Hasňa Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Tak to by musely byt osmidenni grande date co mel Bandi, Ktere jsou take cenově trochu jinde no, a ja mam raději ty tenké.Yep. Ty bych volil já.
Exiztence Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Ony jsou krasny, ale me moc komplikace k Reversum nesedí, malá vterinovka a víc uz nic 1948 co linkl m.n. Jsou souprove
Karussell Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Určitě Reverso, poslechni srdce a ber je, když po nich tak dlouho toužíš :-)
Exiztence Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Včera jsem měl na ruce Polarisy takže je asi logické že sem ještě kopnu budget Polarisy
m.n. Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 A Aston Martina už máš? Do toho bych nešel...
Exiztence Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 A Aston Martina už máš? Do toho bych nešel...Jelikož je to logo vzadu tak mi to zas tak nevadí, kdyby to bylo na cifru jako to mají Panerai tak by mi to vadilo Spíše jen takové filozofování, asi se nejvíc klaním k TT1931...
Exiztence Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Měl bych proklínat to množství Subů na srazu a pádné argumenty co zazněly,jelikož to asi vypadá že žádná originalita se konat nebude a zapojím se do šedi rolexů s lunetou
pebe Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Mě se teda víc líbí ta Reversa. Navíc koukám, že Reversa mají i lumi, to jsem ani nečekal...
warann Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Měl bych proklínat to množství Subů na srazu a pádné argumenty co zazněly,jelikož to asi vypadá že žádná originalita se konat nebude a zapojím se do šedi rolexů s lunetou No toto :lol2:
Exiztence Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Jen se směj ty grázle jeden, Street přitáhne na sraz tvoje Suby, takže za všechno můžeš ty a doufám že ses spokojenej
Americkej Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Měl bych proklínat to množství Subů na srazu a pádné argumenty co zazněly,jelikož to asi vypadá že žádná originalita se konat nebude a zapojím se do šedi rolexů s lunetou Nedělej to. Ber ta Reversa, vždyť to přeci víš, že je chceš. K Rolexu mám poslední dobou rozporuplný postoj, byly mi sympatické, než mi místní R-klan částečně změnil náhled na ně. Šeď, nuda, usedlost a tuctovost se dá překonat, koneckonců mimo "koza dojí krev" okruh je tak často nepotkám. Ale nějak ve mně dozrává temná myšlenka na jejich největší nevýhodu, kterou všichni prezentují jako největší výhodu. Jo, bude to Českej fenomén. Resale value! Hlavní téma Rolbymilců. Částečně patří Rlx do kategorie "já na to mám" a nebojím se to ukázat. Ale právě nekonečné debaty o neustále stoupající hodnotě to posílají do roviny "já na to nemám". Takže s určitou zvráceností začínám řadit Rolády jako hodinky pro chudáky (prosím o velký ego postrádající nadhed), kteří si nemohou dovolit na hodinkách provařit. Příklad koupit si Sinny za třeba jen šede a po dvou letech je klidně pustit za půlku, protože se posouvám, to je přeci frajeřina. Kupuju si hodinky pro sebe a ne pro dalšího v pořadí. Určitě záleží na motivaci s jakou je vnímáš. Asi mít zbytečný kačky, není špatnej nápad cpát R do trezoru, určitě lepší než dluhopisy :-) Ale mít jedny pořádný hodinky a pro tohle se rozhodnout pro Rlx mi přijde smutný. Takže jestli chceš hodinky jako symbol definitivnosti a individuality, ber to, po čem srdce touží. Zároveň se všem Rlx-boys omlouvám a prohlašuji že jedny Rolády už se mi taky začínají zdát jako dobrý nápad. Tímto je prosím, aby si k mé dehonestaci vzali lehčí zbraně.
warann Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Nedělej to. Ber ta Reversa, vždyť to přeci víš, že je chceš. K Rolexu mám poslední dobou rozporuplný postoj, byly mi sympatické, než mi místní R-klan částečně změnil náhled na ně. Šeď, nuda, usedlost a tuctovost se dá překonat, koneckonců mimo "koza dojí krev" okruh je tak často nepotkám. Ale nějak ve mně dozrává temná myšlenka na jejich největší nevýhodu, kterou všichni prezentují jako největší výhodu. Jo, bude to Českej fenomén. Resale value! Hlavní téma Rolbymilců. Částečně patří Rlx do kategorie "já na to mám" a nebojím se to ukázat. Ale právě nekonečné debaty o neustále stoupající hodnotě to posílají do roviny "já na to nemám". Takže s určitou zvráceností začínám řadit Rolády jako hodinky pro chudáky (prosím o velký ego postrádající nadhed), kteří si nemohou dovolit na hodinkách provařit. Příklad koupit si Sinny za třeba jen šede a po dvou letech je klidně pustit za půlku, protože se posouvám, to je přeci frajeřina. Kupuju si hodinky pro sebe a ne pro dalšího v pořadí. Určitě záleží na motivaci s jakou je vnímáš. Asi mít zbytečný kačky, není špatnej nápad cpát R do trezoru, určitě lepší než dluhopisy :-) Ale mít jedny pořádný hodinky a pro tohle se rozhodnout pro Rlx mi přijde smutný. Takže jestli chceš hodinky jako symbol definitivnosti a individuality, ber to, po čem srdce touží. Zároveň se všem Rlx-boys omlouvám a prohlašuji že jedny Rolády už se mi taky začínají zdát jako dobrý nápad. Tímto je prosím, aby si k mé dehonestaci vzali lehčí zbraně.1. Myslím, že pouze českej femomén to nebude.2. Mám dvoje, takže je to asi smutný2 . Ale nějak se s tím vyrovnám. JInak k dehonestaci nevidím důvod :-)
Návštěvník dlubix Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Nedělej to. Ber ta Reversa, vždyť to přeci víš, že je chceš. K Rolexu mám poslední dobou rozporuplný postoj, byly mi sympatické, než mi místní R-klan částečně změnil náhled na ně. Šeď, nuda, usedlost a tuctovost se dá překonat, koneckonců mimo "koza dojí krev" okruh je tak často nepotkám. Ale nějak ve mně dozrává temná myšlenka na jejich největší nevýhodu, kterou všichni prezentují jako největší výhodu. Jo, bude to Českej fenomén. Resale value! Hlavní téma Rolbymilců. Částečně patří Rlx do kategorie "já na to mám" a nebojím se to ukázat. Ale právě nekonečné debaty o neustále stoupající hodnotě to posílají do roviny "já na to nemám". Takže s určitou zvráceností začínám řadit Rolády jako hodinky pro chudáky (prosím o velký ego postrádající nadhed), kteří si nemohou dovolit na hodinkách provařit. Příklad koupit si Sinny za třeba jen šede a po dvou letech je klidně pustit za půlku, protože se posouvám, to je přeci frajeřina. Kupuju si hodinky pro sebe a ne pro dalšího v pořadí. Určitě záleží na motivaci s jakou je vnímáš. Asi mít zbytečný kačky, není špatnej nápad cpát R do trezoru, určitě lepší než dluhopisy :-) Ale mít jedny pořádný hodinky a pro tohle se rozhodnout pro Rlx mi přijde smutný. Takže jestli chceš hodinky jako symbol definitivnosti a individuality, ber to, po čem srdce touží. Zároveň se všem Rlx-boys omlouvám a prohlašuji že jedny Rolády už se mi taky začínají zdát jako dobrý nápad. Tímto je prosím, aby si k mé dehonestaci vzali lehčí zbraně. Njn, českej fenomén, ve světě to tak asi nebude. Při pohledu na chrono24 a další servery je jasný, že je to jen českej fenomén. Ty vole Btw právě proto, že si kupuju hodinky pro sebe a ne pro dalšího v pořadí, tak nevim, proč by ten další měl mít 50% sale jen proto, abych byl jako frajer.
Návštěvník dlubix Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 1. Myslím, že pouze českej femomén to nebude.2. Mám dvoje, takže je to asi smutný2 . Ale nějak se s tím vyrovnám. JInak k dehonestaci nevidím důvod :-) Jsem taky dvojnásobný chudinka Zvládl bych být i desetinásobný
Návštěvník dlubix Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 A abych nebyl jen OT, Exiztence + Suby mi opravdu nějak nejde dohromady. Za mě palec hore pro jégry.
Americkej Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Ty vole Edit: Ale nic, tohle dokážu přejít. Upraveno 9. října 2015 uživatelem Americkej
Návštěvník dlubix Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Díky za použití lehčích zbraní, gentlemane. Nejsem gentleman... Upraveno 9. října 2015 uživatelem dlubix
pebe Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Na jednu stranu by mě asi ani nenapadlo napsat cosi o tom, že frajer je ten co prdává za půlku Na stranu druhou, asi díky delšímu času tady, mám k Rolexu postoj spíše jako k hodinkám na "protočení" (koupim, ponosím a prodám) než jako k definitivním. Ale kolem a kolem jsou to jem osobní vjemy, každý to má jinak a každý by měl mít hodinky hlavně kvůli sobě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se