Frantik Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Ja jsem oprasil xbox a dneska si koupil nakou edici tri dilu Call of Duty.Na PC jsem to kdysi hral a byla to pecka.Doufam,ze bude ovladani v pohode,ne jako u Mafie 2,kterou bych rozkopal:-)Jestli je to edice Modern Warfare, tak se mas na co těšit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 single jo,ale mp byla sračka největší.To asi jo, ale jak říkám, MP nehraju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 pro všechny fandy COD se za chvíli chystá spolu s novým dílem reedice klasiky všech klasik -Modern Warfare Remastered Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Jestli je to edice Modern Warfare, tak se mas na co těšit :-)Je to tohle,myslis to ironicky nebo v dobrym?:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Mě teda CoD bavil dycky víc než BF (rychlá akce versus pobíhání po poli), ale zase jsem se nechal nachytat a objednal BF. :-)Třeba se to teď zlomí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 S první Modern warfare všem spadla čelist. Nejlepší mise jsou Death from above a All Ghillied Up/One shot, one kill. F.N.G. je taky dobrá, snažíš se to projít co nejrychlejš a porovnáváš se s okolím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Mě spadla čelist při té sniper misi v Pripjati, to si tak zahrát s nějakejma 3D brejlema. Mimochodem, jak vypadá momentálně trh s těmadle věcma? Je něco použitelnýho a zaplatitelnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Je to tohle,myslis to ironicky nebo v dobrym?:-))nejlepší moderní COD sis vybral co vyšlo ... i když i BO2 je super Mě teda CoD bavil dycky víc než BF (rychlá akce versus pobíhání po poli), ale zase jsem se nechal nachytat a objednal BF. :-)Třeba se to teď zlomí..nevím,já mám taky radši rychlou akci,takže BF jde mimo.....já teda pařím hlavně mp u her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Mě spadla čelist při té sniper misi v Pripjati, to si tak zahrát s nějakejma 3D brejlema. Mimochodem, jak vypadá momentálně trh s těmadle věcma? Je něco použitelnýho a zaplatitelnýho?To je "All Ghillied Up" o ktere psal MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 (upraveno) To asi jo, ale jak říkám, MP nehraju :-)Me by nenapadlo ze si nekdo kupuje hry kvuli singlu, ne? Jinak Modern Warfare byl uplne super, kryl se zaroven s poslednimy roky gymplu, hral jsem to v clanu kazdy den od 10 vecer do 2 do rana Upraveno 20. října 2016 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Me by nenapadlo ze si nekdo kupuje hry kvuli singlu, ne? Jinak Modern Warfare byl uplne super, kryl se zaroven s poslednimy roky gymplu, hral jsem to v clanu kazdy den od 10 vecer do 2 do rana jenom jo?? my někdy končili i pozdějc.....ty rána pak jsou krutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 To je "All Ghillied Up" o ktere psal MJ.Jo to bylo to, jak člověk ležel na poli a kolem jely tanky a šlapala pěchota.. to bylo fakt hustý.. Sakra klidně bych si to dal znovu.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 na mě víc zapůsobila ta část kde se procházelo tou zastavěnou částí Pripjati, a nakonec to ruský kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 na mě víc zapůsobila ta část kde se procházelo tou zastavěnou částí Pripjati, a nakonec to ruský kolojj, dokonalý.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 jenom jo?? 2: 2:my někdy končili i pozdějc.....ty rána pak jsou krutá 2:Hele v tu dobu to ani ráno kruté nebylo, teď bych to už asi nedával :-D Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Hele v tu dobu to ani ráno kruté nebylo, teď bych to už asi nedával :-D Odesláno z telefonu.tak to já normálně pak musel fungovat....jo to bylo už dávno kdy se pařilo na Trubce pak už je vše přes steam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Já taky musel fungovat, ale ve škole a to se sneslo ledasco :-D Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Je to tohle,myslis to ironicky nebo v dobrym?:-))Nejlepší akce všech dob, hlavně druhej díl! Neuveritenej vyplach. Fakt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 No na PC me to to kdysi strasne bavilo,ale to i Mafie 1.Jenze ted se bojim toho ovladani na xboxu,snad to bude v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Stačí ti tlačítko běh a střelba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se