Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky.

Taky už mám doma díky Andymu ten tah ze strapcode a za sebe mohu doporučit. Nemohu srovnávat s origo tahem, protože jsem ho nikdy ani neviděl a pravděpodobně bude o dost lepší. Ještě aby ne za ty prachy, že? S čím ale mohu srovnávat je spoustu seiko modelů co mi prošlo rukama a tady bych zase za sebe mohl napsat, že tah ze strapcode je kvalitnější! Už jsem to psal ve více vláknech, že když jsem si vedle sebe dal tah ze strapcode a origo tah na želvy, tak strapcode je pro mě jasný vítěz. Bytelnější, hezčí, propracovanější, spona není z plechu, težší (to může být někým vnímáno i jako nevýhoda, ale zmíním to).

Takže zhodnotil bych to asi takto: Kdo koupil hodinky na kůži a nechce utratit balík za origo, je tohle vhodná alternativa. Já jsem spokojen. Spona je i s mikroregulací.

Odesláno

Perkusnik: Díky. Je to jen fotka z mobilu, fotografií se neživím. S tím datem jsem to dlouho měl stejně jako Ty, ale časem jsem vyzkoušel pár levnějších kousků bez data a zjistil jsem, že se bez toho dá žít. Samozřejmě každý to má jinak a občas taky koukám a hledám datumovku, tím spíš, když to střídám a všechny ostatní hodinky co mám doma tu datumovku mají. Beru to jako přípravu před pořízením nodate (určitě ne v blízké budoucnosti), protože s kyklopem jsem se zatím neskamarádil. Budu raději bez data než s datem a kyklopem :-) 

bob.zizka: díky :cheers:

Odesláno

@ shewcza: když dělám v práci smlouvy, kouknu na datum, připravím, podepíšeme a za půl hoďky už to zas nevím.

Tak proto no. Kyklopa až budu důchodce s rolexkama zatím jsem na ně moc nedospělej. Asi je to stejný jako s BB, začátkem roku nechápu jak si někdo pořídí BB, takový nudný hodinky a teď.. Mně už se snad začínají líbit i černý Pelagosy 

Odesláno

Vypada to luxusne. Mit BB datum, neudrzim se a prestanu silhat po Pelagosech

Jak mam všechno s datumem , tak právě jedny bez datumu (nasadit natáhnou a jít) bych bral. Vidim to na 58 nebo bb

Odesláno

Vypada to luxusne. Mit BB datum, neudrzim se a prestanu silhat po Pelagosech

Mít BB datum, tak by Pelagosy nikdo nekupoval. ;) 

(Btw, BB existují s datem, ale bohužel ve verzi, která je za a) drahá a za B) ne zrovna hezká)

Odesláno

Perkusnik: jasně, tomu rozumím, já v práci koukám do monitoru a datum mám tak pořád na dohled.

Lukyn77: jo to je fotka už s tím tahem ze strapcode. Mají i jiné varianty, dělají i se sponou bez mikroregulace. Mě se líbil tento a nelituji, vypadá to podle mě celkem dobře. Jasně originálu se to nevyrovná, ale tohle vyšlo na 15% ceny Tudor tahu.

Odesláno

Perkusnik: tak předpokládám, že bude kvalitnější, spona propracovanější, hezčí (ačkoliv to je velice individuální). Jak jsem psal, nikdy jsem ho nedržel v ruce, ale za ty prachy předpokládám, že to tak asi bude. Já jsem skromný chlapec, vystačím si s řemenem od RC3 a náramkem ze strapcode a ještě mi zbyde na dárky (infantilní smajlík).

Odesláno

Perkusnik: tak předpokládám, že bude kvalitnější, spona propracovanější, hezčí (ačkoliv to je velice individuální). Jak jsem psal, nikdy jsem ho nedržel v ruce, ale za ty prachy předpokládám, že to tak asi bude. Já jsem skromný chlapec, vystačím si s řemenem od RC3 a náramkem ze strapcode a ještě mi zbyde na dárky (infantilní smajlík).

Tak urcite! :lol2: cena rc3+strapcode=> 95% populace by si jen kleplo na čelo... ;)

PS: Jardo, paradni foto, vzdycky kdyz tvoje fotky BB vidim, tak mam cukani odpanit ty moje 79220N

Odesláno

Vypada dobre.. Nemohl bys pls hodit vic fotek na tom tahu? Idealne na ruce a i vcetne spony.. Diky

Abych jen nekecal přidám fotku.

Odesláno

LovecK: to je pravda :-D každopádně oproti ceně origo náramku jsem ani ne na polovině jeho ceny. To jsi dobrej, já bych nevydržel se na ně jenom dívat ;-)

Jenkiz: foto na ruce mám jen tohle. Sponu vůbec nafocenou nemám, ale zítra mohu nafotit. Nečekej zázraky, nic krásného to není. Kvalitou je dobrá, mikroregulace funguje, není to žádný ohnutý plech, ale poctivý kus železa.

post-21215-0-51493400-1543347893_thumb.jpeg

Odesláno

Diky krabicka30de7ca7de67598a155a8a8c00ce4e824.jpg

Vypadaj kua dobre! Urcite si je v zivote zase nekdy koupim. Kdyz vidim tu fotku, je to trochu pocit, jako kdyz vidis svoji bejvaloi s novym frajerem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...