu docela chybi...
Josef01 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Mám rád tuhle značku s tím Microtorem, líbí se mi i designově. Zajímavý je, že jsou k mání i hodinky s rokem výroby 2015, že by někdo znovu začal?
Exiztence Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Tak to je moc pekny kousek. Nevim jak vam, ale mne UG s jejich mikrorotorama na trhu docela chybi...Souhlas, microrotor kalibry od Chopardu ale taky nejsou k zahození
villain83 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Priznam se,ac nerad,ze tyhle krasky teda tezce zavidim.Nadhernej kus historie v super stavu.Jedny z nej vintage hodinek,co tu jsou,bez debat...Strojek i cifr v nadhernym stavu,evidentne se v nich nehrabal zadnej "umelec", ja jedny v ruce mel,ale hrozne dopraseny.Gratuluju! Upraveno 16. července 2015 uživatelem villain83
Kid_A Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Souhlas, microrotor kalibry od Chopardu ale taky nejsou k zahození tak to je jasny, ale LUC s mikrorotorem je za poradnou dardu,ze ano:)
Kid_A Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Mám rád tuhle značku s tím Microtorem, líbí se mi i designově. Zajímavý je, že jsou k mání i hodinky s rokem výroby 2015, že by někdo znovu začal? fakticky,to sem nevedel. Nemas vic info?
Exiztence Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 tak to je jasny, ale LUC s mikrorotorem je za poradnou dardu,ze ano:)Luc sport 2000 jsou za dobry penize s trochou štěstí
Kid_A Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Luc sport 2000 jsou za dobry penize s trochou štěstí jinak piaget taky umi krasny mikrorotory. Ale tam uz je to za vic:))
Hodinkymartin Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 PěknÝ a sběratelský model UG.. Nedávno jsem je viděl na mezinárodní burze hodinek v Německu za 3400Euro. Zdálo se mi to hodně. Taky je prodejce neprodal i přes to, že byly v moc pěkném stavu. Vzhledem k tomu , že si je pořídil asi zde v Čechách, tak si určitě dal za ně méně než jsem je já viděl. ( tam jsou ceny ve hvězdách).Gratutuluji k pěknému kousku.
vicomt Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Tak jsem zatím lehce zkusil sklíčko , a je to znát. Hodinkymartin : hodinky jsem sehnal v Praze , 3400,- éček nestály , to je fakt , byly levnější . Ale zase ne už o tolik , ke konci bylo už víc zájemců a nebyl moc prostor k jednání . Díky všem za komentáře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se