honny Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 (upraveno) Mé herní mládí je klasika, Prince Of Persia, Civilizace, Dungeon Master a tak ) Ale je jedna hra, kterou (v mírně modifikované verzi) hraju dodnes. Upraveno 4. února 2009 uživatelem honny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Ja si asi dohraju lands of lore a zkusim si zas dungeon mastera ... LoL sme parili s kamosem o prazdninach 1994. temer 15 hodin denne. jedli bramburky, pizzu a pili colu. pamatuju si to zive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 LoL sme parili s kamosem o prazdninach 1994. temer 15 hodin denne. jedli bramburky, pizzu a pili colu. pamatuju si to zive. Obcas chci byt zase dite ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jednoznacne Sim City 3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Teď mě napadla ještě jedna hra, u které jsem strávil mládí: Quarantine - jezdilo se sci-fi taxíkem, 3D, first person, vozili se lidi, zboží, plnily se mise, přejížděli se chodci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Tu jsem hraval, a ted z nostalgie stahnul, stejne jako Carmageddon, ale uz to proste neni ono. Kdyby chtel nekdo link, pls SZ, neni problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jediná dostupná hra byla ze SSSR . Zajíc chytající vajíčka.Teda asi většina neví o co jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jediná dostupná hra byla ze SSSR . Zajíc chytající vajíčka.Teda asi většina neví o co jde. Tu sem měl taky a navíc byla verze se střílením kachen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 (upraveno) Jediná dostupná hra byla ze SSSR . Zajíc chytající vajíčka.Teda asi většina neví o co jde. To si náhodou pamatuji živě. Na základce to bylo terno. Takový předchůdce gameboye. Jinak na střední a částečně VŠ - ZX Spectrum. Názvy si již nepamatuju, ale kolikrát jsme pařili do rána a pak šli na cvika. Oblíbené bylo karate, různé jednoduché střílečky a SuperMario.. Nejvíc času jsme ovšem strávili nahráváním z kazeťáku a záviděli těm, co mají Commodora s vestavěným přehrávačem .EDIT: Pak už mě hraní nikdy tak nebavilo a prodejem ZXka jsem s hraním skončil Upraveno 4. února 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jediná dostupná hra byla ze SSSR . Zajíc chytající vajíčka.Teda asi většina neví o co jde. Nedávno se jsem se stěhoval a při balení jsem na tuto hru čirou náhodou narazil. To byly časy, kdy tato gamesa běžela, pařili ji snad všichny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jediná dostupná hra byla ze SSSR . Zajíc chytající vajíčka.Teda asi většina neví o co jde. Vajicka snad chytal vlk ne ? Zajic jenom obcas od nekud vykouknul a zase zmizel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Za mě hlavně již zmíněný Prince of Persia I a pak Perestrojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Vajicka snad chytal vlk ne ? Zajic jenom obcas od nekud vykouknul a zase zmizel. Jasně že vlk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 (upraveno) jj, ja to mel taky s vlkem a vajickama.. nebo se slepici? a este sem pak mel jednu vybornou hru, ctyri barvy, a muselo se to mackat postupne, jak to slo za sebou, na 9V baterku.. Upraveno 4. února 2009 uživatelem philipmorris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Jasně že vlk! No jo ,vlk,je to dávno, senilita se hlásí,nebo už ten němec co mi všechno schovává?? ( Alzheimer) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Ještě si vzpomínám na TV hru tenis nebo ping-pong... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Ještě si vzpomínám na TV hru tenis nebo ping-pong... To je ten Ping, o kterem jsem se zminoval vyse, snad prvni konzole, ktera existovala, mazec. Jinak prave jako avatar mam tu digihru s vlkem a vajicky, ale to bylo moc snadne to otocit pres 999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Ještě si vzpomínám na TV hru tenis nebo ping-pong... Mooooooooooc krásná věcička. Naši mi tuto hru přivezli z Ruska a byl jsem největší king v ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 jj, vyborny. jinak, nebyl nekdo z vas taky redaktor kultovniho casopisu Excalibur? pote Score? ja tu nebudu vyjmenovavat vsechno, protoze by to bylo na x stranek. hral a testoval jsem temer vse. zacinal jsem na PMDcku, jeste 8mi palcove diskety (5,25 byla novinka az pote), pak Amiga, Atari, C64, ZX a nejlepsi stroj Maťo. Dodnes me mrzi, ze jsem to vyhodil vsechno. pak to slo rychle PC. tenkrat si pamatuju, ze kdyz jsem pred vice jak 15 lety mel RAM 8 MB, tak sem byl i u otcovych znamych z prace za kinga od roku 92 sem odebiral casopis Chip. to se jeste prodavali 486 za 100.000+ kua to byla doba. jeste bych vyhrabal ty herni casopisy, ale zbytek sem byl donucen vyhodit vyšly mi nějaké recenze a návody v BITu,ZX Magazínu a FIFU........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 электроника: "ну погоди" Spectrum: Glu-Glu a spousta dalsich na nazvy kterych si nevzpomenu 8bit: Mario! Jo, jo... 16bit: DuneII... PC: Carmageddon... Ted mastim jiz treti generaci Plejstejšna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se