Milan156 Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2010 to jsem si krásně zavzpomínal: atari 800 xl: Jack boot jack, river ride, pitfal, hero,... PC (oldies): civilizace, duna 2, sim city, crash road, commanche, doom & duke nukem a moře dalších PS3: buzz, grid, paradise city... z nostalgie jsem si koupil civilizaci na PS3 a vřele NEdoporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2010 Turican, Giana sisters..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2010 jako malej smrad jsem neco naparil: formule a motorky od acolade, prince of persia 1,2, wolf3d, duke nukem 3d, need for speedy, a moje oblibene NHLka, to byly bitvy s virtualnima hokejkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 opráším zaprášené vlákno já druhý den tohle - po dlouhý době jsem zasedl k příběhu *prý to skončí špatně (hurá)*prý se na nejvyšší obtížnost dá vstoupit do bordelu http://www.youtube.com/watch?v=bTIESZwAB0g&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Mafia II je pry dost dobra, kamarad uz ji ma domas nekolik dnu a rika, ze je to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) Právě jsem jí dohrál. Dobrej relax, po dlouhý době jsem něco hrál, a dohrál.Ale člověk čeká 7 let, nebo jak dlouho, a za 11 hodin to bylo dohraný. Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Právě jsem jí dohrál. Dobrej relax, po dlouhý době jsem něco hrál, a dohrál. Ale člověk čeká 7 let, nebo jak dlouho, a za 11 hodin to bylo dohraný. to je ta dnešní rychlá doba já jen sleduji synátora a jak budu v pořadí vrhnu se na to také ... škoda, že mi neběží v notebooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Tak Mafia 2, šla nějak kolem mě. Koupil jsem ji, ale hned jsem ji poslal ještě zabalenou kamarádovi Jak jsem slyšel, je to dost lineární, nevýrazný příběh. Až budu mít po přípravě na sezónu, tak se na to třeba mrknu .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Mafia 2 me osobne bavila vice nez jednicka. Zajimavy pribeh, dobre dialogy (alespon teda v aj). Doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Horhe,co som pocul, tak sa da ta hra prejst roznymi sposobmi,tak mozes este skusat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 To by mě teda zajímalo jakejma. Leda že bych nepoužíval Thompsona a zkoušel je všechny umlátit pěstí, páč se mi teda od hlavní linie nepodařilo odklonit ani náhodou. Když jsem jel třeba do doků nebo na šroťák když jsem neměl, tak pro mě nikdo žádnou práci neměl. No nic, jedu to znova na nejvyšší obtížnost, a už to taková p...l neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Jsem udiven, ze se vam 11 hodin zda malo v dobe, kdy napr. Call of Duty se da dohrat v pohode za 4 hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 (upraveno) COD se hraje asi hlavně kvůli MP. Já si projel singl, chvilku zkusil MP a pak hru vyměnil za Heavy Rain. Upraveno 3. září 2010 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 tak já nejvíc dávám COD4 nebo COD MW2 v MP :gunsmilie:na Mafii2 se teprve chystám až bude víc volného času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak mafia 2 dohrana ... zajimalo by me jak je to s tema alternativnima pribehama, musim to pristi tyden zase zapnout a vyzkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tam je něco alternativného? To je normální tunel, pokud vím. Opravte mě ať nežiju v omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Jsem udiven, ze se vam 11 hodin zda malo v dobe, kdy napr. Call of Duty se da dohrat v pohode za 4 hodiny. V CoD je single kampaň spíš jako bonus, v Mafii je to klíčová věc. Já dal Mafii 2 na hard za 10,5 hodiny a v tom jsou i videa a nesmyslný přejezdy (po misi domů do postele). Takže slabota. Když se podíváte na seznam toho, co ve hře původně mělo být a bude teď k dispozici ke stažení za poplatek, tak je to bída. Nemluvě o tom, že volná jízda ve hře je, ale zamknutá (takže se s tím do budoucna počítalo taky za poplatek). ŽÁDNÝ vedlejší úkoly, vykoštěný příběh... za 1200 je tohle prostě sra*ka... Kdyby tam dali to, co tam opravdu mělo původně být, tak by nezklamali tolik lidí a pak by i z DLC vydolovali víc peněz. Takhle jim to sice bude na dluhy dost možná stačit, ale naštvali hodně majitelů originálek, který si žádný DLC nezaplatí. Mohla to být nejlepší hra za poslední roky, takhle to nejspíš bude "biggest DLC ***** of the history" (citace ze zahr. fóra). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 A to si ještě představ, jak odflákli PS3 verzi. Prostě otřes. Dělalo to pro ně nějaké studio a vůbec to nezvládlo... To že PS3 verze stojí cca 1700 je normální, platí se tam licence, ale za tyto prachy je to moc. Já ji kupoval za 850 na PS3 a ani jsem ji nerozbalil a střelil. Mafie mi za ten čas nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 no vidím že to s těma palcenýma DLC dosr.li jak u MW2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 (upraveno) A já chtěl tu Mafii instalovat :-(edit. - oprava překlepu Upraveno 3. září 2010 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se