Diablo1st Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tak po cestě- Přerov- jsem.Tak pokud by ti to nevadilo, rád tvé nabídky zneužiju Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Vôbec žiaden problém, ďalej cez SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Vypadá to, že nás bude požehnaně a s tím souvisí i nutnost rezervace, aby jsme se potom nedivili.Tak už to prosím někdo rozštípněte, kde to teda bude, rezervaci klidně vezmu na sebe, ale necítím se na to rozhodovat o tom, kde sraz bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Ta rezervace by se měla opravdu udělat co nejdřív Navrhy:1.Chomout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Navrhy:1.Chomout - Dokusan2. Chomout- shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 1.Chomout - Dokusan 2. Chomout- shewcza 3. chomout - anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Mne je to jedno, hlavne aby sa tam dalo zaparkovať autom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Mě taky, já se prej svezu Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Za mě Chomout ok. To horní patro je až na světlo ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 (upraveno) Někdo musí být mužem činu, tak jsem to vzal s dovolením na sebe, sice už tam byla nějaká skupinka (nahoře), ale vymluvil jsem mu to, tak po troše naléhání řekl, že menší skupinku přesune dolů a nám podrží patro. Je to tedy zamluveno na pátek 27.9. orientační čas 17:30 a cca 20 osob. Na jméno Ševčík. Věcné dary mi můžete přinést až na místo Kdyby někdo nevěděl, tak se koukne sem Upraveno 20. září 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Dobrá práce a teď mě ještě někdo naložte v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Dobrá práce a teď mě ještě někdo naložte v Brně. Míro, môžem ťa zobrať z a na vlakovú stanicu v Olomouci (ak sa nestratím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 I to by případně pomohlo.Když se to nepodaří vymyslet líp, budu vděčnej i za to.Nějak se ještě ozvem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Shewczo díky moc za rezervaci, jsi formát. Už se na vás kluci moc těším.Jirko, proč nejde Valis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Shewczo díky moc za rezervaci, jsi formát. Už se na vás kluci moc těším.Jirko, proč nejde Valis?Netuším,asi nestíhá Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tradicne dorazim pozdeji. 17:30 je cas utopicky, budu rad, kdyz to stihnu na 20h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 já tam budu snad o fous před andym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Ten čas je o domluvě, klidně ho posunu, ať jim zbytečně neblokujeme kapacitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Za mě je ten čas v pohodě, já budu muset vyrazit trochu dřív domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 A pro nás co nejsou všude zdejší můžete napsat adresu? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Veď tu shewcza dal link na ten pivovar pár príspevkov vyššie. Alebo si daj do googlu "chomout olomouc" a nájdeš hneď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se