Přejít na obsah

Omega speedmaster professional

only

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo na fóru nemá náhodou osobní zkušenost s těmito Omegami: http://www.omega.ch/index.php?id=303&d...&no_cache=1.

Moc moc se mě líbí a je mě navíc velice simpatické, že to nejsou automaty, ale manuálně natahovací a že "neobsahují" Co-axial. Je ten kalibr skutečně tak slavný, jak píšou? Neví někdo zhruba cenu? Díky za názory. Only.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, jsem hrdým majitelem těchto hodinek (navíc s průhledem na calibr). Po více než půl roku užívání, jsem naprosto spokojený a pokud se Ti opravdu tak líbí, tak do nich rozhodně jdi. Já nad koupí přemýšlel dlouhou dobu a určitě jsem neudělal chybu. Jsou to jedny z nejčistčích chronografů co znám. Dělají je 50 let beze změny, takže mouchy mají snad vychytané. Ceny v ČR 71500, mimo ČR v EU okolo 50 tisíc +-

Odkaz ke komentáři

Jo pravda Kubsone, na to jsem už zapomněl na speedy s calibrem 321, oproti dnešnímu 861 (od roku 1968) nebo zdobenému 863. Armstrong měl v r. 1969 na měsíci calibr 321. Myslel jsem si, že premoon byly ty s cal. 321 a tahle informace mi v tom udělala malinko guláš, ale možná je to jen slovíčkaření...

Odkaz ke komentáři

Teda vy mě dáváte, takhle mě doporučovat takový drahý hodiny :rolleyes: , ale je pravda, že jsem z nich úplně vyřízený. Ještě by mě zajímalo jaký máte názor na na ty samé o kterých se tu bavíme, ale mají ukazatel datumu a denní fáze.

Ve kterých zemích EU je rozumé je koupit? Kde jsou dobré ceny? Myslím, že u nás, v naší kotlině, trochu nevědí co si za hodinky říct.

Only.

Odkaz ke komentáři

Teda vy mě dáváte, takhle mě doporučovat takový drahý hodiny :rolleyes: , ale je pravda, že jsem z nich úplně vyřízený. Ještě by mě zajímalo jaký máte názor na na ty samé o kterých se tu bavíme, ale mají ukazatel datumu a denní fáze.

Ve kterých zemích EU je rozumé je koupit? Kde jsou dobré ceny? Myslím, že u nás, v naší kotlině, trochu nevědí co si za hodinky říct.

Only.

Vídeň. Uděláš si pěkný výlet Pendolinem, ve Vídni si zajdeš pro hodinky, na pečené koleno do Prátru a jako trešničku na dortu na pravou vídeňskou kávu a Sacher :-)

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři

Ještě by mě zajímalo jaký máte názor na na ty samé o kterých se tu bavíme, ale mají ukazatel datumu a denní fáze.

Only.

Rozhodně také nevypadají zle, ale už to nejsou původní moonwatche, navíc jejich cena je podstatně výše, u nás, jestli se nepletu rovných 100000,-

Upraveno uživatelem Hanz21
Odkaz ke komentáři

No tak to už je slušný nárůst. To je totiž jediná věc, která mě na těch předchozích chybí a to je ten ukazatel datumu. Jistě, dá se to přežít i bez toho, ale hodně jsem si zvykl na to "jukat" na hodinky jaký den vlastně prožívám.

Only.

Odkaz ke komentáři

No tak to už je slušný nárůst. To je totiž jediná věc, která mě na těch předchozích chybí a to je ten ukazatel datumu. Jistě, dá se to přežít i bez toho, ale hodně jsem si zvykl na to "jukat" na hodinky jaký den vlastně prožívám.

Only.

Jde o zvyk. Speedy střídám s jinými kousky, které datumovku mají (ale taky ne všechny) ale když je dám na ruku, tak jim vždy rád tento drobný nedostatek odpustím. Je na ně krásný pohled. A je to model s příběhem, který každé hodinky nemají. Doporučuji.

Mimochodem, tady jsou jedny na prodej :rolleyes: . Ale má tam i standartní provedení. Obchodník je spolehlivý.

Odkaz ke komentáři

Jde o zvyk. Speedy střídám s jinými kousky, které datumovku mají (ale taky ne všechny) ale když je dám na ruku, tak jim vždy rád tento drobný nedostatek odpustím. Je na ně krásný pohled. A je to model s příběhem, který každé hodinky nemají. Doporučuji.

Mimochodem, tady jsou jedny na prodej :rolleyes: . Ale má tam i standartní provedení. Obchodník je spolehlivý.

Odkaz ke komentáři

Kde jsou na prodej a jaký obchodník je spolehlivý? Moc jsem to nepochopil. K tomu datumu, asi máš pravdu, nic není úplně 100% dokonalé a ten vzhled a charisma těch hodinek to zřejmě plně vynahradí. Only.

PS: omlouvám se malý zmatek s odpovědí. Only.

Odkaz ke komentáři

Kde jsou na prodej a jaký obchodník je spolehlivý? Moc jsem to nepochopil. K tomu datumu, asi máš pravdu, nic není úplně 100% dokonalé a ten vzhled a charisma těch hodinek to zřejmě plně vynahradí. Only.

PS: omlouvám se malý zmatek s odpovědí. Only.

chybička se vloudila :notworthy:

http://www.uhren-miquel.de/shop_v2/detail/...ry_art_2043.htm

Odkaz ke komentáři

Ty hodinky jsou fakt neskutečný, jsou tak dokonale jednoduchý a funkční... prostě skvělé. Cena je teda ale zabijácká. Včem se vlastně liší tato limitovaná serie od normálních. Na vzhledu nic nevidím, že by něco se strojkem? Only.

Odkaz ke komentáři

Fantastické!!!!!!! Kde na to vzít a nekrást? Musím říct, že jakkoliv mě připadá iracionální dát za hodinky přez 200.000,- Kč, tak kdybych ty peníze na tuto limitovanou sérii měl, tak bych zřejmě neváhal, je to úžasné. To je zhmotnělá Verneovka, Ocelové město :jawdrop: ... Only.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...