Michelin Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Ahoj, chtěl bych poprosit o radu s výběrem hodinek na bikové vyjížďky do přírody.Určitě bych chtěl ručky, rozhodně ne digitálky. Žádné chrono, jen perfektní kontrastní ciferník.Perfektní lumi, ideálně tritium - jsem zmlsaný mýma Bucker Traserama Tady bych se asi smířil i s quartzem, ale nerad :/ Možná nějaké Divery, protože potápky ještě nemám. Libí se mi i nějaká Seiko 5, ale ta mechanika...Cenový limit do 10k, přecijen můžou se mnou padnout, tak ať to pak tolik nebolí.Pokud by byl nějaký nápad budu rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Na kolo? Mne napadá: speedy do každé rodiny. Ale teď važně. Na sport jedině qvarcky. A digi tuplem. Sleduju odchylky na svých Citizenech a po výletě do lesa dají i 5s za odpoledne. Prostě na mechaniky zapomeň. Fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Ano presne tak Suunto je dobra volba. Nebudes trapit automaty na kolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Jsou snad na cyklocomputeru, když už nechceš F91-W za tři kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) ... Mne napadá: speedy do každé rodiny. ....Nebo moony No nicméně jak říkám, zkousnu i quartz. Ale digi fakt neeTakže Suunto též ne. Jsou snad na cyklocomputeru, když už nechceš F91-W za tři kila. Už nějakou dobu computer nevozím a tahat mobil z kapsy není úplně super Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Pak F91-W. Btw Ty nechceš vědět kolik jedeš a ujedeš? Zvláštní. Anebo na tom děláš takový kousky, že rychlost a vzdálenost jsou nezajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Trasuju Endomondem na mobilu. Takze prehled mam. Ale je hozenej v batohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Už dávno nevozím udělatka na měření čehokoliv na biku. Pže do kopce jedu na dech (pičo, sem tam nechal duši) a z kopca nechcu vědět v kolika sem to poslal do kopřiv:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Na bika si pořiď za pár šupů G-Shock a máš to... Pokud bys chtěl měřit tepy tak pak Suunto nebo Garmin, ale to bych zas viděl na Edge 500 a vyšší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 a +- takhle ti to bude sluset :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 To nechápu - jestli máš Trasery, tak jezdi s nimi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Jakmile jsi jednou "zmlsany" Traserama, bude se hledat tezko adekvatni nahrada (rucicky, bleskovy odecet casu, odolnost). Automaty asi nebudou na kolo uplne idealni, takze za mne MIL-G se safirem, Red combaty nebo Sand... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Taky řeším obdobný problém. Funkce pro lém nejsou, taky na kole nic neměřím, ale bez hodinek nevyjdu z baráku. Bohužel Fortisky dostávaj záhul ale co k nim co bude levné na zničení a jakž tak zpracované na nošení. Asi g-shock to vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Delam to presne tak. Na normalni noseni Fortis a na kolo Mudmany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Ja na bike mam Pollmann Innovation Austria Tritium http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52499-pollmann-innovation-austria/?hl=pollmann Na bike jedine quartz, teda ak jazdis cross-country, tak ako ja Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Co Marathony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 28. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) To nechápu - jestli máš Trasery, tak jezdi s nimi ne?Mám, ale automaty, na ničení je jich škoda. Ja na bike mam Pollmann Innovation Austria Tritium http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52499-pollmann-innovation-austria/?hl=pollmann Na bike jedine quartz, teda ak jazdis cross-country, tak ako ja Koukal jsem na ně i u tebe v inzerci, ale nějak mě nechytily a navíc nemusím 24h čas na cifru. Ale byly by pro mě ideál Co Marathony ?Marathony se mi moc nelíbí, navíc snad všechny mají 24h cifr. ad ostatní:Prostě mě se G-shock nezdá, ani s ručičkama, není mi sympatické to pouzdro. Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Chlapi a vy na horské kolo používáte analogové hodinky? Vždyť ty otřesy (terén) jsou šílené, to musí časem upadnout ručka i G-shockům, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 amateri :-)Bulova 98C118 Marine Star vypada jako idealni volba .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 7. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Ty maji alespon dobrou barevnou kombinaci, ale jsou to zase digi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se