Army11 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Díky všem za příjemné posezení a pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Bylo to fajn, rád zas přijedu.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Povedená "scházka" vždy jsem potom srazu takovej klidnější, když vidím, že na tu spoustu hodinek nejsem sám. Díky že jste přišli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Mne sa tiež páčilo, len už si vôbec nepamätám ako sa kto volal (okrem pár pacientov samozrejme) Dáme aj hlasovanie o najkrajšie hodinky srazu? Za mňa by to boli Kostrovi Zenithky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 I ja dekuji za prijemny vecer. Byl jsem na takovem setkani poprve, ale verim, ze ne naposledy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Bylo to fajn jako vždy, díky za milou společnost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Rád jsem vás pacienti zase po letech viděl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) Mne sa tiež páčilo, len už si vôbec nepamätám ako sa kto volal (okrem pár pacientov samozrejme) Dáme aj hlasovanie o najkrajšie hodinky srazu? Za mňa by to boli Kostrovi Zenithky Asi bych neřešil nejkrásnější hodinky. Ale mě, jako pokaždé, nejvíc potěšily inženýry Upraveno 28. září 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Malá připomínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Zenith super, Inženýry bomba, BB58 parádní, Autavie, Hulky..., ale za mě skokan roku, C60 Trident Ombré COSC. Ty mě fakt překvapily. Live fakt pěkný a hlavně moc dobře udělaný.Celý ráno je googlím. .Jinak pivo taky dobrý, možná až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Já našel mavajiciho Karla Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 A ja dojel fakt pozde, akorat na jedno pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Mrzí mě, že jsem tě nepotkal. Tak snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Taky me mrzi, ze jsem vetsinu prosvihl. Zvlast na tu zasobu Wardu jsem se tesil. Ale tak neni vsem dnum konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Bylo to fajn, tolik hodinek vidět naživo. Má to jen jednu nevýhodu, pravděpodobně to ve mě probralo spící chronobundus... Jo a mimochodem, jak je možné že na kase zůstalo jedno pivo a lungo, ale na stole žádné hodinky navíc... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 To lungo je moje. Ja somár som zabudol, že som si hneď ako sme prišli dal kávu. Ospravedlňujem sa. Koľko som ti dlžný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Já ho neplatil, jen vím že zůstalo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Pánové, co se takhle po delší době zase potkat a trošku promořit, třeba v Chomoutu nebo někde v Olmiku, kde mají rozumné světlo někdy na přelomu září a října? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Já jsem pro. Mám nějaký chrono splin a nosím už jen baterkový B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Rád Vás zase uvidím pánové. Těším se až uvidím prvně PAMy a Dokusanovo GS, ale hlavně na milou společnost. Mám to teď doma díky dvojčatům dost divoký, ale snad to dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se