tomina666 Odesláno úterý v 19:55 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:55 před 17 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Předběžně jsem koukal třeba na Bistro Helen/Lobster, nabízí možnost pronájmu salónku s rautem, takže když by byl předem potvrzený počet osob... Případně klasická restaurace s vyhrazenou částí zase Tam to není moc pro chlapy… Ani pivo není. před 5 minutami, Jarett napsal: Posledně "U ptáka" to bylo ok ... salonek i menu Za mne ok, jen jsme bojovali s místem. Musel by být menší počet osazenstva. Co https://cafekitchen.cz ??? Sice Hodolany, trochu víc na úrovni, ale fajn prostředí včetně bb wc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno úterý v 20:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:09 před 13 minutami, tomina666 napsal: Tam to není moc pro chlapy… Ani pivo není. Za mne ok, jen jsme bojovali s místem. Musel by být menší počet osazenstva. Co https://cafekitchen.cz ??? Sice Hodolany, trochu víc na úrovni, ale fajn prostředí včetně bb wc. V pohodě, pokud je tam salonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno úterý v 20:12 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:12 před 1 minutou, Jarett napsal: V pohodě, pokud je tam salonek No, nevím. Je to tam tak jako různě dělené. Ale jako salonek asi ne. Zkusím zjistit! Třeba bude! @nizkotucnytvaroh to má přes cestu, nevíš?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno úterý v 20:41 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:41 před 27 minutami, tomina666 napsal: No, nevím. Je to tam tak jako různě dělené. Ale jako salonek asi ne. Zkusím zjistit! Třeba bude! Byl jsem tam jen jednou na obědě, samostatný prostor si myslím nemají ... ale salonek mi už v dnešní době přijde skoro jako nutnost. Ještě má salonek, nebo něco takového Mořic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno úterý v 20:54 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:54 před 12 minutami, Jarett napsal: Byl jsem tam jen jednou na obědě, samostatný prostor si myslím nemají ... ale salonek mi už v dnešní době přijde skoro jako nutnost. Ještě má salonek, nebo něco takového Mořic. Myslím, že nahoře mají kongresový sál, jídlo za mě cajk, chodíme na obědy i á la cart, pivo dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno úterý v 20:58 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:58 před 2 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Myslím, že nahoře mají kongresový sál, jídlo za mě cajk, chodíme na obědy i á la cart, pivo dobrý Hele, zjistil bys ty možnosti toho salonku? Podle toho se rozhodnem.. @Jarett https://www.umorice.cz/index.html je za mě taky v pohodě. Mají přístupný záchod a myslím, že ten celý zadek by se dal rezervovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno úterý v 21:13 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:13 před 14 minutami, tomina666 napsal: Hele, zjistil bys ty možnosti toho salonku? Podle toho se rozhodnem.. @Jarett https://www.umorice.cz/index.html je za mě taky v pohodě. Mají přístupný záchod a myslím, že ten celý zadek by se dal rezervovat. Zítra zjistím, není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno středa v 09:54 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:54 Výborně, vypadá to, že zájem je:-) Místo nechám na vás kucí, pojďme zkusit nastřelit termín, ať se odpíchneme;-) Jarňáky máte v Holomócu do 16.3., takže mi vychází možné termíny: 21.3. 28.3. případně pak soboty 22 a 29. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno středa v 10:08 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:08 Zkusme. 28. bohužel nemohu, tak uvidíme jak se to bude hodit většině. 21.3.2025 1. shewcza 28.3.2025 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno středa v 10:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:15 Čaute. Když dělám srazy se školou tak býváme ve Svijanským Šenku na Krapkové. Pivo tam mají slušný, jídlo ujde. Salónek pro cca 25 lidí na pohodu. Možná by stálo za úvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno středa v 10:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:37 Jsem pro, oba termíny za mě zatím OK. U ptáka to bylo super, ale ta kapacita byla nedostatečná. Záležet tedy bude na počtu účastníku. 21.3.2025 1. shewcza 2. Dokusan 28.3.2025 1. Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno středa v 12:31 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:31 před 1 hodinou, Dokusan napsal: Jsem pro, oba termíny za mě zatím OK. U ptáka to bylo super, ale ta kapacita byla nedostatečná. Záležet tedy bude na počtu účastníku. 21.3.2025 1. shewcza 2. Dokusan 28.3.2025 1. Dokusan 21.3.2025 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 28.3.2025 1. Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno středa v 12:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:37 Oba termíny zatím ok. 21.3.2025 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 4. kostra 28.3.2025 1. Dokusan 2. kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno středa v 13:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:44 Přikláním se k prvnímu datu 21.3.2025 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 4. kostra 5. Jarett 28.3.2025 1. Dokusan 2. kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno středa v 16:57 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:57 Také se přikláním spíše k prvnímu datu 21.3.2025 1. shewcza 2. Dokusan 3. tomina666 4. kostra 5. Jarett 6. Nizkotucnytvaroh 28.3.2025 1. Dokusan 2. kostra Jinak ohledně Café Kitchen, mají sál o patro výš, s výtahem samozřejmě, a když to budou vědět s předstihem, není problém, si vybrat á la cart, leč za sál chtějí 2.000,-/hod. Případně je tam ještě dlouhý stůl, kde se nás tak 10vleze, normálně v restice hned u zdi, ne v prostoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno středa v 18:23 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:23 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: za sál chtějí 2.000,-/hod. Případně je tam ještě dlouhý stůl, kde se nás tak 10vleze, normálně v restice hned u zdi, ne v prostoru. S ohledem na výše uvedené jsem zásadně proti tomuto .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno středa v 18:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:42 před 18 minutami, Jarett napsal: S ohledem na výše uvedené jsem zásadně proti tomuto .... Zkusím ještě zítra zavolat manažerce, ohledně normální rezervace, ale můžeme se potkat kdekoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno středa v 19:14 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:14 před 48 minutami, Jarett napsal: S ohledem na výše uvedené jsem zásadně proti tomuto .... Jo, to je píčovina… Zbytečný. @nizkotucnytvaroh asi to zbytečně neřeš, kamo. uvidíme, kolik nás bude. Za mne osobně Mořic a když nás bude méně, tak klidně pták - kdyžtak si pivo nedám . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno středa v 19:16 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:16 před 2 minutami, tomina666 napsal: Jo, to je píčovina… Zbytečný. @nizkotucnytvaroh asi to zbytečně neřeš, kamo. uvidíme, kolik nás bude. Za mne osobně Mořic a když nás bude méně, tak klidně pták - kdyžtak si pivo nedám . Dobře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno čtvrtek v 00:32 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 00:32 Za mě v pohodě 21.3. i 28.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se