Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jenkiz: tady jsou nějaké ty fotky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tahle spona je dobrá. Mám ji na žlutém silikonu pro MM300 - které jsou od tebe :-)

Měl jsem asi většinu spon od Strap Code. Nejvíc mi sedí V a Push Button clasp. Naopak nejméně Chamfer a Submariner clasp. Ty poslední dvě jsou zbytečně velké a mají ostré hrany.

Odesláno

Vypadaj kua dobre! Urcite si je v zivote zase nekdy koupim. Kdyz vidim tu fotku, je to trochu pocit, jako kdyz vidis svoji bejvaloi s novym frajerem.

Tak v tom mam jasno, zadne pocity kvuli bejvale nemam :-)

Ale tady jiskra preskocila a z jiskry asi zacina planout ohen, opet se tesim na dalsi den az pujdou na ruku.

Ale uvidime, zda zradny chronobundus nezautoci. :-)

Odesláno

Shewcza: Diky, vypada dobre, pekne licuje s pouzdrem, akorat ta spona by mohla byt trochu min masivni, ale jinak celkove za ty penize asi neni co resit.

Odesláno

Jak říkáš, za ty prachy...

Herdek, díky tvým fotkám o nich čím dál víc uvažuju.. A to sem si říkal, že po bondovkách už budu mít klid :-D
Odesláno (upraveno)

Jenkiz: mám taky bondovky a můžu Tě ujistit, že na sebe vůbec nežárlí, tak pojď do toho :-)

Perkusnik: kup oboje a potom se rozhodni :-)

Edit: díky za pochvalu a ještě jeden dodatek: jak jednou k chronomagu přičuchneš, už nikdy nebudeš mít klid :-D

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Uz sem si je tam dvakrat zkousel, mimochodem jsou na ne opatrny a osahavat jedine s rukavici.. Supr strojek, pekny pouzdro (byt celkem velky), ale stve me hlinikova luneta a hlavne nedavam tu hnedou. Je takova nic moc, nazivo. Bejt to treba zeleny..

Ale cena je to pekna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...