Snow Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Náhodou jsem narazil na zdařilé snímky hodinek, které letos padly do charitativnívní aukce Only watch. Konkrétně se jedná o Zenith El Primero Only Watch 2015. Na hodinkách vnímám vše jako velmi zdařilé a je škoda, že se vyrobí jen jediný kus, který se neobjeví v sériové výrobě. Spousta členů bude mít jako obvykle problém s hvězdičkou na ukončení vteřinovky. Já ho nemám i přesto, že jsem ročník, který prožil okupaci v roce 1968 a tuhá normalizační léta se všemi opičinami.Jediná věc mi však vadí a vadí mi hrozně moc. Jedná se o řemen s vlajkou Velké Británie a logem skupiny Rolling Stones. řemen by šel hned pryč ! V tom případě začínám váhat, zda se jedná o hodinky Only Watch 2015 nebo limitku pro Rolling Stones. Někde se stala chyba. Zenith to zdůvoňuje tak, že se staly s Rolling Stones nedílnými partnery. Vidět to má být třeba na minutové a hodinové ručce těchto hodinek, které mají tvar krku kytary Fender Telecaster, kterou používá Keith Richards. Zenith El Primero Only Watch 2015 zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/Zenith-El-Primero-Only-Watch-2015-No_11033.htm
michalval Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Ať tak či onak, ten perforovaný datový věnec a červený podklad datumky nemá chybu.
malda Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tady měl někdy někdo problém s hvězdičkou na vteřinovce a navíc z takového důvodu? Se mi ani nechce věřit... Každopádně pod to, co Thesis napsal, bych se klidně podepsal. Včetně názoru na řemen. Vyplázlý jazyk u takové nádhery i podle mě nemá co dělat...
financ Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Ručku chrona, která oběhne ciferník za 10 sekund bych mohl i s hvězdou a vypláznutým jazykem.
geometr Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 V 23. 9. 2015 v 8:33, michalval napsal: Ať tak či onak, ten perforovaný datový věnec a červený podklad datumky nemá chybu. Jojo, to je hodně pěkná finesa, to se mi taky líbí.
malda Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 V 23. 9. 2015 v 9:06, financ napsal: Ručku chrona, která oběhne ciferník za 10 sekund bych mohl i s hvězdou a vypláznutým jazykem.Tak na to nemám... Jak třeba odměřím 35s? Rozumím tomu správně, že na 6:00 je ještě jedna minutovka chrona a na 3:00 je minutový sčítač?
tano Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Pekne, za mne parada. Nemam problem s hvezdou, jen ta vlajka, to zase nemusim ja.
financ Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 V 23. 9. 2015 v 9:28, malda napsal: Tak na to nemám... Jak třeba odměřím 35s? Rozumím tomu správně, že na 6:00 je ještě jedna minutovka chrona a na 3:00 je minutový sčítač?jeden subdial je normální vteřinovka, druhý je vteřinovka chrona a třetí je minutový scitac. Velká ručička měří desetiny.
sashator Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Nadherny hodinky jak po vizualni tak po technicky strance, ani ten remen mi vubec nevadi....a musi to byt uzasnej pohled na tu vterinovku jak si to po desetinkach pelasi dokola Upraveno 23. září 2015 uživatelem sashator
motostrada Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 tak na těch ani červená hvězdička na vteřinovce nevadí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se