VintageLover Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Opět smekám a těším se na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Byl jsem poctěn. Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Super domluva,rychle jednání a hlavně parádní řemen, který v kombinaci s doporučenou sponou k hodinkam fakt pekne sedl. Díky Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Kúpil som od Zrna Precista PRS-20. Super obchod. Výborná komunikácia. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 nemám co dodat, ale musím se opakovatuž poněkolikáté mi bylo ctí a národním svátkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Opět musím Otovi moc poděkovat. Velmi vstříctný přístup a člověku udělá co mu na očích uvidí. :-D Moc děkuji za skvělou práci a servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Vstřícný, super komunikace, velice spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Já to samé, naprostá spokojenost. Díky Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Teď jsem bral od Oty nato strap a ještě mi ho dovezl do práce. Takže na jedničku, ale to všichni víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Díky Pánové za slova chvály , i když poslední dobou je to se mnou trochu nadýl a prosím o trpělivost. Díky Ota - zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Naposledy transakce trvala čtyři dny, to není na dýl. Možná kdyby to byly tři týdny. Takže opět díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Opětovná maximální spokojenost, sedí na těch Hujerech jako prdel na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Dekuji Otovi za rychly obchod, maximalni spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Transakce s Otou naprosto v poradku. Doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Naprostá spokojenost... myslím, že si nějaký řemen určitě ještě v budoucnu zopakujem..díky Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Ota mi vzdycky udela, co mi na ocich vidi.. uz me to prislo tak na dvacet tis, ale za me naprosta spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Člověk vždycky rád potká v Praze někoho tam od nás...a když má pro něj ještě super řemen, tak je to luxus...ještě jednou díky pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Bezvadný obchod, rychlost, pohodové jednání - prostě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Kúpil som od Zrna Arcimede pilot 42. Super druhý obchod. Výborná komunikácia. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Kupoval jsem pouze vystěžejkovač, ale přesto ochota, dobrá komunikace a rychlý pošťák. Díky za hladký obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se