VintageLover Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jsou perfektní, něco podobného hledám.
SCIFI Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jen bych je nechal znovu prelestit. Ty nožky mají být broušený a máš je lesklý.
wizard-ov Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Kurnik mají "to" v sobě ! Gratuluji, fakt se mi líbí, i když přiznávám, že pro Tudor mám slabost.
Kid_A Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Parada!!!! Ponejprv me opravdu zdesil ten pekelnej remen,cos na to strcil. Avsak nato to naramne spravilo. Mas je krasny.
Hodinkymartin Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jo ten původní řemen to byl děs. Nato to sice trochu spavilo, ale je to 20 a já potřebuji 22. Tak zítra hned půjdu sehnat nějaký pořádný. Ať to trochu vypadá.
Návštěvník Mitak Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Krása. Zajímavější hodinky než prosté nové Rolby.
sashator Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Gratuluju, je to parádní kousek! Jedu teď na vintage vlně a tohle by se mi taky líbilo. Nechat přebrousit nožky, dokoupit tah a jsou to nevšední definitivky, ani tu děravou vteřinovku bych vůbec neřešil, naopak pěkně to všechno dokresluje...tak ať se dobře nosej a občas přidej nějakou fotku
financ Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 bych je nebrousil, starý hodinky maj být dojebaný. Jsou krásný i bez tahu. Moje krevní skupina
sashator Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Dojebaný ať klidně jsou, ale trochu by mi vadilo, že maj mít nožky broušený a tady je očividně někdo nechal vyleštit Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem sashator
Hodinkymartin Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2015 To je pravda, ty nožky jsou vyleštěné jak psí kulky. Musím s tím něco udělat.
villain83 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Krasny hodinky,ja mam pro divery slabost,pro ty stary obzvlast.Tohle je krasnej kus historie,maj koule!
Dzos Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Parádní kousek, vintage jsou moje krevní skupina a tyhle jsou moc prima.
AndyAaron Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Nahodou jsem posledni dny taky koukal na nejake Tudory a narazil jsem na jednu stranku, kde prodavaji stare a vintazni kousky. Ty ceny nemaji uplne spatne. Netusim, co to je za prodejce, jak je seriozni nebo neni, nebo jestli posila do CR, ale odkaz prikladam. Treba s tim uz ma nekdo zkusenosti. Ja o tom tak trosku uvazuju, no ale jako spravny chronomagor mam tech uvah v hlave vic, tak buhvi, co nakonec realizuju http://www.hqmilton.com/ Jo a jinak ty hodinky jsou paradni! Osobne by mi ale asi vadil ten vypadly lumi bod na sekundovce...
Jarett Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Nahodou jsem posledni dny taky koukal na nejake Tudory a narazil jsem na jednu stranku, kde prodavaji stare a vintazni kousky. Ty ceny nemaji uplne spatne. Netusim, co to je za prodejce, jak je seriozni nebo neni, nebo jestli posila do CR, ale odkaz prikladam. Treba s tim uz ma nekdo zkusenosti. Ja o tom tak trosku uvazuju, no ale jako spravny chronomagor mam tech uvah v hlave vic, tak buhvi, co nakonec realizuju http://www.hqmilton.com/ Jo a jinak ty hodinky jsou paradni! Osobne by mi ale asi vadil ten vypadly lumi bod na sekundovce...Je to snad nejspolehlivější zdroj vintage hodinek, který dnes můžeš najít
Hodinkymartin Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 D?val jsem se na odkaz a musím souhlasit. Výběr je skutečně velký. Dost jich je tam ale prodaných. Jinak tam má perfektní a dost hledané kousky.
AndyAaron Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Je to snad nejspolehlivější zdroj vintage hodinek, který dnes můžeš najít Diky za info, to je dobra zprava. Koukal jsem, ze sedi v San Franciscu. Koncem listopadu se tam chystam, tak pokud maji i nejaky showroom, tak to omrknu. I kdyz zrovna bude Thanksgiving, tak aby meli otevreno... D?val jsem se na odkaz a musím souhlasit. Výběr je skutečně velký. Dost jich je tam ale prodaných. Jinak tam má perfektní a dost hledané kousky.Ty stranky slouzi predpokladam i jako takovy castecny katalog plus ukazka, co vsechno meli. Proto jich je vetsina prodanych a jen nahore jsou ty, ktere aktualne maji. Ale je super, ze vubec neco takoveho existuje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se