lukas.78 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Tak já nadšeně čekám na můj vysněný, takřka nesehnatelný a zde občas postovaný kousek. A bude to seiko :-)
t2 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 DW 1400 v krásným stavu.Zku.venej pošťvák mi je nepřinese, ale předal je mafii. Ta je teď zadržuje a dožaduje se výpalného! A ani p1čusové nemají kouska technického vybyvení. Takže teď jako k0k0t musím shánět papírovej printscreen protože oni jsou ještě v devadesátkách a neumí s počítačema. Kdybych byl hřmotnější postavy tak jim tu jejich kůlničku na dříví vymlátím do posledního sm.ada holejma rukama.
Hospodský Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Pěkné kousky, akorát ty šroubky bych poladil, to by mi tahalo oči. Jinak upřímnou soustrast skrz tu vysokohorskou přirážku. Nenaděláš nic..
casiotron Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 To jako skutečně čekáš na tuto? Tak to gratuluju! Velmi převelice vzácný typ a ještě N.O.S. a ještě se štítkem. Fakt závidim.
casiotron Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Za kolik a odkud byly prosím SZ. :-) Díííík.
lukas.78 Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 V pondělí odesláno ze Slovenska a dnes už mám balíček doma. Paráda.
lukas.78 Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Jedna rychlofotka, zítra přidám lepší do patřičného vlákna.
Frostie Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Jedna rychlofotka, zítra přidám lepší do patřičného vlákna.Oh la la. Když digi, tak rovnou ty nejlepší...Gratulace
lukas.78 Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Čekal jsem pěkně dlouho než je někdo pustí. Poštěstilo se. Tímto děkuji prodejci i chronomágu, jinak bych je asi nesehnal nikdy.
Olin.uj Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Jsou nádherné...opravdu pěkný "ježíšek".. ať ti dělají radost:-)
spineshank Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Gratulace,vypadají jako nové.
luboš72 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Gratulace,vypadají jako nové. Veru , ako nové , však som ich šetril.....
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Čekal jsem pěkně dlouho než je někdo pustí. Poštěstilo se. Tímto děkuji prodejci i chronomágu, jinak bych je asi nesehnal nikdy.Vitej v klubu a uzivej si je!
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Čekal jsem pěkně dlouho než je někdo pustí. Poštěstilo se. Tímto děkuji prodejci i chronomágu, jinak bych je asi nesehnal nikdy. Gratuluju ke skvělému úlovku. Mám teď možnost si je vyzkoušet a jsou to asi fakt nejlepší digitálky klasického střihu.
daur Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Gratulace, já jsem před pár lety zaváhal a do dnešního dne mám mindrák jak hrom.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se