Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Tak pro nás byla Amiga nedostižná... my ve škole mastili na 286 a doma jsme měli ZX Spectrum :-(

Tak my ve skole nemeli nic, na krouzku vyp.techniky PMD85 a doma taky nic. Amigu jsem si poridil az v dospelosti, pred prvnim PC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

PMD85 jsme měli samozřejmě také, ale to muselo být o něco dříve - tak rok 1990-1991. A nebylo to ve škole, ale v nějakém kroužku. Pak jsme se samozřejmě hrozně divili, když se ve škole objevila PC učebna, kde bylo 6x 286. Z toho jen jeden měl HDD. Ostatní bootovali z 5,25" mechaniky.

Spouštění SimCity z diskety zvukově připomínalo masakr motorovou pilou.

Pamatuji si, jak jsem si v Software602 kupoval první 3,5" disketu.

Odkaz ke komentáři

PMD85 jsme měli samozřejmě také, ale to muselo být o něco dříve - tak rok 1990-1991. A nebylo to ve škole, ale v nějakém kroužku. Pak jsme se samozřejmě hrozně divili, když se ve škole objevila PC učebna, kde bylo 6x 286. Z toho jen jeden měl HDD. Ostatní bootovali z 5,25" mechaniky.

Spouštění SimCity z diskety zvukově připomínalo masakr motorovou pilou.

Pamatuji si, jak jsem si v Software602 kupoval první 3,5" disketu.

Pokud dobre pocitam tak jsem prisel s PMD85 do styku asi v roce 1985, kdyz na to tak koukam tak mozna ze to cislo 85 v nazvu pocitace i s rokem vyroby souvisi, ale to nechci spekulovat. A kdy z uz je to tema o hrach, tak dodavam sve oblibene hry - NFS Porsche, Tomb Raider 2 a Mafie. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Pokud dobre pocitam tak jsem prisel s PMD85 do styku asi v roce 1985, kdyz na to tak koukam tak mozna ze to cislo 85 v nazvu pocitace i s rokem vyroby souvisi, ale to nechci spekulovat. A kdy z uz je to tema o hrach, tak dodavam sve oblibene hry - NFS Porsche, Tomb Raider 2 a Mafie. 

Tomb Riders - jedna az pet boli uzasne.... vzdy na to spominam

a vobec to nebolo lahke, niektore miestnosti som sa natrapil....

Odkaz ke komentáři

Ted me docvaklo, ze jsem mel asi 1986 nejake digitalky s hrou, dovezeny tenkrat z Francie. Ale co to bylo zac, to uz vubec nevim. Takova ta jednoducha hra , neco jako kdyz vlk chytal vajicka (jestli vite co myslim). Na co si clovek vsechno nevzpomene....

Odkaz ke komentáři

Hraju novýho Wolfsteina - dobrý.

The new order?

Odkaz ke komentáři

Ne, The Old Blood.

Tak ten jeste nemam, hral jsi i new order? Zajimalo by mne srovnani.

Odkaz ke komentáři

Tak ten jeste nemam, hral jsi i new order? Zajimalo by mne srovnani.

Jo hrál. Je to podobný - střílíš bereš zlato, dokumenty ...... Snad je tam víc zašmodrchaných situací, kdy přijdeš o zbraně, pár nepřínemných skluzů /ty mi moc nejdou/. Momentálně jsem zaseklej ve spadlý kabině lanovky pod vodou a topim se :-(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...