Kasper Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 (upraveno) O pár dní začína prestížny veľtrh SEW Brno. Hlasovať o NAJ hodinky výstavy je ale možné už teraz a z pohodlia domova .Ak by sa vám zapáčil model Schaumburg Watch MooN Galaxy a dáte mu svoj hlas, potešíte ma .Stačí jeden klik ... http://www.sewbrno.com/anketa Upraveno 16. září 2015 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Všechny ty hodinky tam jsou strašný. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 A dá se něco vyhrát za to hlasování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 A dá se něco vyhrát za to hlasování? Pokiaľ viem, tak nie. Proste, pre radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Nedobrej výběr modelů. A kde je třeba Muller? Z tohodle je jedinej možnej favorit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Nedobrej výběr modelů. A kde je třeba Muller? Z tohodle je jedinej možnej favorit. To je otázka na organizátorov, Honzo. Oni vyberali modely. moon.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 z teto akce cisi ciry amaterismus. napsat nord flag, to uz je jen tresnicka na dortu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 radostný a veselý hodinky sou tam jenom jediný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Já jsem dobračisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Odesláno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Ale jo. Z tohohle výběru se mi ty Schaumburgy líbí fakt nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tak v tomto vlákně je hlasování snad povinnost pro Schaumburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Vďaka za hlasy Povinnosť to nie je, ak sa niekomu páči iný model, zahlasuje zaň. Ale klik pre MooN ma poteší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 17. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Pretože vás mám tak rád, tak sem zajtra o 10.00h postnem 2 darčeky pre 4 ľudí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Máme pre vás 2 x VIP vstupenky na SEW Brno. Jedna vstupenka je pre 2 osoby. Kto sem napíše a prejaví záujem - toho sú . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Tak já bych si jednu vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Ozvi sa mi prosim do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Tak já bych si druhou vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se