Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg

ja mam taku malu vežu z PS

PS 2. ( uz iba Gran Turismo 3)

PS 3 - Gtačka, a moj oblubeny Portal ( hra to niekto?)

PS 4:

Far Cry v pohode,

tu od clena mam Last of us. - celkom zabavne

Kill zone

a ako aj Jeremy GTA pre zabavku, v novej grafike na PS 4 je to asi to najlepsie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teď dojel ... Far Cry 4 ..

Chápu Jeremyho v jeho zálibě v GTA. To nový je prostě super. Michael a Trevor jsou super postavy. Asi by to byla nejlepší hra za poslední dobu co jsem hrál, kdyby ovšem nebylo The Last of Us. To už asi nepřekoná nic....

GTA je fajn - ale fakt až to nový, předtím mě nebavilo žádný.. ale i u toho novýho si dovedeu představit, že to nedohraju - na rozdíl od platiny u Watchdogs a Insidious. A Last of us souhlasím - nejlepší hra všech dob, dokonalost sama. Bohužel jsem to hrál ještě na PS3, na 4 to musí bejt supermegapecka..

Hele a co ten Far Cry, stojí to za to? Když si představím, co se dá za 1500 koupit.. :-)

Odkaz ke komentáři

GTA je fajn - ale fakt až to nový, předtím mě nebavilo žádný.. ale i u toho novýho si dovedeu představit, že to nedohraju - na rozdíl od platiny u Watchdogs a Insidious. A Last of us souhlasím - nejlepší hra všech dob, dokonalost sama. Bohužel jsem to hrál ještě na PS3, na 4 to musí bejt supermegapecka..

Hele a co ten Far Cry, stojí to za to? Když si představím, co se dá za 1500 koupit.. :-)

Jestli jsi nehrál trojku tak za to stojí. Je to jako datadisk ke trojce. Prakticky všechno stejný, jen jiný příběh a místo pralesa himaláje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Far cry si kupis uz dost levne, ja som moj vymenil....

mam volne na PS4  Last of us

Watchdogs

Odkaz ke komentáři

Ja ted dohral Ghost Recon Advanced Warfighter a za me 10/10. Na starsi grafiku sere pes, ale fakt akce jak za starejch casu. Opatrne se zivotem, planovat jak na to, semtam nepritele prekvapit zezadu, sem tam stealth. Zadna bezmozkova hra jako CoD. Jedina nevyhoda je, ze nevim co dal. Chtel bych neco podobnyho, ale uz nic takovyho nevychazi... :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

no casy sa menia, dnesny mlady uz nie su ochotny hrat tie hardcore hry.... zbrane same zamieria, minimalne naroky a uz ziadne opakovania, milion lekarniciek a samoozivovanie a etccccc......

pametate na prve Tomb Ridery?  Ze kolko hodin sa s tym natrapilo a dnes je to uz pomaly nudna strielacka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Ja ted dohral Ghost Recon Advanced Warfighter a za me 10/10. Na starsi grafiku s..e pes, ale fakt akce jak za starejch casu. Opatrne se zivotem, planovat jak na to, semtam nepritele prekvapit zezadu, sem tam stealth. Zadna bezmozkova hra jako CoD. Jedina nevyhoda je, ze nevim co dal. Chtel bych neco podobnyho, ale uz nic takovyho nevychazi... :(

hral si este prvy Far Cry na PC?

to bolo este celkom fajn.

a Rainbow Six niektore casti, aj prve Snake ( MGS ), Lara 1 az po 4, Gran Turismo 3,  alebo ICO

Odkaz ke komentáři

Hral, ale nejak extra me to nenadchlo. Rainbow Six jsem hraval, ted mam RS Vegas, ale taky me to nechytlo. Zkusim posledni Splinter Cell, pry je to uz o dost hratelnejsi nez prvni dil. Ten me taky nebavil, holt si uz vybiram...

Odkaz ke komentáři

no casy sa menia, dnesny mlady uz nie su ochotny hrat tie hardcore hry.... zbrane same zamieria, minimalne naroky a uz ziadne opakovania, milion lekarniciek a samoozivovanie a etccccc......

pametate na prve Tomb Ridery?  Ze kolko hodin sa s tym natrapilo a dnes je to uz pomaly nudna strielacka.

No, to bych tak úplně nětvrdil :D Dohrál jsi Little Big Planet na PS3 ? Level "The Bunker"? A nebyl dost hadcore ? :D Já myslel, že si vyrvu všechny vlasy a dualshock hodím na dvorek slepicím :D

Odkaz ke komentáři

Hral, ale nejak extra me to nenadchlo. Rainbow Six jsem hraval, ted mam RS Vegas, ale taky me to nechytlo. Zkusim posledni Splinter Cell, pry je to uz o dost hratelnejsi nez prvni dil. Ten me taky nebavil, holt si uz vybiram...

Zkoušel jsi posledního Hitmana ? To je taky dobrá stealth akce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...