Jarett Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Před hodinou, steel napsal: Pěknej hrnek @steel https://thehandmadecyclist.com/products/greg-lemond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 10 hodinami, Jarett napsal: @steel https://thehandmadecyclist.com/products/greg-lemond chtel jsem brat zde https://www.rouleur.cc/collections/mugs-drinkware-coffee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 před 5 hodinami, steel napsal: chtel jsem brat zde https://www.rouleur.cc/collections/mugs-drinkware-coffee No to je asi on. Já ho dostal jako dárek od kamaráda z Anglie a ten magazín Rouler čte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 FXD M.N.21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 (upraveno) jedna vcerejsi fiftyejt Upraveno 14. dubna 2022 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 před 17 minutami, adamg napsal: Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 @adamg Tak to bola rychlovka! Necakal som, ze sa tu tak rychlo objavia. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 díky všem, mám velkou radost, že jsem měl to štěstí je mít tak brzy. Ale to čekání je na tom stejně nejnapínavější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 @adamg Velka gratulace, at delaji radost a bacha at ti je nejaky zavistivec nestahne:) Myslim, ze budou popularni...pokud budou k mani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 před 6 hodinami, adamg napsal: díky všem, mám velkou radost, že jsem měl to štěstí je mít tak brzy. Ale to čekání je na tom stejně nejnapínavější Jaká je v reálu ta GMT ručka? Píšou žlutá, ale na všech foto má oranžový nádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 18 hodinami, Moty napsal: Jaká je v reálu ta GMT ručka? Píšou žlutá, ale na všech foto má oranžový nádech je taková utlumená. trošku jsem se žluté bál, ale přechází do oranžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Vypadá to dobře,ještě by jsi mohl nahodit jak svítí lumi.Ale ty plast. indexi budou určitě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Dycky kdyz je dam na ruku, tak potom nejdou sundat. A plasticke indexy jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Před hodinou, Postal80 napsal: Dycky kdyz je dam na ruku, tak potom nejdou sundat. A plasticke indexy jsou fakt super Na tyhle levoručky se tady vždycky rád kouknu Zajímavý, že mi to nepřijde divný na rozdíl od těch novejch Rlx, kde mě to v jednu chvíli tak vykolejilo, že jsem myslel, že je fotka vzhůru nohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Jo tyhle levoručky bych i někdy zkusil. U Rolád je absurdní ta datumovka vlevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se