LovecK Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 No nevim, jak dlouho tuhle Pelagosovou masaz vydrzim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Karol je zbytocne sa tomu branit. Pelagos su absolutne nedocenene hodinky. Za 82k dostanes inhouse so 70h rezervou, v titane, s prdackou sponou, keramickou lunetou, vynikajucou lumi, 500m wr a este dostanes pribalenu famozny gumovy remienok.Hlava mi neberie preco ich je tu tak malo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 , hmm ,asi bych to taky fakt potřeboval vidět na vlastní bulvy (na ruce) .Občas mě dráždí,to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Huhu4d koukal jsem na tvoje fotky, mimochodem gratulace, a chci se tě zeptat, kolik máš cca obvod zápěstí.Já mam cca 17,5 cm a trochu jsem se obával velikosti.Koukám, že bys na tom mohl být podobě a nevypadá to zle, tak jen tak pro představu.Dík. Upraveno 27. října 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ahoj Mam tak 17 az 17.5 kedy ako. Tvar lovecka salama. Sedia na ruke uplne v pohode, myslim, ze sedia lepsie ako black baye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Tak to je super zpráva.Ještě mám kus cesty před sebou, ale do budoucna mám právě v plánu buď BB, a nebo Pelagos. Zatím jsem se přikláněl spíš k BB, ale hlavně protože jsem předpokládal, že budou líp sedět na mé cca 17,5 cm ručce.Jinak bych asi právě favorizoval Pelagos.Rozhodne asi hlavně pocit až je oboje hodim na ruku.Díky Upraveno 28. října 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Pekne pod mrakem...tak jsem alespon prezul pneu a meril to Tudorama Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Huhu4d-> sakra pekne ti sednou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Karol je zbytocne sa tomu branit. Pelagos su absolutne nedocenene hodinky. Za 82k dostanes inhouse so 70h rezervou, v titane, s prdackou sponou, keramickou lunetou, vynikajucou lumi, 500m wr a este dostanes pribalenu famozny gumovy remienok.Hlava mi neberie preco ich je tu tak malo!Tomasi, az je budes zase prodavat, tak bych je od tebe zase koupil... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Tieto asi tak skoto nepredam fakt im nieje co vytknut a k tvojim dark side of the moon by boli super combo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidian Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 zatial moj posledny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Black Bay super, ale ty Pelagosy mě taky nebezpečně pokoušejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidian Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) pelagosy su super akurat je problem ci cierne alebo modre Upraveno 29. října 2016 uživatelem davidian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) pelagosy su super akurat je problem ci cierne alebo modre Oboje vypadaji super, u mě to budou černé Upraveno 29. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Já jsem Pelagosy taky chtěl, ale když jsem je zkoušel u Bechyněho, tak mi moc neseděly na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Zajtra idem odskusat nove bbaye tak potovnam s pelagosom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Modrá je dobrá nejen na podzim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Sice ne dnes, ale cely minuly týden mi dělaly společnost na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se