Kupa54 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) Upraveno 30. května 2023 uživatelem Kupa54 Nesmyslná fotka, nejde mi to smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Takhle to mělo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Tak se hlásím do T rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Ještě pořád s chybějícím indexem,nechci je dát z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Byl jsem u AD (Bechyně) taky s defektem na lunetě a i když jsou pelagos z 05/2013, tedy už dávno po záruce, tak hodinky převzali a měli by vyměnit bezplatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 před 14 minutami, špelda66 napsal: Byl jsem u AD (Bechyně) taky s defektem na lunetě a i když jsou pelagos z 05/2013, tedy už dávno po záruce, tak hodinky převzali a měli by vyměnit bezplatně. Ahoj,tak to je dobrá zprává.Už mi to psal i @Peta-Biker ,takže by to tak mělo opravdu být.Mám je ani né rok,takže zatim určitě záruka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Ahoj, dovolím si přidat jednu z dnešního rána a díky všem za pěkný obrázky i počtení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 3 hodinami, laroaz napsal: Konečně jedny chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 1 hodinou, Johanes napsal: Konečně jedny chrono Pravda, že těch tady moc není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 V 30. 5. 2023 v 21:35, Johanes napsal: Ještě pořád s chybějícím indexem,nechci je dát z ruky Jejda a co to? To jako index normálně vypadl, nebo se časem vydrolil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atrej Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 BB54 den 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 před 17 hodinami, Radik napsal: Jejda a co to? To jako index normálně vypadl, nebo se časem vydrolil? Hele normálně vypadl.Najednou koukám že je pryč a nevšiml jsem si, že by byl nějak uvolněný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 V 1. 6. 2023 v 16:02, laroaz napsal: Moc pěkné chrono pandy. Gratuluji. Asi před pěti dny jsem koukal na jejich recenze, tak snad nezačne hlodat červíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Chrona jsou super, ale na mou ruku moc masivní... já většinu týdne včetně dneška klasiku. Na jednání, nebo k ohni a buřtům, všude zastanou svou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 před 16 hodinami, Danny35 napsal: Moc pěkné chrono pandy. Gratuluji. Asi před pěti dny jsem koukal na jejich recenze, tak snad nezačne hlodat červíček Díky! Mám je už asi dva roky a maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 před 12 hodinami, Harrior napsal: Chrona jsou super, ale na mou ruku moc masivní... já většinu týdne včetně dneška klasiku. Na jednání, nebo k ohni a buřtům, všude zastanou svou práci. Parádní shot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Díky! Sice jenom mobilní, ale i tak to překvapilo i mě... Světlo obstarával jenom táborák, lumi jsem samozřejmě vzhledem k pokročilé hodině trochu pomohl LED svítilnou. Při té příležitosti konstatuji, že mé bb58 se ve výdrži i intenzitě téměř dotahují na Seiko (spb143 například). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se