Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 3. 2011 v 9:48, 'Chorche' napsal:

Mě vydržel dodnes jednoduchý, stupidní, ale pro mě pořád zábavný Czech Soccer Manager.

Taky jsem to hodne dlouho hral... od zacatku az po FE. Pak me omrzelo, ze se akorat aktualizovaly sestavy a nic noveho ve hre...
Odesláno (upraveno)

Já ho hraju pořád, je fakt, že kromě nových soupisek s tam nic nemění, začne mě to nudit, tak si dám vždycky tak měsíc dva pauzu, ale pokaždé se k tomu zase vrátím.

Děsně dobře se u toho totiž odreaguju, to je asi hlavní důvod. Teď zrovna buduju z Lazia zase velkoklub :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno
  V 9. 3. 2011 v 9:56, 'Skalamander' napsal:

Já jsem hrál před třemi lety. Byl jsem tehdy single a chtěl jsem se nějak zabavit. Stala se z toho brutální závislost a za cca 4 měsíce hraní jsem nahrál 78 dní!! čistého herního času a přibral 15 kilo. Pak jsem si našel novou ženu a ze dne na den přestal :).

no hram to do dnes, uz piaty rok..prvych 1.5r roka som hravat 75-80h tyzdenne..malo to jednu nevyhodu v tej dobe, nechala ma zenska ..teraz to vidim ako vyhodu :guitar:

Odesláno

Já jsem zamlada hrával Carmen Sandiego, tehdy ještě na CGA monitoru.

Posted Image Posted Image

A pak samozřejmě prvního Prince of Persia

Posted Image

To byly časy :) žádný internet, žádné hodinky, a úplně jiné starosti než dnes

Odesláno

Já hrával kličkovanou, vždyť to znáte ;)

jinak přistání na Měsíci na kalkulačce a PMDčku, bludiště na IQ 151, na PC pak Prince of Persia, Civilizaci a později Heroes of MM.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nevíte někdo o něčem podobném jako Doom, co by chodilo na Win7 a bylo to zadarmo? Občas bych se potřeboval trochu odreagovat.

Odesláno (upraveno)

Na Atárku Boulder Dash, na PC Simcity, Duna II, Diablo, Descent, pak Mafia a pak zatim nic...jo samozřejmě Wolfika, warcraft a starcraft :)

Pamatujete Diktátora? To mě bavilo, potrestat revolucionáře? ANO!

Upraveno uživatelem Helex

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...