Stelvio Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Práci s kladivem(zatloukání hřebíků) asi nepřežijí, že? Seiko.Pokud nenosíš hodinky jako pravák na pravé nebo jako levák na levé ruce, tak nevím proč by pridržování hřebíků nevydržely - jestli to teda vydrží ve zdraví tvoje ruka...
geometr Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Se Seiko 5 zatloukam mezníky. Už jsem to tu někde psal. Nosím je na levý, mezník držím levou, v pravý kladivo. Zatím se jim nic nestalo, jdou furt stejně.
Heini Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Jo, jasně, to jsem zapomněl, pravák na pravé, kladivo tamtéž. Já jen, že jsem se přistihl několikrát s kladivem i autom. hodinkami na jedné/v jedné ruce. Bylo to vždy o fous.
Tower Of Power Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Jsem bubenik, a automaty uplne v poho, V pocatku mi jich bylo trochu lito. ale pak jsem to prestal resit a za 8 let odehrali tak 250 kseftu a sposty hodin cviceni a jdou porad.Tak to celkem koukam. Ja zpevak, ale jen tak 5 kseftu do mesice, tamburinu na par songu v ruce a Seiko SKX urvanej rotor. Od te doby uz na stage jedine bez hodinek.
stefan2 Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Já s Omega Seamaster Planet Ocean taky běžně střílení z 9mm a taky nepozoruju žádný problém. Navíc teď byli na běžném servisu a neříkali, že by bylo něco špatně, takže to není jen doměnka.
Vanila Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Já se Sinnama normálně běhám a beru je do posilovny i na plavání a zatím bez problému.
Tichus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 A já už jsem si je několikrát skoro vzal na procházku s trekingovými holemi, ale u dveří jsem vždycky vyměkl
kuncák7 Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 A já už jsem si je několikrát skoro vzal na procházku s trekingovými holemi, ale u dveří jsem vždycky vyměkl Tohle a plazove povalecstvi snesou vpohode, na dalsi aktivity uz ted nemam to srdce a meknu tez ( Casio to jisti ).
Tichus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Já když si vždycky představím, jak tou hůlkou s hodinkami na ruce budu bouchat o zem, tak si říkám, že to jim přece nemůže nevadit a že jim to nemůžu udělat
kuncák7 Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Já když si vždycky představím, jak tou hůlkou s hodinkami na ruce budu bouchat o zem, tak si říkám, že to jim přece nemůže nevadit a že jim to nemůžu udělat Aha, tak to asi chodis jinak nez ja :-)).
Tichus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 No, to by mě teda zajímalo, jak jinak se s nima dá chodit...?
kuncák7 Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 No, to by mě teda zajímalo, jak jinak se s nima dá chodit...? Opatrne naslapujes a nedusas jako slon :-), zacinam te podezrivat z toho, ze bys radsi setril sebe a hodinky jsou zastupnej problem :-)( mir ). Technika chuze je na jine vlakno :-).
Valderek Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Hodinky jsou na to, aby se nosily Takže sportovní klidně na sport a do vody . . . musí něco vydržet !
Tichus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Docela si i dovedu představit jít s nima běhat. Ty hůlky, to máš ale tisíce otřesů za jednu procházku. A ještě ta hůlka vždycky jakoby "dovibruje". Jako, vím, že mě tady přesvědčujete, že to je v klidu, ale stejně se mi tomu nechce věřit
kuncák7 Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Taky jsem spis naseptaval, i na potapeni si je sundavam :-), co kdyby,....
Tichus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Ty vole, tak na potápění by mě to zase teda vůbec nenapadlo Vždyť na tohle jsou přímo dělané!
M.Kus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Mě to baví fakt Když jsou hodinky dělaný jako sportovní tak se jim nemůže nic stát dokud s nima netřísknete o beton. A řešit otřesy z turistických hůlek... taky řešíte jestli se vám při běhu nevytřese plomba v zubech?Když si čistíte zuby máte sundaný hodinky? A co bazén, skok do vody....? Já nevím, ale věci jsou od toho aby sloužili lidem a né naopak.
Dee Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Dneska mi Tudory ráno vykouzly z ruky a daly si pád z 1.5m na podlahu - tvrdé dřevo. Před tím dělaly -3s / den, ted jdou -2s / den. Ale asi bych to nedoporučoval.
Vanila Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Třeba by ses uživil jako seřizovač
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se