shewcza Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Jenkiz: tady jsou nějaké ty fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Tahle spona je dobrá. Mám ji na žlutém silikonu pro MM300 - které jsou od tebe :-) Měl jsem asi většinu spon od Strap Code. Nejvíc mi sedí V a Push Button clasp. Naopak nejméně Chamfer a Submariner clasp. Ty poslední dvě jsou zbytečně velké a mají ostré hrany.
milhauszn Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Vypadaj kua dobre! Urcite si je v zivote zase nekdy koupim. Kdyz vidim tu fotku, je to trochu pocit, jako kdyz vidis svoji bejvaloi s novym frajerem.Tak v tom mam jasno, zadne pocity kvuli bejvale nemam :-)Ale tady jiskra preskocila a z jiskry asi zacina planout ohen, opet se tesim na dalsi den az pujdou na ruku.Ale uvidime, zda zradny chronobundus nezautoci. :-)
Jenkiz Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Shewcza: Diky, vypada dobre, pekne licuje s pouzdrem, akorat ta spona by mohla byt trochu min masivni, ale jinak celkove za ty penize asi neni co resit.
shewcza Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Jak říkáš, za ty prachy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bob.zizka Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jenkiz Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Jak říkáš, za ty prachy...Herdek, díky tvým fotkám o nich čím dál víc uvažuju.. A to sem si říkal, že po bondovkách už budu mít klid :-D
Perkusnik Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Zacinam verit ze BB jsou fakt krasny. Rychle mi pripomente neco peknyho na Pelagosech at se nezmeni smer
shewcza Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) Jenkiz: mám taky bondovky a můžu Tě ujistit, že na sebe vůbec nežárlí, tak pojď do toho :-) Perkusnik: kup oboje a potom se rozhodni :-) Edit: díky za pochvalu a ještě jeden dodatek: jak jednou k chronomagu přičuchneš, už nikdy nebudeš mít klid :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem shewcza
Jenkiz Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Jestli by pak ale nežárlily speedy a pustit nechci taky žádné
Perkusnik Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 @ Schewcza pls napis model BB mrknu na ne
shewcza Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Jenkiz: tak to Ti bohužel nemůžu zaručit Perkusnik: já mám tyto, ale kdybych si mohl vybírat, tak bych je vzal s náramkem. Barevnou variantu nechám na Tobě. Jo a pokud máš menší ruku, tak se zkus podívat na BB58 hodně povedené!
Perkusnik Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Diky shewcza Jak se vam libi ty bronzovky?https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-heritage-black-bay-bronze-m79250bm0005/
Micey Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Uz sem si je tam dvakrat zkousel, mimochodem jsou na ne opatrny a osahavat jedine s rukavici.. Supr strojek, pekny pouzdro (byt celkem velky), ale stve me hlinikova luneta a hlavne nedavam tu hnedou. Je takova nic moc, nazivo. Bejt to treba zeleny.. Ale cena je to pekna.
Perkusnik Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Eterna dela bronzovy Kontiki s rezervou 65h ale jsou takovy jako outdoorovejsi BB si predstavuju i ke kosili
shewcza Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Jsou super, zapomínám nosit cokoliv jiného. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jenkiz Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Parádní fotka.. Říkám si, že na tom oyster tahu vypadají snad líp než na origo riveted..
neumann Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Shewcza: moc se mi libi jakej si srdcar! Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se