Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zlatý prstýnek nosím, manželku měnit nechci a ocelové hodinky za zlaté měnit nehodlám. Na první pohled je to ale bijící do očí. A jak jste na to vy ženáči?

Ja som to vyriesil tak, ze sme si kupili obrucky z bieleho zlata (za 3 tyzdne sa zenim) :).

Odesláno (upraveno)

Máme se ženou bílé zlato ... to jsem pomohl ... :)

Ale zase když si vezmu diplomaty, tak to taky trochu bije do očí ... chce to nosit hrdě obojí, snubák není ostuda a hodinky (většinou) taky ne ... A na velmi společenské akce si prostě pořídit jedny hodinky dozlatova - využil bych to jako záminku k dalším hodinkám ... :)

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno (upraveno)

Svatba byla v roce 1999 a to bílé zlato ještě moc nefrčelo a hodinky jsem nijak extra neprožíval.

Tudíž byl snubák zlatý. Klasika.

Jenže pak začala žena nosit bílé zlato a já si začal všímat toho, jak mi ladí hodinky s doplňky...

Když jsem jej přestal nosit (zlatý prsten a ocelové hodinky se k sobě moc nehodí), tam manželka docela brblala.

Tudíž jsem koupil dva prstýnky od Swatch a už je doma klid. Co klid, zavládlo nadšení :)

Ocelový, složený že 4 kroužků, které mají po obvodu vyrytá čísla. Odklapnete vrchní a spodní pojistku, kroužky si otočíte tak, jak potřebujete a v okýnku vrchní pojistky se objeví číselná kombinace, kterou jste nastavili. V mém případě je to 0603 (svatba byla 6.3.1999). Takže ani na výročí svatby nezapomenu ;)

Jo, operace "nastavení prstýnku" zabere asi 6 sekund času :)

Ještě jej mají v černé barvě. Že bych si jej koupil? Aspoň bych měl důvod koupit si hodinky s PVD úpravou :D

Ještě bych rád podotknul, že manželka jej už cca. rok nosí tak ráda, že zlatý snubák měla od té doby na ruce všehovšudy 3krát.

post-1118-1190185030.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

na tuto disproporci jsem byl už několikrát manželkou upozorněn.. začínám přemýšlet o předělávce snubáku do bílého zlata.. platina bude asi mnohem dražší, že?

Odesláno (upraveno)

Platina je sice nejdražší z drahých kovů ve šperkařství, zato ale nepodléhá módním změnám, neb svou přirozenou barvou nemůže. Takže až bílé zlato bude demodováno, tak platina bude stále in a o vysoký stupeň v hodnotě šperku nad zlatem obecně.

Kdysi jsme s manželkou pořídili krásné platinové prsteny na zakázku v Kolíně u zlatníka Jana Hory. Spokojenost veliká, nákup u něj doporučuji.

http://www.janhora.cz/prs_katalog.php

Upraveno uživatelem Vincent
Odesláno

Vincente, cena těch prstenů je asi krapet mimo normální sféry ne? Jinak Nigu, ten tvůj prsten jsem viděl a vypadá fakt neokoukaně :)

Já pořídil tzv. demode kombinaci bílé+žluté zlato, ale stejně ho nenosím, takže np :)

Odesláno
Zlatý prstýnek nosím, manželku měnit nechci a ocelové hodinky za zlaté měnit nehodlám. Na první pohled je to ale bijící do očí. A jak jste na to vy ženáči?

A co ty hodinky nosit na jiné ruce než prsten ? To nebude tak do očí bijící...

Odesláno

prsten i hodinky mám osobně raději na levé.. takže asi až mi definitivně jebne zkusím tu variantu z bílého zlata, platina je lákavá, ale aspoň co jsem četl tak minimálně 4x dražší

Odesláno
Vincente, cena těch prstenů je asi krapet mimo normální sféry ne? Jinak Nigu, ten tvůj prsten jsem viděl a vypadá fakt neokoukaně :)

Já pořídil tzv. demode kombinaci bílé+žluté zlato, ale stejně ho nenosím, takže np :)

Cena je rozhodně vyšší než u zlata. Ovšem na druhou stranu je to u zásnubních prstýnků na furt nebo skoro na furt. Za cenu automatů v kategorii nic moc extra mi výdaj na prstýnky nepřijde až tak závratný.

Odesláno
Cena je rozhodně vyšší než u zlata. Ovšem na druhou stranu je to u zásnubních prstýnků na furt nebo skoro na furt. Za cenu automatů v kategorii nic moc extra mi výdaj na prstýnky nepřijde až tak závratný.

No v mé světové skupině je výdaj na snubáky vyšší než 10-15tKč známka panku, nebo silný kafe. Takže 40-60tKč je už mimo dostřel...

Odesláno
No v mé světové skupině je výdaj na snubáky vyšší než 10-15tKč známka panku, nebo silný kafe. Takže 40-60tKč je už mimo dostřel...

promiň, ale nerozumím významu slova pank

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...