Pozorovatel Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 3 minutami, cecil napsal: @cecil Steely jsou super...moje první Tudory (pak sem je teda poslal dál...) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 před 27 minutami, botswan napsal: @cecil Steely jsou super...moje první Tudory (pak sem je teda poslal dál...) Jj Steely jsou taková puristická linie a hlavně první BB s datumem. Údajně se jich nevyrobilo tolik jako klasických BB. Každopádně mám tenhle comando styl rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Dnes dorazil Crafter Blue,zaplaceno clo (moje blbost) a je paradni.Zitra so je asi vezmu poprve na ruku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Poprvé na něčem jiným než na náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 G M TSent from my iPhone using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 před 40 minutami, Jiřina napsal: G M T Sent from my iPhone using Tapatalk Nádhera, z mě nejhezčí GMT hodinky vůbec. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 před 32 minutami, PickyR napsal: Nádhera, z mě nejhezčí GMT hodinky vůbec. Námitka! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 taky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Před hodinou, Povidláček napsal: taky @Povidláček pěkný hodinky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 modre bobre 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Krásný kousek. Co říkáš na to jubilee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) před 25 minutami, Pivas napsal: Krásný kousek. Co říkáš na to jubilee? Velmi dobry dotaz - zmena sirokanskyho oysteru s velikou a sirkou sponu byl onen deal-breaker pro mne…zkousel jsem paralelne stary setup bily i cerny cifr a fakt to tam je….tah je uzsi u stezejek, zuzeni smerem ke spone je veliky a prijemny a nova rolex spona s mikroadjustmentem je pecka. Ted ty hodinky sou brutalne na ruce vyvazene a prijemne. Mereno suplerou maji 41,3mm a v kombinaci se sun-burnst efektem krasny cifr. Kdyz neni na dennim svetle slunce tak naopak tmava modra barva….duvody proc jsem je nekoupil davno byl ten tah a stara spina - ted je to subjektivne na ruce uplne jinde. Jubilee vybornej pocin, a v kombinaci novych BB monochrom + novy oyster a nova spona best ever kombo Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem Rybiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 @Rybiz bohovske su , cakal som, kedy sa objavia na fore. Origo jubi ma neskutocne drazdil. Vyzeral velmi schopne, co aj potvrdzujes. O to viac ma sere politika Tudoru, ze sa neda samotny jubilee tah oficialne kupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Poslední den v práci a hurá domu za rodinou. Sláva Ukrajině 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Vianočné Pepsiprajem všetkým krásne sviatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se