georg Odesláno 21. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Ještě jednu věc na upřesnění - počet dýnek je daný, žádná další volná nejsou. Pokud někdo z těch čtyřech, kteří se zatím nevyjádřili, nebudou mít zájem, pak automaticky jejich kus přenechám dalšímu zájemci (zatím se hlásí lomo135).
omni Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Ospravedlnujem sa, ale uz mam letecke sporty 1*povodne aj 1*zrenovovane a s vyrobou dalsich uz nepocitam, takze ich mozes posunut dalej. Ak by vsak nebol zaujemca, urcite si ho zoberiem nech nemas plny suflik... Inak som rad, ze to vyslo. Dokazuje to, ze nielen Elton je schopny vyrabat. Mohol by si zverejnit foto? Potesit moje oko Este raz vdaka
georg Odesláno 21. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 omni napsal: Ospravedlnujem sa, ale uz mam letecke sporty 1*povodne aj 1*zrenovovane a s vyrobou dalsich uz nepocitam, takze ich mozes posunut dalej. Ak by vsak nebol zaujemca, urcite si ho zoberiem nech nemas plny suflik... Inak som rad, ze to vyslo. Dokazuje to, ze nielen Elton je schopny vyrabat. Mohol by si zverejnit foto? Potesit moje oko Este raz vdaka Díky za odpověď. Dýnek nemám plný šuplík a schopnost vyrábět tyto věci má každý, kdo vlastní příslušná strojní zařízení - technologicky to problém není. U mě byl problém v tom, že sice mi to majitel firmy slíbil, ale priority byly úplně jiné a vloudilo se tam i několik jiných (jeho) problémů. Pak mi v úterý večer zavolal, že se to začne dělat na noční směně a ráno jsem se stavil pro pytlík s dýnky. Fotky udělám, ale asi až o svátcích a šoupnu to sem. Pro lomo135 - máš jedno dýnko, pošli mi mejl, jak to dokončíme.
georg Odesláno 21. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 No, sám si stačím - asi v tomto vlákně budu nejaktivnějším diskutérem! Fotky jsem udělal teď - já bych na to kliďánko mohl zapomenout.
Pal Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Pokud by se uvolnil ještě jeden kousek, tak bych měl zájem.
VS Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 A vyrobit další s dírou na sklíčko by šlo? Byl o ně taky docela zájem, který zabila jen cena.
Pal Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 OK. To georg: Posílám mail, jak se domluvíme.
georg Odesláno 23. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Dnes dopoledne odesláno: Radimk pal popshop Dantone, pořád nevím, kam ti to mám poslat!
Wachn Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Omlouvám se, nebyl jsem tady. Své dýnko přenechávám dalším zájemcům. Můj zájem o značku PRIM klesl.
31682 Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Pokud to už není nějak prohandlované, tak já bych si dýnko od Wachn vzal. Georg: okamžitě si přestaň ťukat na čelo
georg Odesláno 3. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 31682 napsal: Pokud to už není nějak prohandlované, tak já bych si dýnko od Wachn vzal. Georg: okamžitě si přestaň ťukat na čelo Posílám mejl, na čelo si neťukám, neb mám pro toto pochopení! (ty ale máš kliku )
D.M.hodinar Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 PRIM wrote: Ještě jedna poznámka: Kdyby za mnou přišel by jen jeden člověk, že má letecké sporty (prokazatelně - tedy dodané do továrny na renovaci), bez diskuzí bych mu na ně nové dýnko i pouzdro dal. To bych totiž považoval za košér. Není to tedy o tom, že něco neumíme udělat nebo že nejsme dost rychlí... To PRIM: Beru Vas za slovo a zitra vam poslu tohle - viz foto k renovaci. Na Elton a.s., ul. Nachodska 2105, Nove mesto n. Metuji. Jsem zvedav, s jakou cenou na me pi. S.....ova vyrukuje, kdyz zachovale byly na Magu k mani za 3.5 tis. Kc. Puvodni pouzdro jsem obetoval pro spokojenost zakaznika (vzdyt Prim je ceska znacka a s Nd nebude problem - Chyba!) A jeste co mi vadi: zivim se opravou hodin vsech typu, uz neprodavam zbozi, pouze opravuji a vyrabim hodiny - vezni. Ale dokaze me vytocit, kdyz musim zakaznikovi vysvetlovat, ze pro novou plastovou lunetu na sporty II musim hodinky poslat do Eltonu (dnes jsem chtel nejake koupit, nakonec jsem si je objednal tady). Potom, ten zakaznik radeji odejde, protoze v te chvily najsem hodinar, ktery hodinky opravi, ale "cvicena opice" ktera hodinky zabali, odesle a prodrazi timto opravu z dejme tomu 100Kc na mozna 250Kc s balnym a postovnym. Kdo pak vydela? Image znacky, nebo Ceska posta. Ten clovek nakonec odejde a u tamana ma za 200 nove! Ale nejste sami, Casio - Fast to je stejny pripad, zbozi nakup to jo, ale kdyz potrebuju prible sklo tl. 2mm, abych hod. poslal. Jiste, koupil jsem jej jinde. Setrvak samonatahu a chybejici ozub.kolo jeste dohledam.
Pal Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 to D.M.hodinar: Pozor, PRIM ale provede renovaci jen kompletních hodinek. Pochybuji, ze dodá na základě kalibru a číselníku pouzdro. Z takového zbytku nepozná zda se jedná o skutečné letecké hodinky. Právě kvůli skládání leteckých sportů tu byla dost živá diskuze o hrozbě, že si je bude každý skládat a kšeftovat s nimi. Nevím, nevím.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 31682 napsal: Georg: okamžitě si přestaň ťukat na čelo I ty .....?
D.M.hodinar Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 To Pal jeste muzu dohledat cislo ktere bylo vyrazene na spodnim vycku, po vasem dynku. Snad mi to udelaji, ale rozhodujici je cena.
georg Odesláno 3. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Pal napsal: to D.M.hodinar: Z takového zbytku nepozná zda se jedná o skutečné letecké hodinky. Právě kvůli skládání leteckých sportů tu byla dost živá diskuze o hrozbě, že si je bude každý skládat a kšeftovat s nimi. Nevím, nevím. Pokud ten strojek dá do jakéhokoliv pouzdra sport2, kde pod sklíčkem bude ten správný armovací kroužek a dodá pasující vyvýšené dýnko (i bez čísla), nedovedu si představit, na základě čeho by firma Elton mohla zpochybňovat to, že nejsou originály. Další věcí je, nakolik je nutné k renovaci dodat kompletní hodinky - co když chybí korunka, ručka, ... Asi proto jsou renovace velmi individuální záležitostí (a tudíž i málo průhledné ). A asi i proto jsou dnes nedostupné díly pro hodináře na hodinky Prim.
31682 Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Kamil napsal: 31682 napsal: Georg: okamžitě si přestaň ťukat na čelo I ty .....? I já Já už ho měl objednané původně, ale potom jsem jej přenechal potřebným. Jen jsem tak učinil, hořce jsem litoval. Byl jsem totiž zasažen neodbytně sžíravou myšlenkou, že do dýka nechám vyvrtět otvor a následně jej osadím sklíčkem. Ach to bude nádhera Takže jsem po nové šanci skočil jak slípka po flusu. Snad se dílo podaří.
Pal Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 george napsal: Pokud ten strojek dá do jakéhokoliv pouzdra sport2, kde pod sklíčkem bude ten správný armovací kroužek a dodá pasující vyvýšené dýnko (i bez čísla), nedovedu si představit, na základě čeho by firma Elton mohla zpochybňovat to, že nejsou originály. Další věcí je, nakolik je nutné k renovaci dodat kompletní hodinky - co když chybí korunka, ručka, ... Také bych takový postup přivítal. A opravdu Eltonu nezáleží na tom čísle? Reaguji jen na PRIMův postoj vůči akci s výrobou tohoto náhradního dílu (dýnka) a s ní související neochotou samostaného prodeje ND, mimo při renovaci úplných hodinek. (Třeba prodej samotných nerez pouzder) PRIM napsal: Nejedná se o výrobu náhradního dílu! Sami vidíte, že se dávají dokupy nové hodinky, které bývaly omezenou sérií. Já si třeba toto víčko nepořídil zrovna na letecké sporty. A jak jinak bych se k němu dostal?
georg Odesláno 4. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Eltonu by možná na čísle záleželo, ale jsou tu dvě ALE: - neexistuje evidence číslovaných kusů - do volného prodeje bylo uvolněno několik set kusů naprosto shodných s těmi vojenskými, jen neměly vyražené žádné číslo
Pal Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 No vidíte. Takže jsou to vlastně takové obyčejné Primky. Jen je jich trochu míň, což zvedá jejich cenu na trhu. A tady se z nich dělalo bůh ví co.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se