Frostie Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) Neblbni, jen tak placam. Paradni cena v ty predobjednavce.Jak jako, Hamiltonu? Ty maj akorat 80h ETu se snizenou frekvenci setrvacky..No, to by mělo být ono. Snad s tím přišel Hamilton, teď už to dávají i do Certin, Tissotu a dál. Ale je to samozřejmě ETA Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 no já nevím ..... BALL to prezentuje jako manufakturní strojek ...... ETY které upravuje označuje jako inhouse modifikace a ten strojek i jinak vypadá než powermatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Aha, tak jsem se mýlil. Díky za info a foto, ypouši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Ale proč, jsou to takové leštěnky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) ......bol som si na živo pozriet a vyskušat v predajni tie potapkoidne ,spracovanie super ,žiari z toho kvalita masivny tah s unikatnym zapinanim.......z čoho som zostal trocha zaskočeny obrovska vola na lunete..... Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) ....myslim že to bol ten model ....http://www.ballwatch.com/global/1/collections/engineer-hydrocarbon---11/airborne---dm2076c-s1caj-bk---746.html Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 nuže ..... vlastní strojek (Caliber 7309) , možnost vybrat si LE číslo, vyrejt datum úmrtí a velmi,velmi dobrá cenovka https://shop.ballwatch.ch/index.php?route=product/product&product_id=324 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Jdeš do toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Jdeš do toho?ne .... já chci astrony .... nic jinýho už mi nesmí přes prách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ball. Už delší dobu si říkám že díky šroubovacím korunkám i u poměrně univerzálních modelů by to mohl být ultimátní lék na zdejší nemoc. Dýnka pěkný. Historie taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak já chci asi tyto Bally Trainmaster Eternity NM2080D-SJ-SLhttp://www.ballwatch.com/global/1/collections/trainmaster---16/eternity---nm2080d-sj-sl---576.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) na ty jsem taky párkrát koukal, ale nemůžu si pomoct, 30m vodotěsnost mi s tima tritiovejma trubicema fakt nejde dohromady. A ještě průhled, fuj ho. Upraveno 26. března 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak já je beru jako hodinky ke košili...do vody rozhodně nene Průhled mi absolutně nevadí a tritiový trubice prostě k Ballu patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Kašlu na WR, chci je. Budu muset něco prodat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Vypadají velice slušně. Vyšší vodotěsnost by byla fajn, ale ani takto to není žádná tragedie. Podle designu bych je neřadil mezi nějaké tool hodinky, ale hodinky vysloveně ke košili. A tam by 30 m mělo stačit.Až si je, Dokusane, pořídíš, dej vědět. Rád bych je viděl na živo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Já jsem pořídil na lítačku tohle:Ball Reference GM3010C-SCJ-BKpřesnost mne velmi mile překvapila -1s/48 hod. prostě skvělé bez ohledu že je tam ETA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Budu muset něco prodat a pak do nich půjdu, ke košili právě nic nemám. Samý potápky Je nějakej rozumnej obchod v Evropě nebo je lepší hledat v zámoří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Chrono 24 jsi Koukal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ball prodává Dušák v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Budu muset něco prodat a pak do nich půjdu, ke košili právě nic nemám. Samý potápky Je nějakej rozumnej obchod v Evropě nebo je lepší hledat v zámoří? Ball má oficiální zastoupení v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se