Markynin Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Nějaké automaty vlastním, hlavně Seiko - postupně se jich zbavuji a rád bych nějaké o trochu dražšší. Začali se mi líbit Seiko Stargate, ta červené ručka je hezká. moc hezký design. http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/9558-hodinky-seiko-samurai-skz325k1-automatic-diver.htmhttp://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/13572-hodinky-seiko-superior-srp493k1-automatic-diver.htm Dle tohoto tématu, bych šel asi do starších, byť nemají ruční nátahhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67298-new-stargate-4r36/?hl=srp493k1 Původně jsem chtěl manuální nátah, nicméně není zcela nutný. Když budou potápky lépe, ale také nemusí, dokonce nemusí být ani Seiko. Doporučte mi nějaké pěkné, dobré zpracování, atd.
PavelSch Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Těch témat je tu spoustu a za tu chvíli tady jsem zjistil, že jakmile je v názvu finanční strop, většinou se do pár dnů zdvojnásobí Ze Seiko SKX007/09. Z jiných třeba Orient Ray/Mako, když trošku přitlačíš dostaneš se ke Steinům, když ještě víc tak třeba Glycine nebo v prodejním vláknu moc pěkné Davosa. Pokud chceš udržet 8000 tak i v ČR nové SKX seženeš do 7 tisíc, nedávno jsem je někde viděl (K verze). Nebo si, jako já kup Vostoky, abys zahnal na chvíli chuť a ještě přišetřil.
Markynin Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Oboje jsem měl a dlouho mě nebavily SKX007 a Orient Mako. Opravdu tam max. 8000Kč. A ty Stargate ne? Hodinky nemusím kupovat v ČR ale jako všechny ze zahraničí. Můžeš uvést konkrétní typy anebo odkazy k těm Vostokům a Stejnům?
PavelSch Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Nosit je budeš ty, takže nevidím důvod proč ne Stargate. Na Steinhart mrkni na chronoshop.cz, ale musíš zkousnout ten look, který tady projde vždycky uličkou hanby při výběru A Vostok..nevím jestli tě vůbec budou bavit, jsou to takový srandy na léto, ale zkusit můžeš - chistopolcity.comNěkde v prodejním vlákně jsou i Action Dive Certiny a taky moc pěkný. Upraveno 23. července 2015 uživatelem PavelSch
Mr.Štěpka Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Hlavně si dobře rozmysli, co chceš a jestli vůbec všechny požadavky splňuje nějaký typ hodinek (potápky, pilotky, oblekovky, atd.). Kam je všude budeš nosit - do práce (kancelář, něco jiného), běžné nošení, do přírody? U sebe jsem dospěl k názoru, že nechci dělat moc kompromisů a raději budu střídat více hodinek dle příležitosti. Jestli se Ti líbí manuální nátah, tak v tom okamžiku se dost omezí nabídka (pomineme-li něco vintage). Ale věřím, že třeba výše uvedené Steinhart by šlo kolem 8-10 tis. (dle stavu) sehnat i zde na fóru. Co do nejuniverzálnosti asi neuděláš chybu se Seiko 007/009. Ač to nejsou moje favoritky, tak spousta lidi na ně má kladné reference. Já bych si je do korporace ke košili nevzal, ale musíš to řešit? V každém případe hodinky vybírej podle pocitu při zkoušení a nejen podle fotek (je to velký rozdíl a já jsem se už takhle nechal napálil). Jinak držím palce při výběru.
PavelSch Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Souhlas se Štěpkou. KAM? NA CO? jsou sakra podstatný otázky, jelikož univerzálky víceméně neexistují (kromě mých vysněných Speedmasterů ). Já sám mám čtvery hodinky, sice hodně lowcost, ale zatím pokryju všechno co potřebuji - g shocky na otloukání; Vostoky jako letní perličku a občas k tričku, Laco do práce, když vím, že mě nečeká jednání a když ano, tak Seiko SNX115.
PavelSch Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Myslím, že pokud netrefíš nějaký Steiny (který mi úplně sportovní nepřijdou) tak s 8k zůstaneš u nějakých Seiko. Jdi do Příšer a máš to vyřešený, zrovna teď jsou jedny v prodejním vláknu.
lucid Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Myslím, že pokud netrefíš nějaký Steiny (který mi úplně sportovní nepřijdou) tak s 8k zůstaneš u nějakých Seiko. Jdi do Příšer a máš to vyřešený, zrovna teď jsou jedny v prodejním vláknu.Tak pokud se nemýlím, ty příšery právě prodává Markynin
PavelSch Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 aha..a není to trošku chyba, když prodáváš něco co vlastně hledáš? Našetři něco a Monstra si zatím nech, podle tvých požadavků si myslím, že to bude nejlepší řešení.
kuncák7 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Steinhart ocean one jsou dost sportovni i spolecenske. Jdou sehnat do 8 tis. A odlisis se od lidi,co maj seika.
Markynin Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Monstra me nesedli, ackoliv jsou nesmirne zajimave.
Geodet Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Musíš jim dát čas. Já je taky chtěl po týdnu prodat. No a už jsem je skoro půl roku nesundal z ruky.
Markynin Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Steinhart ocean one jsou dost sportovni i spolecenske. Jdou sehnat do 8 tis. A odlisis se od lidi,co maj seika.Mě nějak ty němci vůbec neoslovují
PavelSch Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Každý máme něco, co nám (většinou iracionalne) nesedi, ale zrovna nemeckym hodinkám bych šanci dal. Sam mam Laco, sice low budgetovky, a jsou super ale to jsou piloti nl Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Markynin Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Ono i cena je přes strop, max je 8000Kč. Hledám dál,
PavelSch Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Hodinky který hledáš, tak prodavas a s 8 tisicema terno neuděláš - myslím tim velký krok od 007 který ti nevyhovovaly nebo monster v prodejním vláknu. Bud nasetri jestli 5-7 tisíc a nebo si nech co mas. Ještě můžeš kouknout na Orient M force ale nejsem si jisty cenou Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Markynin Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Tyhle sleduji také dost dlouho, má je tady někdo: http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-m-force-automatic-power-reserve-divers-200m-watch-sel03001b.htm Co si o nich myslíte?
Maxel Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Osobní zkušenost nemám a design je samozřejmě věc vkusu každého jedince, ale za mě nicmoc - hlavně cifr je už dost přeplácanej.Navíc mi to přijde trochu jako mix Stargatů (luneta) a Monster (indexy). Pokud ti ale udělají radost, směle do nich, Orient dělá slušné hodinky. Upraveno 27. července 2015 uživatelem Maxel
PavelSch Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Já si pořád myslím že by sis měl rozmyslet prodej tech Monster. A nebo našetřit, opravdu vic možností nevidím. Ty orient se mi moc nelibi Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se