Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Tak pro nás byla Amiga nedostižná... my ve škole mastili na 286 a doma jsme měli ZX Spectrum :-(Tak my ve skole nemeli nic, na krouzku vyp.techniky PMD85 a doma taky nic. Amigu jsem si poridil az v dospelosti, pred prvnim PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 PMD85 jsme měli samozřejmě také, ale to muselo být o něco dříve - tak rok 1990-1991. A nebylo to ve škole, ale v nějakém kroužku. Pak jsme se samozřejmě hrozně divili, když se ve škole objevila PC učebna, kde bylo 6x 286. Z toho jen jeden měl HDD. Ostatní bootovali z 5,25" mechaniky. Spouštění SimCity z diskety zvukově připomínalo masakr motorovou pilou. Pamatuji si, jak jsem si v Software602 kupoval první 3,5" disketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 PMD85 jsme měli samozřejmě také, ale to muselo být o něco dříve - tak rok 1990-1991. A nebylo to ve škole, ale v nějakém kroužku. Pak jsme se samozřejmě hrozně divili, když se ve škole objevila PC učebna, kde bylo 6x 286. Z toho jen jeden měl HDD. Ostatní bootovali z 5,25" mechaniky. Spouštění SimCity z diskety zvukově připomínalo masakr motorovou pilou. Pamatuji si, jak jsem si v Software602 kupoval první 3,5" disketu.Pokud dobre pocitam tak jsem prisel s PMD85 do styku asi v roce 1985, kdyz na to tak koukam tak mozna ze to cislo 85 v nazvu pocitace i s rokem vyroby souvisi, ale to nechci spekulovat. A kdy z uz je to tema o hrach, tak dodavam sve oblibene hry - NFS Porsche, Tomb Raider 2 a Mafie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Pokud dobre pocitam tak jsem prisel s PMD85 do styku asi v roce 1985, kdyz na to tak koukam tak mozna ze to cislo 85 v nazvu pocitace i s rokem vyroby souvisi, ale to nechci spekulovat. A kdy z uz je to tema o hrach, tak dodavam sve oblibene hry - NFS Porsche, Tomb Raider 2 a Mafie. Tomb Riders - jedna az pet boli uzasne.... vzdy na to spominama vobec to nebolo lahke, niektore miestnosti som sa natrapil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Tomb Riders - jedna az pet boli uzasne.... vzdy na to spominama vobec to nebolo lahke, niektore miestnosti som sa natrapil....Kdyz na me ve dvojce bafla barracuda, malem jsem spadnul ze zidle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Jj, na PMD jsem hral invadery a manic minera v 85tym, a asi ho mela Tesla ve vyvoji jako novinku... To byla parba jak hrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Jj, na PMD jsem hral invadery a manic minera v 85tym, a asi ho mela Tesla ve vyvoji jako novinku... To byla parba jak hrom Jak malo tenkrat cloveku stacilo ke stesti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 A už před 10 lety se ty samý hry daly hrát na Nokii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Ted me docvaklo, ze jsem mel asi 1986 nejake digitalky s hrou, dovezeny tenkrat z Francie. Ale co to bylo zac, to uz vubec nevim. Takova ta jednoducha hra , neco jako kdyz vlk chytal vajicka (jestli vite co myslim). Na co si clovek vsechno nevzpomene.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Chytání vajíček jsem měl na digitální hře také, ale bylo to z Ruska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Začal jsem hrát Diablo 3 a hrozně mě to chytlo, krásný na odreagování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Hraju novýho Wolfsteina - dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Já teď hraju tetris na tý vietnamský konzoly to je retro baterky vytekly ale kupodivu ještě jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Hraju novýho Wolfsteina - dobrý.The new order? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ne, The Old Blood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ne, The Old Blood.Tak ten jeste nemam, hral jsi i new order? Zajimalo by mne srovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Smoula lvl10 Já hraji za žabky a chybí mi cca 70K do LvL8 Tak jsem trochu pokročil, do šestnáctky mi chybí jenom hromada AP a jeden onyx, kterej bude brzo za glyphy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak ten jeste nemam, hral jsi i new order? Zajimalo by mne srovnani.Jo hrál. Je to podobný - střílíš bereš zlato, dokumenty ...... Snad je tam víc zašmodrchaných situací, kdy přijdeš o zbraně, pár nepřínemných skluzů /ty mi moc nejdou/. Momentálně jsem zaseklej ve spadlý kabině lanovky pod vodou a topim se :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Stahnul jsem si Brutal Doom a i po tech 20 letech je to tezce hratelny a zabavny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Stahnul jsem si Brutal Doom a i po tech 20 letech je to tezce hratelny a zabavny Pche - ja stáhnul Brutal Wolfenstein a otočil ho už dvakrát dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se