nové seiko Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Dobrý den, prosím o radu s nákupem hodinek Seiko z aktuální nabídky na trhu. Budget do cca 10000, ne quartz. Také prosím o info, kde koupit, tj. spolehlivý prodejci. Dík.
PavelSch Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) Potapky, oblekovky? Rovnou napíšu obě varianty, který se tu rozhodne objevi. SKX007 a sarb033. Možná seženeš lehce nad limitem Sumo. Co se tyka prodejních mist tak seiko spis v zahraničí, creationwatches, longisland watch. Ještě mrkni třeba na Orient (Mako, Ray nebo z druhe strany Bambino). Každopádně se trošku vic rozepis Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem PavelSch
nové seiko Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Dík za reakce. Chci je na normál nošení, ale designově se mi líbí spíš potápky nebo robustnější sportovní věci, určitě ne oblekovky.
USER47 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Pokud robustnější potápkovitý, co třeba SRP637? U nás do desítky nebudou, ale ze zahraničí snad v pohodě.
nové seiko Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Tak ty jsou fakt pěkný. Na Koscom 14690...Problém je, že se mi kvůli záruce a všem dalším věcem okolo (včetně možnosti fejků) nechce moc tyhle věci nakupovat přes cizinu, přece jen to není tričko
habadej Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Chlapci ti dohodili shopy kde fejky nepřipadají v úvahu a rozdíl několika tisíc versus záruka v ČR by pro mě byl jasným argumentem, kde je koupit. Mluvím z osobní zkušenosti.
USER47 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Seika jsou u nás úchylně naceněný a nabídka je tu malá. Pokud chceš něco zajímavějšího, tak ze zahraničí. Koukni třeba i na http://www.seiyajapan.com/
CEGY Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Tak ty jsou fakt pěkný. Na Koscom 14690...Problém je, že se mi kvůli záruce a všem dalším věcem okolo (včetně možnosti fejků) nechce moc tyhle věci nakupovat přes cizinu, přece jen to není tričko Taks to tady zbytečně otvíral a nakup v Koscomu. Rada za mně, kdyš se tam zeptáš na slevu, možná nějakou dostaneš.
tr0t3l Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Tak ty jsou fakt pěkný. Na Koscom 14690...Problém je, že se mi kvůli záruce a všem dalším věcem okolo (včetně možnosti fejků) nechce moc tyhle věci nakupovat přes cizinu, přece jen to není tričko Seiko, Citizen, Orient tu mal z Azie snad kazdy, vratane mna (vid. moj podpis), nemas sa coho bat, fejky nehrozia. pozri skywatches, creationwatches, mywatcheshub, dutyfreeisland
nové seiko Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Dík za další reakce, porozhlédnu se i za hranicemi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se