Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

Malá rekapitulace:

Ondrej71

Eman2208

NERO.8

Juraj11

Jarett

Hejdik

Stýf

Cyril

Bobisek (snad do toho nezapadne dovolena)  jak to vidíš Bobisku ?

Valis - přijdeš ?

Gasíku - přijdeš ?

Kubson se nechce obohatit o nějaké dobrodružství ?

Ve čtvrtek to budu potvrzovat s malou rezervou, ale nechci moc střílet od boku. Takže se prosím dopište kdo ještě dorazí.

Hejdíku, pokud budeš mít flek v kárce, tak bych se svezl zpět, ať si můžu dát do trumpety, ale to se ještě domluvíme. Jinak pojedu autem a budu se dívat, jak si do trumpety dávají jiní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštěstí to vyšlo - diky všem za výbornou akci, bylo mi potěšením potkat se opět se spoustou super chrono lidicek. P.S. Nasvetlovani a následně verejne foceni lumi nemelo chybu :-))

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Naštěstí to vyšlo - diky všem za výbornou akci, bylo mi potěšením potkat se opět se spoustou super chrono lidicek. P.S. Nasvetlovani a následně verejne foceni lumi nemelo chybu :-))

Hejdík, Gas a Cyrda jsou asi ještě na cestě po "staré" kolem druhé snad dorazí domů. Jarett byl z piva tak nadšený, že si jedno nechal i nalejt do kapes, za příplatek. GAS posvačil vepřové koleno, chvíli to vypadalo, že ho nedá, ale nakonec si vzal i kosti domů na zítra na polífku. Jinak sraz v pohodě, pánové díky, hlavně Hejdíkovi za odvoz a přeji pěkný víkend.

Odkaz ke komentáři

Hejdík, Gas a Cyrda jsou asi ještě na cestě po "staré" kolem druhé snad dorazí domů. Jarett byl z piva tak nadšený, že si jedno nechal i nalejt do kapes, za příplatek. GAS posvačil vepřové koleno, chvíli to vypadalo, že ho nedá, ale nakonec si vzal i kosti domů na zítra na polífku. Jinak sraz v pohodě, pánové díky, hlavně Hejdíkovi za odvoz a přeji pěkný víkend.

prave me hejdik s gasem vysypali z auta pred mym teepee. Akce ssuper. Jen jsem trochu slepenej potem. Jdu dat sprchu a sup na kute. Rano musim brzy vstavat. Diky vsem za paradni akci a Hejdikovi za drozku. Cyril.
Odkaz ke komentáři

prave me hejdik s gasem vysypali z auta pred mym teepee. Akce ssuper. Jen jsem trochu slepenej potem. Jdu dat sprchu a sup na kute. Rano musim brzy vstavat. Diky vsem za paradni akci a Hejdikovi za drozku. Cyril.

Nekecej, to jste museli jet místy i na čtverku :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...