Dokusan Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Tak hlavně jestli se tam nějak normálně posklada 23 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Tak hlavně jestli se tam nějak normálně posklada 23 lidí 20 na pohodu a stejně všichni nedojdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 31 minutami, Dokusan napsal: Tak hlavně jestli se tam nějak normálně posklada 23 lidí Dejme strop 25… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 1. tomina666 + 1 2. Bobisek (po dlouhé době bych to měl zvládnout) 3. Jarett 4. Dokusan 5. shewcza 6. LovecK 7. kostra 8. Juraj11 9. Ondrej71 10. Nizkotucnytvaroh 11. Eman2208 12. Krutor 13. Flipik 14. IWCmann - rád se také zastavím 15. Z0idb3rg 16. roura74 (dlouho jsem nebyl, tak přjedu flexit s garminama ) 17. Taurus 18. Kulix 19. ABCDE 20. Stodic (ještě jsem nebyl, ale rád bych se zúčastnil) 21. Lukáš3 22. David_B 23. Dzos 24. ZdenoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Přátelé, dejme limit 25 osob. Chápu, že třeba nedorazí všichni, ale ať to nepřepálíme. já třeba vím, že dorazí ještě kamarád z Prahy se ženou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 1 hodinou, tomina666 napsal: Přátelé, dejme limit 25 osob. Chápu, že třeba nedorazí všichni, ale ať to nepřepálíme. já třeba vím, že dorazí ještě kamarád z Prahy se ženou.. Jestli dáme 25 limit ,tak pokud není kamarád se ženou na seznamu, tak může dorazit jedine sám bez ženy nebo jen žena bez něj : )))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Raději samotná žena, prosím…Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února V 17. 2. 2024 v 17:25, roura74 napsal: Malé upozornění. Zrovna jdu kolem Ptáka a Chomout už nemají. Čepují dvojboj Radegast - Plzeň. Plzeň je lék Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 2 hodinami, Jarett napsal: Plzeň je lék Za mě jistota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Po tom, co jsem onehdá foukal po cestě ze srazu ve Šternberku u koupáku je mi to celkem fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 25. Pokud se ještě vlezu do limitu. Možná jako náhradník. Situace doma se dynamicky vyvíjí, tak se může stát, že to neklapne. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Z0idb3rg si myslím nepřijde, takže se asi vlezeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 41 minutami, shewcza napsal: Z0idb3rg si myslím nepřijde, takže se asi vlezeš. Taky myslím. Navíc si myslím, že pár odpadlíků asi bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Určitě, u mě to taky mení 100%. Žena se vrací po osmi letech do práce a teď to bude trochu víc na mě, než dosud bývalo zvykem. Ale zase bude víc peněz na zbytečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Určitě, u mě to taky mení 100%. Žena se vrací po osmi letech do práce a teď to bude trochu víc na mě, než dosud bývalo zvykem. Ale zase bude víc peněz na zbytečnostiTak to si jenom myslíš Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Pánové a dámy, tak se na vás všechny budu tento pátek 22.3. těšit. Prosím, kdo už nyní ví, že nebude moci, ať dá vědět a případně se vyškrtne. 22.3.2024 18:00 Bistro U Ptáka https://www.bistrouptaka.cz/ 1. tomina666 + 1 2. Bobisek (po dlouhé době bych to měl zvládnout) 3. Jarett 4. Dokusan 5. shewcza 6. LovecK 7. kostra 8. Juraj11 9. Ondrej71 10. Nizkotucnytvaroh 11. Eman2208 12. Krutor 13. Flipik 14. IWCmann - rád se také zastavím 15. Z0idb3rg 16. roura74 (dlouho jsem nebyl, tak přjedu flexit s garminama ) 17. Taurus 18. Kulix 19. ABCDE 20. Stodic (ještě jsem nebyl, ale rád bych se zúčastnil) 21. Lukáš3 22. David_B 23. Dzos 24. ZdenoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Já přijdu, moc toho brát nechci, tak pokud by chtěl někdo vidět něco konkrétního, tak mi napište SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Ahoj pánové, omlouvám se, ale bohužel tentokrát nedorazím. Vsunul se mi do toho jiný nechtěný program. Užijte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 1. tomina666 + 1 2. Bobisek (po dlouhé době bych to měl zvládnout) 3. Jarett 4. Dokusan 5. shewcza 6. LovecK 7. kostra 8. Juraj11 9. Ondrej71 10. Nizkotucnytvaroh 11. Eman2208 12. Krutor 13. Flipik 14. IWCmann - rád se také zastavím 15. Z0idb3rg 16. roura74 (dlouho jsem nebyl, tak přjedu flexit s garminama ) 17. Taurus 18. Kulix 19. ABCDE 20. Stodic (ještě jsem nebyl, ale rád bych se zúčastnil) 21. Lukáš3 22. David_B 23. Dzos 24. ZdenoP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se