Patrik Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Já jsem se teď vrátil k Warcraft II. Super, že běží i v Dosboxu na Linuxu . Ještě by to chtělo rozběhat po síti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Teď jsem zkoušel Dishonored a už smáznul... Výborná stealth akce pro ty, co mají rádi Thiefa a podobné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Mě třeba Dishonored bavil moc, ale nový Thief mě nezaujal vůbec..... Dishonored mi přišel daleko propracovanější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 ja si zahraju UT99 obcas i dnes, inzane server jede furt :-) puvodne jsem to hral od zacatku nekdy do 2005, byli jsme pomerne uspesni i v evrope :-) Pak jsme presli na cod2, kde jsme skoncili 6. na invexu, uz je to davno, dneska hrajem akorat poker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Jediný, co si občas zahraju je Dota 2. Hraje jí tady taky někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 ja mam taku malu vežu z PSPS 2. ( uz iba Gran Turismo 3)PS 3 - Gtačka, a moj oblubeny Portal ( hra to niekto?) PS 4: Far Cry v pohode,tu od clena mam Last of us. - celkom zabavneKill zone a ako aj Jeremy GTA pre zabavku, v novej grafike na PS 4 je to asi to najlepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ja jsem ted diky synovi propadl World of Tanks. Driv jsem hraval Civilizaci nebo Heroes of Might and Magic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 A co Ingress na mobilu, hraje někdo? Akorát tohle se opravdu doma vsedě hrát nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ja jsem ted diky synovi propadl World of Tanks. Driv jsem hraval Civilizaci nebo Heroes of Might and Magic. Heroes, to je srdcovka. Nebo třeba taky starý Fallouty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 A co Ingress na mobilu, hraje někdo? Akorát tohle se opravdu doma vsedě hrát nedá. Tak jsem se na to kouknul, nainstaloval a šel jsem zabrat portál co byl asi 100 metrů od našeho domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Já teď dojel ... Far Cry 4 .. Chápu Jeremyho v jeho zálibě v GTA. To nový je prostě super. Michael a Trevor jsou super postavy. Asi by to byla nejlepší hra za poslední dobu co jsem hrál, kdyby ovšem nebylo The Last of Us. To už asi nepřekoná nic....GTA je fajn - ale fakt až to nový, předtím mě nebavilo žádný.. ale i u toho novýho si dovedeu představit, že to nedohraju - na rozdíl od platiny u Watchdogs a Insidious. A Last of us souhlasím - nejlepší hra všech dob, dokonalost sama. Bohužel jsem to hrál ještě na PS3, na 4 to musí bejt supermegapecka.. Hele a co ten Far Cry, stojí to za to? Když si představím, co se dá za 1500 koupit.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 GTA je fajn - ale fakt až to nový, předtím mě nebavilo žádný.. ale i u toho novýho si dovedeu představit, že to nedohraju - na rozdíl od platiny u Watchdogs a Insidious. A Last of us souhlasím - nejlepší hra všech dob, dokonalost sama. Bohužel jsem to hrál ještě na PS3, na 4 to musí bejt supermegapecka.. Hele a co ten Far Cry, stojí to za to? Když si představím, co se dá za 1500 koupit.. :-) Jestli jsi nehrál trojku tak za to stojí. Je to jako datadisk ke trojce. Prakticky všechno stejný, jen jiný příběh a místo pralesa himaláje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Tak jsem se na to kouknul, nainstaloval a šel jsem zabrat portál co byl asi 100 metrů od našeho domu Tak supr. Já tento týden nachodil 47 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 GTA je fajn - ale fakt až to nový, předtím mě nebavilo žádný.. ale i u toho novýho si dovedeu představit, že to nedohraju - na rozdíl od platiny u Watchdogs a Insidious. A Last of us souhlasím - nejlepší hra všech dob, dokonalost sama. Bohužel jsem to hrál ještě na PS3, na 4 to musí bejt supermegapecka.. Hele a co ten Far Cry, stojí to za to? Když si představím, co se dá za 1500 koupit.. :-)Far cry si kupis uz dost levne, ja som moj vymenil....mam volne na PS4 Last of us Watchdogs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ja ted dohral Ghost Recon Advanced Warfighter a za me 10/10. Na starsi grafiku sere pes, ale fakt akce jak za starejch casu. Opatrne se zivotem, planovat jak na to, semtam nepritele prekvapit zezadu, sem tam stealth. Zadna bezmozkova hra jako CoD. Jedina nevyhoda je, ze nevim co dal. Chtel bych neco podobnyho, ale uz nic takovyho nevychazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 no casy sa menia, dnesny mlady uz nie su ochotny hrat tie hardcore hry.... zbrane same zamieria, minimalne naroky a uz ziadne opakovania, milion lekarniciek a samoozivovanie a etccccc......pametate na prve Tomb Ridery? Ze kolko hodin sa s tym natrapilo a dnes je to uz pomaly nudna strielacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ja ted dohral Ghost Recon Advanced Warfighter a za me 10/10. Na starsi grafiku s..e pes, ale fakt akce jak za starejch casu. Opatrne se zivotem, planovat jak na to, semtam nepritele prekvapit zezadu, sem tam stealth. Zadna bezmozkova hra jako CoD. Jedina nevyhoda je, ze nevim co dal. Chtel bych neco podobnyho, ale uz nic takovyho nevychazi... hral si este prvy Far Cry na PC?to bolo este celkom fajn.a Rainbow Six niektore casti, aj prve Snake ( MGS ), Lara 1 az po 4, Gran Turismo 3, alebo ICO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Hral, ale nejak extra me to nenadchlo. Rainbow Six jsem hraval, ted mam RS Vegas, ale taky me to nechytlo. Zkusim posledni Splinter Cell, pry je to uz o dost hratelnejsi nez prvni dil. Ten me taky nebavil, holt si uz vybiram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 no casy sa menia, dnesny mlady uz nie su ochotny hrat tie hardcore hry.... zbrane same zamieria, minimalne naroky a uz ziadne opakovania, milion lekarniciek a samoozivovanie a etccccc......pametate na prve Tomb Ridery? Ze kolko hodin sa s tym natrapilo a dnes je to uz pomaly nudna strielacka. No, to bych tak úplně nětvrdil Dohrál jsi Little Big Planet na PS3 ? Level "The Bunker"? A nebyl dost hadcore ? Já myslel, že si vyrvu všechny vlasy a dualshock hodím na dvorek slepicím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Hral, ale nejak extra me to nenadchlo. Rainbow Six jsem hraval, ted mam RS Vegas, ale taky me to nechytlo. Zkusim posledni Splinter Cell, pry je to uz o dost hratelnejsi nez prvni dil. Ten me taky nebavil, holt si uz vybiram... Zkoušel jsi posledního Hitmana ? To je taky dobrá stealth akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se