Dokusan Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 4 hodinami, Kostra napsal: Vypadá to tak, hodíte prosím někdo rezervačku? Tak můžu tam zavolat. 8 lidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Dej prosím raději 10, kdyby se chytil ještě někdo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 15 minutami, Kostra napsal: Dej prosím raději 10, kdyby se chytil ještě někdo;-) Tam nahoře jako vždy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Světlo je tam naprd všude, tak asi nahoře, ať je klid;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Jinak jen tak pro zajímavost. Slyšel sémě,že je Chomout na prodej,kdyby někomu zbyly drobný. Nevim co je na tom pravdy,ale snad se to na patku neprojeví negativně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Super, vrátím lahve od piv a třeba se domluvíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Nepojede někdo přes Brno? Kdyby vyšel čas, tak bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Tak jestli Karel vezme všechny rolby, dohodime par dalších kousků a budeme mít chronohospodu co by kamenem dohodil od Valise, to zní jako zajímavý plán:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Jinak jen tak pro zajímavost. Slyšel sémě,že je Chomout na prodej,kdyby někomu zbyly drobný. Nevim co je na tom pravdy,ale snad se to na patku neprojeví negativněUz je prodany.Nezbyde nam, mez drobny uvalit za hodinkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 taky jsem uvažoval, že bych spáchal svůj první srazik... ikdyž jsem teda z Brna.. ale v pátek se mi vrací malá ze školy v přírodě a máme nějaký plány.. Tak jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Místo domluveno. Byť jsem tam nakonec musel osobně. Email i telefon nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 V 21. 6. 2021 v 17:13, Aetas napsal: pátek 25.6. sraz Olmík nebo Chomoutov: Kostra Dokusan shewcza IWCmann ABCDE Aetas Dorazim a ešče asi naberu Juraje11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Místo domluveno. Byť jsem tam nakonec musel osobně. Email i telefon nula.Sqele, diky.Taky jsem mel problem se spojit, kdyz jsem potreboval resit neco prez hospodu. Pivovar naopak funguje bez problemuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Tomu se říká nasazení, díky moc;-) Už se na vás těším kluci ušatí a nezapomeňte vzít plné kabely lock down přírůstků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Provozní si říká manažer. O mejlu věděl,ale omlouval se,že nestihl reagovat. No snad to tam bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Hodils to, Martine, prosim na tech 17:00? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 před 2 hodinami, LovecK napsal: Hodils to, Martine, prosim na tech 17:00? diky Jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Jestli má někdo ze zúčastněných ve sbírce Moonwatche a vzal by je na sraz, tak bych byl velmi vděčný. Aktuálně po nich pokukuji a rád bych je viděl naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Mne to tentokrat nevyjde - kolize s jinou akci dlouho planovanou. Tak priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 V 24. 6. 2021 v 8:15, ABCDE napsal: Jestli má někdo ze zúčastněných ve sbírce Moonwatche a vzal by je na sraz, tak bych byl velmi vděčný. Aktuálně po nich pokukuji a rád bych je viděl naživo Pokud na to nezapomenu tak je vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se