ABCDE Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října bohužel se musím dneska omluvit, chřipka mi to do toho hodila vidle
shewcza Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 7 hodinami, Lukáš3 napsal: @shewcza ty nejdeš???? Bohužel, užívejte chlapci.
Dokusan Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Jsem rád,že jsem se mohl na chvíli zúčastnit a omlouvám se za brzký odjezd. Je fajn, ze se takhle potkáváme. 1
Jocker Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Bohužel jsem se také za vámi nakonec nedostal, tak snad příště.
tomina666 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Bylo to skvělý, komornější, ale o to lepší! Mockrát díky všem, kteří dorazili. Já tentokrát skoro nefotil… Tak jenom něco, aby se neřeklo! 2
Dokusan Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října (upraveno) Já jen dvě fotky, díky majitelům...na příštím srazu už bych chtěl nějaké svoje Pamy Upraveno 11. října uživatelem Dokusan 2
Kostra Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Příjemný pokec jako vždy pánové, super to bylo. A neodpustím si jedno foto, troje Rolby nedával ani Maradona 1 2 1
Lukáš3 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Opět to bylo povedené a jak tam tentokrát bylo méně lidí, tak se dalo aspoň chvíli povykládat téměř se všemi díky, už se těším na příště Daytony jsem měl na ruce úplně poprvé a je to peklo a toto byl taky masakr co je to za referenci prosím ??? 5
MíraMíra Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Moc jsem nefotil, ale koukat bylo po čem. Obzvláště bych zmínil japonskou sekci, která byla extra našláplá. To se často nevidí.No a pokec mezi spolupacienty je samozřejmě vždycky fajn, takže všem zúčastněným díky a za mě 3
Milog Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Pánové díky za super sraz a speciální dík @Lukáš3 za odvoz. Pár fotek: 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se