hejdik Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Takže to tedy vypadá,že pojedu z Prostějova autem,mám dvě volná místa.Kdyby to bylo nutné,jsem ochoten odinstalovat dětskou sedačku a místa bych měl 3.Bude někdo chtít vzít z PV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Já strejdo! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Já strejdo! Díky. OK.ve čtvrtek se domluvíme co kde ,kdy...Nějaký další zájemce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Malá rekapitulace:Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11JarettHejdikStýfCyrilBobisek (snad do toho nezapadne dovolena) jak to vidíš Bobisku ?Valis - přijdeš ?Gasíku - přijdeš ?Kubson se nechce obohatit o nějaké dobrodružství ? Ve čtvrtek to budu potvrzovat s malou rezervou, ale nechci moc střílet od boku. Takže se prosím dopište kdo ještě dorazí.Hejdíku, pokud budeš mít flek v kárce, tak bych se svezl zpět, ať si můžu dát do trumpety, ale to se ještě domluvíme. Jinak pojedu autem a budu se dívat, jak si do trumpety dávají jiní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Já bohužel asi nedorazím, vlezla mi do toho jakási povinná dětská podvečerní akce. Nevylučuji úplně, že bych přispěchal někdy později, ale to bych nějakou židli našel i bez rezervace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Nejak se urvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 NO Problem - svezu Tě.Hejdíku, pokud budeš mít flek v kárce, tak bych se svezl zpět, ať si můžu dát do trumpety, ale to se ještě domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Pokud ještě není úplně pozdě se přihlásit, tak bych také rád dorazil. Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11JarettHejdikStýfCyrilBobisekIWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 NO Problem - svezu Tě.Super !!! Pokud ještě není úplně pozdě se přihlásit, tak bych také rád dorazil. Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11JarettHejdikStýfCyrilBobisekIWCmannZa 5 minut 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Pánové je mi to moc líto, ale pátky moc nedávám, snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Hosi vzal by me nekdo v pv ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 (upraveno) Co myslíš?....Jakmile se domluvím s Cyrilem,tak Ti dám vědět.Odkud tě vyzvednout...z Arkády? Hosi vzal by me nekdo v pv ? Upraveno 18. července 2013 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Takže auto mám zaplněné.2 kousky tam,3 zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Pánové,nemáte někdo leštící ubrousky?Pokud ano,mol by jste mi někdo jeden vzít na sraz-odměním se v naturáliích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Pánové,nemáte někdo leštící ubrousky?Pokud ano,mol by jste mi někdo jeden vzít na sraz-odměním se v naturáliích Vezmu ti jedno balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Můj příjezd je ohrožen, dovoz a odvoz do Olomouce pravděpodobně nebude, malá šance stále žije, budu vědet více odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 (upraveno) Naštěstí to vyšlo - diky všem za výbornou akci, bylo mi potěšením potkat se opět se spoustou super chrono lidicek. P.S. Nasvetlovani a následně verejne foceni lumi nemelo chybu :-)) Upraveno 19. července 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Naštěstí to vyšlo - diky všem za výbornou akci, bylo mi potěšením potkat se opět se spoustou super chrono lidicek. P.S. Nasvetlovani a následně verejne foceni lumi nemelo chybu :-))Hejdík, Gas a Cyrda jsou asi ještě na cestě po "staré" kolem druhé snad dorazí domů. Jarett byl z piva tak nadšený, že si jedno nechal i nalejt do kapes, za příplatek. GAS posvačil vepřové koleno, chvíli to vypadalo, že ho nedá, ale nakonec si vzal i kosti domů na zítra na polífku. Jinak sraz v pohodě, pánové díky, hlavně Hejdíkovi za odvoz a přeji pěkný víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Hejdík, Gas a Cyrda jsou asi ještě na cestě po "staré" kolem druhé snad dorazí domů. Jarett byl z piva tak nadšený, že si jedno nechal i nalejt do kapes, za příplatek. GAS posvačil vepřové koleno, chvíli to vypadalo, že ho nedá, ale nakonec si vzal i kosti domů na zítra na polífku. Jinak sraz v pohodě, pánové díky, hlavně Hejdíkovi za odvoz a přeji pěkný víkend.prave me hejdik s gasem vysypali z auta pred mym teepee. Akce ssuper. Jen jsem trochu slepenej potem. Jdu dat sprchu a sup na kute. Rano musim brzy vstavat. Diky vsem za paradni akci a Hejdikovi za drozku. Cyril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 prave me hejdik s gasem vysypali z auta pred mym teepee. Akce ssuper. Jen jsem trochu slepenej potem. Jdu dat sprchu a sup na kute. Rano musim brzy vstavat. Diky vsem za paradni akci a Hejdikovi za drozku. Cyril.Nekecej, to jste museli jet místy i na čtverku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se