Hantronix Odesláno 26. března 2025 Nahlásit Odesláno 26. března 2025 Bingo! Čekal jsem, že to bude trvat dýl, než na to někdo přijde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hantronix Odesláno 3. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2025 Tak včera dorazily. Je to 3.edice. Myslím, že objednám i 2. a 1. edici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Hantronix Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 Vlastně dorazily už včera, ale protože stály celkem ranec, tak je manželka zabavila, že budou až na Vánoce. Už teď se těším na Vánoce. Copak asi bude pod stromečkem? Že by LEDkový HP-01? Odesláno 30.10. z Jordánska a doručeno 4.11. Doručoval FedEx. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bleriot11 Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 To je parada,to budou hezky vanoce.
Hantronix Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června (upraveno) Tak jedna hádanka. Co mi to přijde z Japonska? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: Prosím, nepoužívejte AI. Zkusil jsem to a poznala to na první dobrou. Upraveno 18. června uživatelem Hantronix
Hantronix Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Tak další nápověda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jendazhor Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Stolní DQD-851J. Pěkný budíček. Počítám, že ten radio synchro signál bude přijímat jen na japonských frekvencích.
Hantronix Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června No asi jo. Jednou za půl roku, když se bude měnit čas, tak nastavím ručně. Ale mě se hrozně líbil, tak jsem neodolal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jendazhor Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Když se ti líbí, není co řešit. I když je trochu při těle... Taky mám dost kousků jen s japonským synchro sygnálem. Jednou za půl roku jim zapnu pípák v apce v mobilu a ony se přeštelují.
Hantronix Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Co používáš za apku? JJYEmulator nebo radio watch sync nebo něco jinýho? Až budíček dorazí, tak ho zavřu do hrnce a taky to vyzkouším.
jendazhor Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Používám JJYEmulator. Myslím, že mi to vždycky lépe šlapalo na tu druhou frekvenci v apce – 60kHz (Saga). A jak píšeš, mazlíčky normálně hromadně šoupnu do hrnce i s mobilem, nechám je tam 10 minut vypípat a většinou všechny v pohodě spolkonou tuhle japonskou rádiovou polívku a přenastaví se.
Hantronix Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Na tohle budu potřebovat velký hrnec. Přeci jen to má cca 35 cm na výšku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Hantronix Odesláno pondělí v 11:40 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:40 Ani jsem nepotřeboval hrnec. Budík vedle mobilu, aplikace JJYEmulator na 60 kHz a za chvilku synchronizace OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Josef01 Odesláno pondělí v 12:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:09 To se asi nedá brát jako digitálky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se